- 8 Temmuz 2014
- 3.206
- 1.212
- 248
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.601
Bende ayni canm tup bebek zamannda kullndm kg verdm sonra kendi kendime kaldim o doktora guveniyrm ama bu doktor bdahaki ay kg bakcm deynce celiskide kaldm sanirim.o zaman verick ulasamadm kendine o zaman sorucammerhaba. ben de pko hastasıyım. 2 yıldan beri düzenli bir şekilde günde 2 kez glifor 850mg lullandım. çok faydasını gördüm. kilo verdikten sonra kendiliğimden hamile kaldım. doktorum glifor B tip bir ilaç bu yüzden hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin, bir şey olmaz dedi. Kullanmamı da istedi. Ankara da çok iyi bir eğitim araştırma hastanesinde iyi bir doktordur kendisi. ben kendisine güveniyorum.
Şöyle yapabilirsiniz. Doktordan rica edip cinsiyeti size söylemeden bir kağıda yazıp size verebilir. Gerisi artık çeşitli etkinliklerle sürprize dönüştürebilirsinizkesinlikle canım yaaa..Bende kızımın hastane çıkışını ilk ayakkabılarını battaniyesini saklıyorum :) Çok güzel duygular bunlar..Rabbim hiç yaşamayanlara da yaşatsın inşallah...
bende onu merak etmiştim süpriz yapanlar nasıl yapıyor diye..Bende eşimle gidiyorum..Öyle bi şansım yok benimde beraber öğrenizcez :) Umarım öğrenirsin cinsiyeti..Haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Bende ayni canm tup bebek zamannda kullndm kg verdm sonra kendi kendime kaldim o doktora guveniyrm ama bu doktor bdahaki ay kg bakcm deynce celiskide kaldm sanirim.o zaman verick ulasamadm kendine o zaman sorucammerhaba. ben de pko hastasıyım. 2 yıldan beri düzenli bir şekilde günde 2 kez glifor 850mg lullandım. çok faydasını gördüm. kilo verdikten sonra kendiliğimden hamile kaldım. doktorum glifor B tip bir ilaç bu yüzden hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin, bir şey olmaz dedi. Kullanmamı da istedi. Ankara da çok iyi bir eğitim araştırma hastanesinde iyi bir doktordur kendisi. ben kendisine güveniyorum.
Belki tek seferlik bir şeydir inşallah öyledir hatta :)Bu haftalarda atlatılıyormuş diye okumuştum, benim de tam tersi yeni başlayacak herhalde, ilk defa bu sabah bayağı kötü oldum, normalde yoktu böyle şeyler.
Ay canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. İltihapta varsa bol suda iç. Bebeğinle beraber sende Allah'a emanet olBugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
kusura bakma cnaım işyerinde işler yogun ancak cevaplıyorum. Yok daha önce troitle ilgili rahatsızlığım olmadı sadece boyut olarak troit bezim normalden büyük. Ailemde guatr gecmişi oldugundan takip ediyorum senede iki senede bir.Cok gecmis olsun cnm ya. Allah korumus. Allah beterinden korusun. Bende troid hastasiyim . Tsh gebelikle yukselir biliyorum. Birde tsh dusuklugu yorgunluk yapmaz tersi olur. Yuksekliginde yorgunluk olur. Yorgunluk 9. Haftaya kadar gebelikten dolayi yorgunlugun oluyor.Gebeligin İlk 15 haftaya kadar bebegin troidi calismiyor sana bagimli daha once troid hastasi degilsen bilmiyorum ilac verir mi. İlk 15 hafta onemli. Hayirlisi olsun duzelir umarim
Solante pregna gebeler icinKızlar güneş kremi için ne öneriyorsunuz?
Gecmis olsun cnm. Allah sifa versinBugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Sağol canım Allah razı olsun. Doktorda öyle dedı bol su içmeye gayret göstericem. Hepimizin kuzulara allahe emanet inşallahAy canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. İltihapta varsa bol suda iç. Bebeğinle beraber sende Allah'a emanet ol
Benimde basta tsh ta yukselme oldu suan iyi cok sukur. Ameliyat oldum troid bezlerin hepsi alindi . İlac dozu önemli bendekusura bakma cnaım işyerinde işler yogun ancak cevaplıyorum. Yok daha önce troitle ilgili rahatsızlığım olmadı sadece boyut olarak troit bezim normalden büyük. Ailemde guatr gecmişi oldugundan takip ediyorum senede iki senede bir.
Senin nasıl gidiyor? İnş. herşey yolundadır.
Geçmiş olsun şükür birşey yokmuş.Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Bende iğne batmaları oluyor Can'ım hareketmiş gibi geliyor. Maşallah bu aradaBugün doktora gittim. TSH düşüklüğü ilk üç ayda normalmiş. 4 hafta sonra tekrar tahlil isteyip kontrol edeceğiz dedi.
Cinsiyeti için heyecanlandım fakat göstermedi. O kadarda çikolota yedim su içtim canlansın diye ama nafile popo yukarıda bacaklar kapalı :) Kıza benziyor ama 2 hafta sonra gel kesin konusalım dedi.
Yorgunluk ve agrılar için multivitamin verdi. Demiri kesti. Demir oranım iyi diye.
Bizden bu kadar çiçeği burnunda anneler, bu arada birşey soracağım karnınızın hareketlendiğini hissediyor musunuz hiç? içimde hareket ediyor bariz, belli bir kaç noktaya batıyor. Daha önce de gebelik yasadığım için bunu biliyorum. Hareket ama cok erken değil mi? sizde de oluyor mu?
o zaman sıkı takip ediyorsundur. Arada dozaj değişimi yapılıyordur değil mi?Benimde basta tsh ta yukselme oldu suan iyi cok sukur. Ameliyat oldum troid bezlerin hepsi alindi . İlac dozu önemli bende
aynen tamda öyleBende iğne batmaları oluyor Can'ım hareketmiş gibi geliyor. Maşallah bu arada
Canım çok sağol benim Ağrı'm hep oluyordu doktor normal olduğunu söylüyordu idrar kültürümde temiz çıkmıştı ama yığın akıntıdan dolayı tahlıl falan istedi hafif enfeksiyon çıktı üşütmemeye çalış ve bol suAllah muhafazaçok geçmiş olsun benim de bu günlerde ağrım oluyo doktor çok önemsemedi inşallah çok artmaz, tekrardan geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?