2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bende ayni canm tup bebek zamannda kullndm kg verdm sonra kendi kendime kaldim o doktora guveniyrm ama bu doktor bdahaki ay kg bakcm deynce celiskide kaldm sanirim.o zaman verick ulasamadm kendine o zaman sorucam

Şöyle yapabilirsiniz. Doktordan rica edip cinsiyeti size söylemeden bir kağıda yazıp size verebilir. Gerisi artık çeşitli etkinliklerle sürprize dönüştürebilirsiniz

Bende ayni canm tup bebek zamannda kullndm kg verdm sonra kendi kendime kaldim o doktora guveniyrm ama bu doktor bdahaki ay kg bakcm deynce celiskide kaldm sanirim.o zaman verick ulasamadm kendine o zaman sorucam

Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz

Ay canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. İltihapta varsa bol suda iç. Bebeğinle beraber sende Allah'a emanet ol

Allah muhafaza çok geçmiş olsun benim de bu günlerde ağrım oluyo doktor çok önemsemedi inşallah çok artmaz, tekrardan geçmiş olsun

kusura bakma cnaım işyerinde işler yogun ancak cevaplıyorum. Yok daha önce troitle ilgili rahatsızlığım olmadı sadece boyut olarak troit bezim normalden büyük. Ailemde guatr gecmişi oldugundan takip ediyorum senede iki senede bir.
Senin nasıl gidiyor? İnş. herşey yolundadır.

Bugun 12+2 de kontolum vardi. Suan tahmin yapabilirim dedi. Yaniltici olabilir. 14. Hafta belli olur dedi. 2 li test icin kan verdim

Gecmis olsun cnm. Allah sifa versin

Bugün doktora gittim. TSH düşüklüğü ilk üç ayda normalmiş. 4 hafta sonra tekrar tahlil isteyip kontrol edeceğiz dedi.
Cinsiyeti için heyecanlandım fakat göstermedi. O kadarda çikolota yedim su içtim canlansın diye ama nafile popo yukarıda bacaklar kapalı :) Kıza benziyor ama 2 hafta sonra gel kesin konusalım dedi.
Yorgunluk ve agrılar için multivitamin verdi. Demiri kesti. Demir oranım iyi diye.
Bizden bu kadar çiçeği burnunda anneler, bu arada birşey soracağım karnınızın hareketlendiğini hissediyor musunuz hiç? içimde hareket ediyor bariz, belli bir kaç noktaya batıyor. Daha önce de gebelik yasadığım için bunu biliyorum. Hareket ama cok erken değil mi? sizde de oluyor mu?

Benimde basta tsh ta yukselme oldu suan iyi cok sukur. Ameliyat oldum troid bezlerin hepsi alindi . İlac dozu önemli bende

Geçmiş olsun şükür birşey yokmuş.

Bende iğne batmaları oluyor Can'ım hareketmiş gibi geliyor. Maşallah bu arada

Benimde basta tsh ta yukselme oldu suan iyi cok sukur. Ameliyat oldum troid bezlerin hepsi alindi . İlac dozu önemli bende
o zaman sıkı takip ediyorsundur. Arada dozaj değişimi yapılıyordur değil mi?
Ya bu cocuk resmen bir yerime batıyor hareket ediyor erken anlamadım hiç. Gaz mazdır diyeceksiniz farklı bu

Allah muhafaza çok geçmiş olsun benim de bu günlerde ağrım oluyo doktor çok önemsemedi inşallah çok artmaz, tekrardan geçmiş olsun
Canım çok sağol benim Ağrı'm hep oluyordu doktor normal olduğunu söylüyordu idrar kültürümde temiz çıkmıştı ama yığın akıntıdan dolayı tahlıl falan istedi hafif enfeksiyon çıktı üşütmemeye çalış ve bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…