2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar gece yatakta soldan sağa dönünce karnım acayip acıyor uykumdan uyandırıyor ya sizde de oluyormu karın ağrısı anlık oluyor
bana her gece oluyooor o hatta şaşırmıştım daha iki aylıkken başlamıştı böyle sanki karnım davul gibi gerilmiş gibi bir isle uyanıyordum dönerken artık alıştım daha dikkat ediyorum dönerken falan hafif uyur uyanık vaziyette bile kontrollü dönüyorum hep

Ay ne güzel canim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir prenses olur

çok geçmiş olsun canım... Bendede hamileliğin başlangıcında hafif düzeyde çıkmıştı..Dr.tek kullanımlık antibiotik verdi...Şimdi ne durumda bilmiyorum..Su dan da midem bulanıyor zorla içmeye çalışıyorum.Eskiler üşütmekten olduğunu söylüyorlar..Ayaklarını sıcak tutmaya bak..

Ya acaba benim anormallik neden? Hepinizin çoktan başladı bitmek üzere benim yeni başladı, yani inşallah 1 günlüktür

Cnmim benim 10. Haftadan sonra gidereek azaldi ama hala daha bir gunluk olabilior olmuyor baya uzun sonra bigun bi oluyorum sanki 7.haftadayim hala seninde oyle biseydr yuksek ihtimalle aklina getrmemeye calis

Cok cok gecmis olsun cnm alllah kotulerinden saklasin

Bende çok merak ediyorum. Çarşamba günü gittim de daha çok erken dedi cinsiyet için

slm kizlar nasilsiniz..hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun..cinsiyeti ogrenenleride cok tebrik ediyorum..sag salim insallah kucagimiza aliriz..kizlar size bi sorunum olucak..benim karnim simdidn sertlesmeye baslamis agrimda oluyor..sizdemi oluyor..karnim sertlestiginde bebegimi nerde oldugunu biliyorum..

Ben dikkat edenim çorapsız falan durmak ama olacağı varmış dinlenmek iyi geldi sende dikkat et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…