2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum ki gerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca

Benimde ilk canım.burdaki arkadaşlar sorun çıktığında bebeği aldırmıcaksan boşuna test yaptırıp strese girmeyin diyorlar.400 de çokmuş.ben 85 e yaptırdım

İlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum ki gerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca
Canım ben yaptırmadım. Bişi olduğunda dışardan müdahale ile düzelecek bişi var mı dedim hayır dedı sadece aldırmak isteyenler karar versin ve hastalık Hakkı'nda bilgileri olsun diye yapılıyor dedı. Ben araştırdığımda ise bir sürü hastanın sağlıklı oldugu halde testte riskli çıktığı için aldırıp ama sağlıklı olduğunu öğrenip pişman olanlar var. Bu bizim imtihanımızda sağlıklı doğduktan sonrada bir engel oluşabilir bu benim düşüncem

Daha şurda ilk Zaman'lar keseyi görücez mi kalp atışı var mı diye merak ederken Zaman hızla gecıyor cinsiyet beklıyonuz

Ay evet canım yaa.ne heyecanlar yaşadık çok şükür bugüne kadar sorunsuz geldik.bi bakmışsın kıyafet beşik konuşuyor olucaz :)
İşin en güzel kısmıda budur heralde :)

Ben de bugün öğrendim erkek dedi doktor ama tabi sonradan surpriz yapmazsa bebeğim bi de çok hareketliydi :)

maşallah gözün aydın sağlıkla huzurla gelsin

Allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi cnmm

ya ne güzel bir dilek eskilerden hatırlattın sağol

ben kilolu olmama rağmen sertleşti hissediyorum bence normal

erken sanki bunun için ama bilemedim ben

ikili o kadar pahalı mı ya ben 50 tl ye yaptırdım

[QU t OTE="minikhikayem, post: 50379655, member: 819484"]maşallah gözün aydın sağlıkla huzurla gelsin

ya ne güzel bir dilek eskilerden hatırlattın sağol

ben kilolu olmama rağmen sertleşti hissediyorum bence normal

erken sanki bunun için ama bilemedim ben

ikili o kadar pahalı mı ya ben 50 tl ye yaptırdım[/QUOTE]
cok tskler canim cvp verdigin icin..demekki normalmis..bende korktum..bende ikili test yaptim 50 tl..

Merhaba benim için yorucu bir gündü. Doktora gittik bugün. İlk kez ultrason muayenesi bu kadar uzun sürdü, güzelce inceledi başı, ense kalınlığı, elleri ayakları, osu busu hepsine baktık. Ensesi normal görünüyormuş kalınlık yok dedi. Her şey yolundaymış ultrasonda bebek hareket etsin diye öksürttü beni biraz dürttü filan çok komikti şimdiden reflekslerinin olması kıyamamm ona ben. Geçtiğimiz hafta ayakta duruyodu ilk kez yatar pozisyonda gördük. Doktor yaklaşık üç kere şu cümleyi kurdu "kıza benziyor, kız bebeği gibi, ımmm bakıyorum kız bebek gibi". şu da çok komikti minik p p liler sonradan da gösterebiliyor net bişey söylemeyeyim dedi hep beraber güldük
ikili test için kan verdim 50 tl ücret ödedim. haftaya cuma da test sonuçlarına bakacak ve cinsiyetini daha net görürüz dedi.
geçtiğimiz hafta SAT ile ultrasondaki hafta aynınydı bugün ultrason 3 gün önde.
İlk 3 ayda 400 gr almışım.
Benden haberler böyle kızlar

Cnmim benim 10. Haftadan sonra gidereek azaldi ama hala daha bir gunluk olabilior olmuyor baya uzun sonra bigun bi oluyorum sanki 7.haftadayim hala seninde oyle biseydr yuksek ihtimalle aklina getrmemeye calis
Bugün olmadı çok şükür canım sağol, öyle anlık birşeydi sanırım.

Canim ben de senin gibi dusunuyorum. Yrin doktorumla da konusacagim.. zaten ense kalinligindan ve burnundan az cok anlasiliuormus.. cok heyecanliyim yarin icin cinsiyetinde soylerim demisti.. insAllah yvrucuklarimiz saglikli sihaatli buyurler ve dunyaya gelirler insAllah...

Tebrik ederim bende yarin gidecegim doktora.ikili test var.insallah guzel haberler alirim.çok heyecanliyim.dua edin.

Canim gecmis olsun dikkat et kendine. Benim hamileligin basindan beri iki defa tuttu idrae yolu enfeksiyonu ve ikisinde de antibiyotik kullanmam gerekti en son kultur sonucum temiz cikti ama ben hala 1 2 saatte bir idrara cikiyorum. Bu konuda ne kadar dikkat etsem de sanirim enfwksiyon tekrarliyor ve bidaha olmasindan cok korkuyorum. Her defasinda boyle antobiyotik kullanirsam bebege zarar vermesinden korkuyorum

Geçmiş olsun canım dikkat et sende afedersin çok yıkamakta enfeksiyon sebebiymiş. Peki sana progestan vermişmiydi. Bebişlerimiz Allah'a emanet

Hoşgeldin cnm senle haftalarımız aynı :)
hoşbuldum cnm Ne güsel :) en son ne zaman gittin doktora ben gideli 2 hafta oldu merak ediyorum :)
hangi ilaçları kullanıyorsun, kalp atışını hissediyormusun seyirme gibi bende bişi yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…