- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.641
Günaydın kızlar. Sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün olsun inşallah.
Ne güzel. Bebeğinle buluşacaksingünaydıın, bugün kontrolüm var çok heyecanlıyım
Hemen soruyorum Doktor bana daha önce progestanı hep fitil olarak verdi ama bu sefer iç dedı birde decavit ve ikizi alnı anda içimir miçok şiddetli iltihap olmadan vermiyolar
eczanede çalışıyorum ilaçlarla ilgili sormak istediğin bişey olursa danışabilirsin
Her görüşme öncesi hap aynıyız canım düğüne kadar hap böyle olcaz galibaGünaydın kızlar. Sağlıklı huzurlu mutlu güzel bir gün olsun inşallah.
Güzel haberlerle dönersin inş canım . Cinsiyeti de belli olır belki?Muayeneye geldim. Gereksiz bir stres yaptım
Hemen soruyorum Doktor bana daha önce progestanı hep fitil olarak verdi ama bu sefer iç dedı birde decavit ve ikizi alnı anda içimir mi
çok beklenti içindeyim ama bilemiyorumGüzel haberlerle dönersin inş canım . Cinsiyeti de belli olır belki?
Bu sefer iç dedı diye içeyim o zaman fitil olarak daha etkili olduğunu söylemişti. Decaviti bir haftadır içiyorum iştahta değişiklik olmadı zaten hiç iştahlı değilimdir. İlk trimesteri +200 gramla bitirdim çok şükürprogestan ın iki farklı kullanımı var aynı ilaç hem fitil hem içilme olarak verilebiliyor, decavitle kullanımında sıkıntı yok decavit vitamin zaten. ama dikkat et decavit çok iştah açıyor ve boş kilo yapıyor yani böyle mayalı poğaça gibi oluyosun
her gebeye veriyolar ama en azından iştahın açılırsa kontrollü olursun
Normalde beraber gidiyoruz ama haftaya randevuma yalnız gideceğim :) ben ikimizin de ay k anda ogrenecegi bir sürpriz planladım yapabilirsem :) arkadasım yardım edecek, onu da götüreceğim muayeneye sadece ona söyleyecek doktor :) akşamada fotoğrafta attığım gibi kutuyu acicaz renge göre öğreneceğiz ikimizde :) uçan balon dolduracak içine :)Eki Görüntüle 1961134 Böyle bir pastanın cinsiyetine göre olan bebekli olanını yaptırabilirsin. Yalnız mı gidiyorsunuz muayenelere? Benim ki benden önce gidecek neredeyse, sürpriz falan olamaz bizde
Çok şükür herşey yolundaymış. Nasıl rahatladım anlatamam. İnşallah herkes güzel şeyler duyar. Evet Cinsiyet tahmini yaptı doktorum. Söylemeyecekti aslında değişebilir dedi. Başta olsun siz söyleyin diyorlar sonra üzülüyorlar dedi. Ben de yok ben öyle yapmam söyleyin siz diye ısrar edince söyledi. Kız dedi. Zaten benim ve eşimin hissettiği de kızdı. Tabii ki sağlıklı olması en önceliğimiz. Ama bunlar da güzel heyecanlarGüzel haberlerle dönersin inş canım . Cinsiyeti de belli olır belki?
Bu sefer iç dedı diye içeyim o zaman fitil olarak daha etkili olduğunu söylemişti. Decaviti bir haftadır içiyorum iştahta değişiklik olmadı zaten hiç iştahlı değilimdir. İlk trimesteri +200 gramla bitirdim çok şükür
Ayy süper , gözün aydın canımmm . Ne mutlu sana . Prenses gelecek demek harika haber bu .Yarın da benim kontrolüm var inşallah bende senin gibi güzel şeyler duyarımÇok şükür herşey yolundaymış. Nasıl rahatladım anlatamam. İnşallah herkes güzel şeyler duyar. Evet Cinsiyet tahmini yaptı doktorum. Söylemeyecekti aslında değişebilir dedi. Başta olsun siz söyleyin diyorlar sonra üzülüyorlar dedi. Ben de yok ben öyle yapmam söyleyin siz diye ısrar edince söyledi. Kız dedi. Zaten benim ve eşimin hissettiği de kızdı. Tabii ki sağlıklı olması en önceliğimiz. Ama bunlar da güzel heyecanlar
Hadi inşallah güzel haberlerle gel canım . İnşallah bebişinin cinsiyetini de öğrenirisin. Hayırlı haberlerini bekliyoruz . Dualarımız seninleçok beklenti içindeyim ama bilemiyorum
Canım hadi ınsallah güZel haberlerde dönersin yarın kac oluyorsun benimmde randevum haftaya 11+4 de olucaz ctesi günü ❤Ayy süper , gözün aydın canımmm . Ne mutlu sana . Prenses gelecek demek harika haber bu .Yarın da benim kontrolüm var inşallah bende senin gibi güzel şeyler duyarım
Yaa ne güzel hayrlı olsun bende haftaya doktora gidicem kızı cok istiyoruz ama hep erkek gibi geliyor hayırlısı olsunAslında bugün kontrole gittim bi tahminde bulundu doktor ama ne kadar doğru olur bilemiyorum kız gibi dedi çok merak ediyorum biran önce kesinleşse vakit de geçmiyo
Geçen bi yerde okudum.idrar tutmak hamileyken enfeksiyon riskini arttırıyomuş.Verecekti sonra gebelikte antibıytık pek iyi degıl dedi geçmezse tüm batın ve alt batın usg si istedi
Bi kere bana da oldu.o an bilincim yerindeyse uyumuyorsam kalkarken ve dönerken önce elimle destek alıyorum.kızlar gece yatakta soldan sağa dönünce karnım acayip acıyor uykumdan uyandırıyor ya sizde de oluyormu karın ağrısı anlık oluyor
Amin insaallah canim..hemde ne guzel duygularkesinlikle canım yaaa..Bende kızımın hastane çıkışını ilk ayakkabılarını battaniyesini saklıyorum :) Çok güzel duygular bunlar..Rabbim hiç yaşamayanlara da yaşatsın inşallah...
bende onu merak etmiştim süpriz yapanlar nasıl yapıyor diye..Bende eşimle gidiyorum..Öyle bi şansım yok benimde beraber öğrenizcez :) Umarım öğrenirsin cinsiyeti..Haydi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :)
Guzel haberlerini bekliyoruzTeşekkür ederim inşallah güzel haber alıp bilgilendiririm sizi
Cok gecmis olsun canim allah beterinden korusun sende yavrunda Allaha emanet.Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Çok şükür herşey yolundaymış. Nasıl rahatladım anlatamam. İnşallah herkes güzel şeyler duyar. Evet Cinsiyet tahmini yaptı doktorum. Söylemeyecekti aslında değişebilir dedi. Başta olsun siz söyleyin diyorlar sonra üzülüyorlar dedi. Ben de yok ben öyle yapmam söyleyin siz diye ısrar edince söyledi. Kız dedi. Zaten benim ve eşimin hissettiği de kızdı. Tabii ki sağlıklı olması en önceliğimiz. Ama bunlar da güzel heyecanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?