2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hemen soruyorum Doktor bana daha önce progestanı hep fitil olarak verdi ama bu sefer iç dedı birde decavit ve ikizi alnı anda içimir mi

progestan ın iki farklı kullanımı var aynı ilaç hem fitil hem içilme olarak verilebiliyor, decavitle kullanımında sıkıntı yok decavit vitamin zaten. ama dikkat et decavit çok iştah açıyor ve boş kilo yapıyor yani böyle mayalı poğaça gibi oluyosun
her gebeye veriyolar ama en azından iştahın açılırsa kontrollü olursun

Bu sefer iç dedı diye içeyim o zaman fitil olarak daha etkili olduğunu söylemişti. Decaviti bir haftadır içiyorum iştahta değişiklik olmadı zaten hiç iştahlı değilimdir. İlk trimesteri +200 gramla bitirdim çok şükür

Eki Görüntüle 1961134 Böyle bir pastanın cinsiyetine göre olan bebekli olanını yaptırabilirsin. Yalnız mı gidiyorsunuz muayenelere? Benim ki benden önce gidecek neredeyse, sürpriz falan olamaz bizde
Normalde beraber gidiyoruz ama haftaya randevuma yalnız gideceğim :) ben ikimizin de ay k anda ogrenecegi bir sürpriz planladım yapabilirsem :) arkadasım yardım edecek, onu da götüreceğim muayeneye sadece ona söyleyecek doktor :) akşamada fotoğrafta attığım gibi kutuyu acicaz renge göre öğreneceğiz ikimizde :) uçan balon dolduracak içine :)

Eklentiler

• IMG_6493.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 48
Güzel haberlerle dönersin inş canım . Cinsiyeti de belli olır belki?
Çok şükür herşey yolundaymış. Nasıl rahatladım anlatamam. İnşallah herkes güzel şeyler duyar. Evet Cinsiyet tahmini yaptı doktorum. Söylemeyecekti aslında değişebilir dedi. Başta olsun siz söyleyin diyorlar sonra üzülüyorlar dedi. Ben de yok ben öyle yapmam söyleyin siz diye ısrar edince söyledi. Kız dedi. Zaten benim ve eşimin hissettiği de kızdı. Tabii ki sağlıklı olması en önceliğimiz. Ama bunlar da güzel heyecanlar

ben daha hiç kullanmadım ama kullananlar hep böyle söyledi senin öyle bir sıkıntın yoksa süper

Ayy süper , gözün aydın canımmm . Ne mutlu sana . Prenses gelecek demek harika haber bu .Yarın da benim kontrolüm var inşallah bende senin gibi güzel şeyler duyarım

Ayy süper , gözün aydın canımmm . Ne mutlu sana . Prenses gelecek demek harika haber bu .Yarın da benim kontrolüm var inşallah bende senin gibi güzel şeyler duyarım
Canım hadi ınsallah güZel haberlerde dönersin yarın kac oluyorsun benimmde randevum haftaya 11+4 de olucaz ctesi günü ❤

Aslında bugün kontrole gittim bi tahminde bulundu doktor ama ne kadar doğru olur bilemiyorum kız gibi dedi çok merak ediyorum biran önce kesinleşse vakit de geçmiyo
Yaa ne güzel hayrlı olsun bende haftaya doktora gidicem kızı cok istiyoruz ama hep erkek gibi geliyor hayırlısı olsun

kızlar gece yatakta soldan sağa dönünce karnım acayip acıyor uykumdan uyandırıyor ya sizde de oluyormu karın ağrısı anlık oluyor

Amin insaallah canim..hemde ne guzel duygular

Teşekkür ederim inşallah güzel haber alıp bilgilendiririm sizi
Guzel haberlerini bekliyoruz

Cok gecmis olsun canim allah beterinden korusun sende yavrunda Allaha emanet.

Bir prenses haberi ne guzel saglikli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…