- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.581
Böyle bir pastanın cinsiyetine göre olan bebekli olanını yaptırabilirsin. Yalnız mı gidiyorsunuz muayenelere? Benim ki benden önce gidecek neredeyse, sürpriz falan olamaz bizdeKızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)
Bende bilmiyorum ama önümüzdekihafta agideyim diye dusunuyorum bakalımkendini gösterecekmi :)Canım 14. Haftada bellı olur dıye okumustum belli olmuyor mu yoksaa bende meraktan ölüyorum
Ben şimdi bile bazen kızımınkini elime alıp okuduğumda o kadar duygulanıyorumki hepsini yeniden yaşıyor gibi oluyorum..E tabbi yıllar geçince unuttuğumuz çok da şey oluyor..Okudukça insan neler yaşamışım diyorBirde ben kızımla bu bebeği karşılaştırma fırsatı da buluyorum..Aynı haftalara getirmeye çalışıyorum kontrollerini de :) .. Aslında doğumdan sonrası içinde yapmak mantıklı..ben kızım doğduktan sonra bırakmışım..Onunla ilgilenmekten pekde zaman bulamadım aslında..
Ben şuan kilolu değilim ama kızımla 58 le hamile kaldım 22 kilo alarak 80 le doğuma gittim..10 kilosu gitti 10 kilo bana kaldı..Verene kadar çok uğraştım.. Ondan korkuyorum..Aynı şeyleri sil baştan yaşamak kokutuyor beni.. Kolay kilo veren bi yapım yok..Ve kilo takıntım var benimde
ben eşimle gidiyorum süpriz yapamam o yüzden. ben de yarın 11+6 olucam bakalım söyleyecek miiiiiBende 11+6 ya randevu aldım..Cinsiyet için erken gibi ama belkide gösterir bakalım :) bakalım..Cinsiyeti siz mi soruyorsunuz dr.mu söylüyor kızlar ? Birde dr.a eşlerinizle gitmiyormusunuz kızlar ? Nasıl süpriz yapıyorsunuz
ben 12 + 6 yım hala atlatamadımmBulantıları atlattınız mı?
Terbiyeli bebek annesi napsın utanmış :)Belki senin bebiş gösterir canım. Benim doktorum yarım saat uğraştı neredeyse ama arkasını dönüp durdu göstermedi1 ay sonra 15 haftalık falan olucaz o zaman. İnşallah görürüz :))
Aynen öyle valla yazın kavurucu sıcakları atlatıp doğuracağız..Allah yardımcımız olsun ne diyelim :)ben 100 ü bulucam sanırımbi de yaz sıcağında allah kolaylık versin
HayirBulantıları atlattınız mı?
malesef benim son gaz devamBulantıları atlattınız mı?
kesinlikle canım yaaa..Bende kızımın hastane çıkışını ilk ayakkabılarını battaniyesini saklıyorum :) Çok güzel duygular bunlar..Rabbim hiç yaşamayanlara da yaşatsın inşallah...Bebeyle zaman bulmak zor tabi bos vakit bulunca uyuyosun yada ev isleriyle yemekle ugrasiyosun minik uyurken..ilk adim ayakkabimiz ilk emzigimiz vb seyler duruyor bi kutu yapicam hem onun icin hem yeni gelene nasip olursa bakalim.
Zamanla hersey unutulabiliyor cok guzel anı olur,onlarada ilham kaynagi olur ilerisi icin :)
Bu haftalarda atlatılıyormuş diye okumuştum, benim de tam tersi yeni başlayacak herhalde, ilk defa bu sabah bayağı kötü oldum, normalde yoktu böyle şeyler.ben 12 + 6 yım hala atlatamadımm
Kızlar güneş kremi için ne öneriyorsunuz?
ay biz de öyleyizEki Görüntüle 1961134 Böyle bir pastanın cinsiyetine göre olan bebekli olanını yaptırabilirsin. Yalnız mı gidiyorsunuz muayenelere? Benim ki benden önce gidecek neredeyse, sürpriz falan olamaz bizde
Ya acaba benim anormallik neden? Hepinizin çoktan başladı bitmek üzere benim yeni başladı, yani inşallah 1 günlüktürHayir
malesef benim son gaz devam
Belki senin bebiş gösterir canım. Benim doktorum yarım saat uğraştı neredeyse ama arkasını dönüp durdu göstermedi1 ay sonra 15 haftalık falan olucaz o zaman. İnşallah görürüz :))
kesinlikle canım yaaa..Bende kızımın hastane çıkışını ilk ayakkabılarını battaniyesini saklıyorum :) Çok güzel duygular bunlar..Rabbim hiç yaşamayanlara da yaşatsın inşallah...Bebeyle zaman bulmak zor tabi bos vakit bulunca uyuyosun yada ev isleriyle yemekle ugrasiyosun minik uyurken..ilk adim ayakkabimiz ilk emzigimiz vb seyler duruyor bi kutu yapicam hem onun icin hem yeni gelene nasip olursa bakalim.
Zamanla hersey unutulabiliyor cok guzel anı olur,onlarada ilham kaynagi olur ilerisi icin :)
bende onu merak etmiştim süpriz yapanlar nasıl yapıyor diye..Bende eşimle gidiyorum..Öyle bi şansım yok benimde beraber öğrenizcez :) Umarım öğrenirsin cinsiyeti..Haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)ben eşimle gidiyorum süpriz yapamam o yüzden. ben de yarın 11+6 olucam bakalım söyleyecek miiiii
Anladim canim sikma canini yarin gorecektir doktorun icini ferah tutDaha 3 gün önce bakıldı en son vajinal ile. 10.99 mm idi kesem ve doktorum ultrason 4+6 verdi kesene göre Dedi cuma günü tekrar bakalım 12 13 mm olunca Dedi.Yarın bakılacak.5+3 olacak yarın benimde
Teşekkür ederim inşallah güzel haber alıp bilgilendiririm siziAnladim canim sikma canini yarin gorecektir doktorun icini ferah tut
Ayni bende valla canm benimde boy 1.69. Ama ne farkeder yne aliyrz bakalm bdahaki kontrolde ne kadr alms olcmdoğum tarihlerimiz de yakınmış. ben son aylarda yürüyemicem gibi geliyo. ömrümüz bunlarla geçti doğru...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?