- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.661
bana her gece oluyooor o hatta şaşırmıştım daha iki aylıkken başlamıştı böyle sanki karnım davul gibi gerilmiş gibi bir isle uyanıyordum dönerken artık alıştım daha dikkat ediyorum dönerken falan hafif uyur uyanık vaziyette bile kontrollü dönüyorum hepkızlar gece yatakta soldan sağa dönünce karnım acayip acıyor uykumdan uyandırıyor ya sizde de oluyormu karın ağrısı anlık oluyor
Sağol canım yarın 10 hafta dolacak inşallah . Amin güzel haberlerle gelmek dileğiyle .Canım hadi ınsallah güZel haberlerde dönersin yarın kac oluyorsun benimmde randevum haftaya 11+4 de olucaz ctesi günü ❤
bizde kız istiyoruz tabi herşeyden önce sağlıklı olsun. İnşallah en yakım zamanda öğreniriz kesin cinsiyetiniYaa ne güzel hayrlı olsun bende haftaya doktora gidicem kızı cok istiyoruz ama hep erkek gibi geliyor hayırlısı olsun
Ay ne güzel canim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir prenses olurÇok şükür herşey yolundaymış. Nasıl rahatladım anlatamam. İnşallah herkes güzel şeyler duyar. Evet Cinsiyet tahmini yaptı doktorum. Söylemeyecekti aslında değişebilir dedi. Başta olsun siz söyleyin diyorlar sonra üzülüyorlar dedi. Ben de yok ben öyle yapmam söyleyin siz diye ısrar edince söyledi. Kız dedi. Zaten benim ve eşimin hissettiği de kızdı. Tabii ki sağlıklı olması en önceliğimiz. Ama bunlar da güzel heyecanlar
Prens geliyor desene.inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olurBen de bugün öğrendim erkek dedi doktor ama tabi sonradan surpriz yapmazsa bebeğimbi de çok hareketliydi :)
çok geçmiş olsun canım... Bendede hamileliğin başlangıcında hafif düzeyde çıkmıştı..Dr.tek kullanımlık antibiotik verdi...Şimdi ne durumda bilmiyorum..Su dan da midem bulanıyor zorla içmeye çalışıyorum.Eskiler üşütmekten olduğunu söylüyorlar..Ayaklarını sıcak tutmaya bak..Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Ya acaba benim anormallik neden? Hepinizin çoktan başladı bitmek üzere benim yeni başladı, yani inşallah 1 günlüktür
Bugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Senin haftandakilerin çoğu öğrenmiş bence öğrenebilirsin..ben ayın başıyım benimkini de söyler mi ya
çok meraklıyım
Ben hissediyordum hep rüyam da görüyordum hamile kalmadan önce de :)Rabbim sizlerin de gönlüne göre versinPrens geliyor desene.inşallah hayırlı ve sağlıklı bir evlat olur
Ne zaman öğreniliyorben de çok merak ediyorum
Aynen öyleymiş ya bende iş yeri teliz degıl diye tutuyordum bazenGeçen bi yerde okudum.idrar tutmak hamileyken enfeksiyon riskini arttırıyomuş.
Dikkat et canım
Ben dikkat edenim çorapsız falan durmak ama olacağı varmış dinlenmek iyi geldi sende dikkat et canımçok geçmiş olsun canım... Bendede hamileliğin başlangıcında hafif düzeyde çıkmıştı..Dr.tek kullanımlık antibiotik verdi...Şimdi ne durumda bilmiyorum..Su dan da midem bulanıyor zorla içmeye çalışıyorum.Eskiler üşütmekten olduğunu söylüyorlar..Ayaklarını sıcak tutmaya bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?