2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar kısmetse 1-2 haftaya bebisin cinsiyetini öğreneceğiz :) hamile olduğumu eşime sürpriz yapamadım ama cinsiyeti ona sürprizle söylemeyi düşünüyorum, neler önerirsiniz ne yapabilirim?:)
Böyle bir pastanın cinsiyetine göre olan bebekli olanını yaptırabilirsin. Yalnız mı gidiyorsunuz muayenelere? Benim ki benden önce gidecek neredeyse, sürpriz falan olamaz bizde

Bebeyle zaman bulmak zor tabi bos vakit bulunca uyuyosun yada ev isleriyle yemekle ugrasiyosun minik uyurken..ilk adim ayakkabimiz ilk emzigimiz vb seyler duruyor bi kutu yapicam hem onun icin hem yeni gelene nasip olursa bakalim.
Zamanla hersey unutulabiliyor cok guzel anı olur,onlarada ilham kaynagi olur ilerisi icin :)

ben 100 ü bulucam sanırım bi de yaz sıcağında allah kolaylık versin

ben eşimle gidiyorum süpriz yapamam o yüzden. ben de yarın 11+6 olucam bakalım söyleyecek miiiii

kesinlikle canım yaaa..Bende kızımın hastane çıkışını ilk ayakkabılarını battaniyesini saklıyorum :) Çok güzel duygular bunlar..Rabbim hiç yaşamayanlara da yaşatsın inşallah...

Belki senin bebiş gösterir canım. Benim doktorum yarım saat uğraştı neredeyse ama arkasını dönüp durdu göstermedi 1 ay sonra 15 haftalık falan olucaz o zaman. İnşallah görürüz :))

bizimkinin yüzü vücudu tamamen bize dönüktü 10+6 da gittim. ama erkendi sanırım o yüzden doktor bişey demedi

kesinlikle canım yaaa..Bende kızımın hastane çıkışını ilk ayakkabılarını battaniyesini saklıyorum :) Çok güzel duygular bunlar..Rabbim hiç yaşamayanlara da yaşatsın inşallah...
ben eşimle gidiyorum süpriz yapamam o yüzden. ben de yarın 11+6 olucam bakalım söyleyecek miiiii
bende onu merak etmiştim süpriz yapanlar nasıl yapıyor diye..Bende eşimle gidiyorum..Öyle bi şansım yok benimde beraber öğrenizcez :) Umarım öğrenirsin cinsiyeti..Haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…