2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen öyleymiş ya bende iş yeri teliz degıl diye tutuyordum bazen

Tutma bundan sonra canım.hijyeninede dikkat et tabi.topluma açık yerlerde bende çok sıkıntı yapıyorum hak veriyorum sana

Bu aralar karnımda seğirme gibi pıt pıtlar oluyor.sende varmı böyle şeyler.
Bebeğin hareketleri ilk başta böyle olurmuş.

Yıkama Jeli verdi Can'ım işteyken onu kullanıcam. Pıt pıt iğne batmaları oluyor ve gezıyor Bana Bebek haneketi gibi geliyor bizim sıpa bir gün öne geçmiş teyzesi

canım çok geçmiş olsun allah korumuş canın yanmış yine ama buna da şükür bebeğine birşey olmamış canın çok yanıyor mu dikkatli ol evin içinde.Allah daha kötüsünden korusun,tsh benim yüksekti ilaç kullanıyorum 2 aydır düzeldi şuan ama ilaç ömür nboyu kullanmak durumundayım

Bulantıları atlattınız mı?
benim geçti sanki ama bugün biraz öğlen hissettim :)

CAnım dikkat et kendine ayaklarını da sıcak tut geçmiş olsun.

Canım yaa benımde karnımda pıtpıt lar oluyo kalp atıslarını hissediyo olabilir miyim dedim bende cok heyecan yaptım. Var dimi sizde de böyle birsey

kızlar cinsiyet haberini alanlar gözünüz aydın darısı hepimize :)
martın 16sı gibi randevum var inşallah bende öğrenirim :)
Hasta olan arkadaşlarım hepinize teker teker cevap yazamadım kusura bakmayın :)
Hareketleri hissetmeye başladınız mı ilk gebeliğim,benimle aynı hamile olan arkadaşım hissediyorum diyor ama ben şüphede kaldım kendimde bugün karnımın altında bi pıt gibi seğirme oldu ama bebeğimin hareketi miydi emin olamıyorum

Ay kizlar ne guzel cinsiyet ogrenenler var. Ben de merak ediyorum ama saglikli olsun yeterki.
H hanimcik doktor degistircem demistin nereye gitmeye karar verdin. Ben de hala doktoru oturtamadim kafamda. Neslihan sekere gidiyorum ama ona randevu bulmak oldukca zor.

15+5 de kontrolümüz var inşallah kendini gösterir. Gerçi Çarşamba günüde gidicem kültür sonucu ıcın o Zaman 13+3 olucak

Canım yaa benımde karnımda pıtpıt lar oluyo kalp atıslarını hissediyo olabilir miyim dedim bende cok heyecan yaptım. Var dimi sizde de böyle birsey

Bebeğin hareketleri diye okumuştum bi yerde.bulabilirsem burda paylaşırım.
Bazen bi başlıyo korkuyorum noluyo içerde diye :)

Hiç kimse ilk kez anne olduğunu bilmenin nasıl bir şey hissettirdiğini tam olarak söyleyemez, yüz gebe kadın ilk bebek hareketlerini yüz farkı şekilde betimleyebilir. En çok tanımlanan tanımlar “karında bir kanat çırpınma hareketi” ve “kanımda bir kelebek gibi” şeklindedir. Daha erken bebek hareketleri de “çarpma veya dirsek atma”, “seğirme”, “guruldama”, “birisinin karna vurması”, “kabarcık patlaması”, “kıvranma” , “çok güzel bir parka tepe taklak yürümeye başlamak gibi” diye de tanımlanır. İlk bebek hareketi genellikle yanlış bir şekilde açlık ve gaz ağrısı zannedilir. Hatta bir kadın, “Bluzumda bir böcek geziniyor zannettim, fakat sonradan bunun bebeğimin hareketi olduğunu fark ettim” diye anlamıştır.

Bu yazıyı buldum

Canım süpersin cok sagol. Benımkı aynen bu göz seyirmesi gibi bu minik kabarcıkların cok anlık patlaması gibiydi ılık bi meltem rüzgarı gibiydi esim elini karnıma koydu ve o da hissetti allahım saglıkla devamını da nasip etsin

Ne güzel :)
Karnımız dahada büyüdüğünde dışardan bakanlar bile anlıcakmış çok tuhaf bi duygu :)

Kızlar ben ilikli kemik alıp kaynattım.iliklerinide şifa niyetine diyip yedim zorda olsa.bebeğe faydalı olsun diye.
Normalde hamilelerin sakatat yemesi yasak ama ilik konusunda hiçbişey yazmıyo nette.

Siz ne düşünüyorsunuz.faydalımı bişey yaptım yoksa zararlımı?

kızlar gece yatakta soldan sağa dönünce karnım acayip acıyor uykumdan uyandırıyor ya sizde de oluyormu karın ağrısı anlık oluyor

geçen hafta öyle dönerken bıçak sancısı gibi çok acı hissettim. hızlı dönünce bebek rahatsız olunca acıyomuş korkma

Ben ikili test yaptırdım çok şükür sorun çıkmadı.ama çokmu gerekli ona sen karar vermelisin.ben gerekli görmedim ama doktorum isteyince yaptırdım.
İlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum ki gerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…