- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.621
Sağol canım Allah razı olsunGecmis olsun cnm. Allah sifa versin
Aynen çik şükür ama bizi baya korkuttuGeçmiş olsun şükür birşey yokmuş.
Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Geçmiş olsun canım allaha emanet olun.Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
İnşallah bir gunluktur canim.ben yanımda poşet taşıyorum bana belli olmuyor. Serviste falan istifra ettim çünkü. Temkinli olmak adına tavsiye ederim.Ya acaba benim anormallik neden? Hepinizin çoktan başladı bitmek üzere benim yeni başladı, yani inşallah 1 günlüktür
Ben evdeyim canım ya, kendi işimiz evden çalışıyorum. Çok kötüymüş inşallah sen de bir an önce atlatırsınİnşallah bir gunluktur canim.ben yanımda poşet taşıyorum bana belli olmuyor. Serviste falan istifra ettim çünkü. Temkinli olmak adına tavsiye ederim.
Benim eşim benden önce alır kağıdı o bana supriz yaparŞöyle yapabilirsiniz. Doktordan rica edip cinsiyeti size söylemeden bir kağıda yazıp size verebilir. Gerisi artık çeşitli etkinliklerle sürprize dönüştürebilirsiniz
Ay ne güzel canim.Ben evdeyim canım ya, kendi işimiz evden çalışıyorum. Çok kötüymüş inşallah sen de bir an önce atlatırsın
Halim olursa korkacak birşey Yok diye uyarmaya gelirimAy ne güzel canim.
Bu arada aramızda bir gün varmis
Çok geçmiş olsunGecmis olsun cnm. Allah sifa versin
Olur beklerim.Halim olursa korkacak birşey Yok diye uyarmaya gelirim
Amin Can'ım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Bende hep gaz diyordum ama hafif enfeksiyon çıktı.Yaramaz korkutmuş seni
Rabbim beterinden korusun canım benim.benimde bi kere ağrım olmuştu.dik duramıcak kadar kötüydüm.gaz sancısıymış meğer :)
Bebişler iyi olsun biz başka bişey istemeyiz.
Dikkat et kendine ayaklarını üşütme canım.
Allah razı olsun Can'ım çok dikkat edin hepinizGeçmiş olsun canım allaha emanet olun.
Amin Can'ım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. Bende hep gaz diyordum ama hafif enfeksiyon çıktı.
Bak o daha farklı olur:)Benim eşim benden önce alır kağıdı o bana supriz yapar
Verecekti sonra gebelikte antibıytık pek iyi degıl dedi geçmezse tüm batın ve alt batın usg si istediAntibiotik vermedi heralde.hafif olduğu için vermemiştir belkide.
Verecekti sonra gebelikte antibıytık pek iyi degıl dedi geçmezse tüm batın ve alt batın usg si istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?