- 31 Ocak 2010
- 3.728
- 3.583
- 448
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.701
İlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum kigerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca
Canım ben yaptırmadım. Bişi olduğunda dışardan müdahale ile düzelecek bişi var mı dedim hayır dedı sadece aldırmak isteyenler karar versin ve hastalık Hakkı'nda bilgileri olsun diye yapılıyor dedı. Ben araştırdığımda ise bir sürü hastanın sağlıklı oldugu halde testte riskli çıktığı için aldırıp ama sağlıklı olduğunu öğrenip pişman olanlar var. Bu bizim imtihanımızda sağlıklı doğduktan sonrada bir engel oluşabilir bu benim düşüncemİlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum kigerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca
Daha şurda ilk Zaman'lar keseyi görücez mi kalp atışı var mı diye merak ederken Zaman hızla gecıyor cinsiyet beklıyonuz
Ben de bugün öğrendim erkek dedi doktor ama tabi sonradan surpriz yapmazsa bebeğimbi de çok hareketliydi :)
Allah bir avazda kurtarsın inşallah hepimizi cnmm
slm kizlar nasilsiniz..hasta olan arkadaslara cok gecmis olsun..cinsiyeti ogrenenleride cok tebrik ediyorum..sag salim insallah kucagimiza aliriz..kizlar size bi sorunum olucak..benim karnim simdidn sertlesmeye baslamis agrimda oluyor..sizdemi oluyor..karnim sertlestiginde bebegimi nerde oldugunu biliyorum..
kızlar cinsiyet haberini alanlar gözünüz aydın darısı hepimize :)
martın 16sı gibi randevum var inşallah bende öğrenirim :)
Hasta olan arkadaşlarım hepinize teker teker cevap yazamadım kusura bakmayın :)
Hareketleri hissetmeye başladınız mı ilk gebeliğim,benimle aynı hamile olan arkadaşım hissediyorum diyor ama ben şüphede kaldım kendimde bugün karnımın altında bi pıt gibi seğirme oldu ama bebeğimin hareketi miydi emin olamıyorum
ikili o kadar pahalı mı ya ben 50 tl ye yaptırdımİlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum kigerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca
Bugün olmadı çok şükür canım sağol, öyle anlık birşeydi sanırım.Cnmim benim 10. Haftadan sonra gidereek azaldi ama hala daha bir gunluk olabilior olmuyor baya uzun sonra bigun bi oluyorum sanki 7.haftadayim hala seninde oyle biseydr yuksek ihtimalle aklina getrmemeye calis
Canim ben de senin gibi dusunuyorum. Yrin doktorumla da konusacagim.. zaten ense kalinligindan ve burnundan az cok anlasiliuormus.. cok heyecanliyim yarin icin cinsiyetinde soylerim demisti.. insAllah yvrucuklarimiz saglikli sihaatli buyurler ve dunyaya gelirler insAllah...Canım ben yaptırmadım. Bişi olduğunda dışardan müdahale ile düzelecek bişi var mı dedim hayır dedı sadece aldırmak isteyenler karar versin ve hastalık Hakkı'nda bilgileri olsun diye yapılıyor dedı. Ben araştırdığımda ise bir sürü hastanın sağlıklı oldugu halde testte riskli çıktığı için aldırıp ama sağlıklı olduğunu öğrenip pişman olanlar var. Bu bizim imtihanımızda sağlıklı doğduktan sonrada bir engel oluşabilir bu benim düşüncem
Tebrik ederimMerhaba benim için yorucu bir gündü. Doktora gittik bugün. İlk kez ultrason muayenesi bu kadar uzun sürdü, güzelce inceledi başı, ense kalınlığı, elleri ayakları, osu busu hepsine baktık. Ensesi normal görünüyormuş kalınlık yok dedi. Her şey yolundaymış ultrasonda bebek hareket etsin diye öksürttü beni biraz dürttü filan çok komikti şimdiden reflekslerinin olması kıyamamm ona ben. Geçtiğimiz hafta ayakta duruyodu ilk kez yatar pozisyonda gördük. Doktor yaklaşık üç kere şu cümleyi kurdu "kıza benziyor, kız bebeği gibi, ımmm bakıyorum kız bebek gibi". şu da çok komikti minik p p liler sonradan da gösterebiliyor net bişey söylemeyeyim dedi hep beraber güldük
ikili test için kan verdim 50 tl ücret ödedim. haftaya cuma da test sonuçlarına bakacak ve cinsiyetini daha net görürüz dedi.
geçtiğimiz hafta SAT ile ultrasondaki hafta aynınydı bugün ultrason 3 gün önde.
İlk 3 ayda 400 gr almışım.
Benden haberler böyle kızlar
Tebrik ederimbende yarin gidecegim doktora.ikili test var.insallah guzel haberler alirim.çok heyecanliyim.dua edin.
ayy heyecanla bekliyorumGünaydın güzel anne adayları. Hastaneye geldim.muayene için bekliyorum.inşallah güzel haberler alırım.
Canim gecmis olsun dikkat et kendine. Benim hamileligin basindan beri iki defa tuttu idrae yolu enfeksiyonu ve ikisinde de antibiyotik kullanmam gerekti en son kultur sonucum temiz cikti ama ben hala 1 2 saatte bir idrara cikiyorum. Bu konuda ne kadar dikkat etsem de sanirim enfwksiyon tekrarliyor ve bidaha olmasindan cok korkuyorum. Her defasinda boyle antobiyotik kullanirsam bebege zarar vermesinden korkuyorumBugün ömrümden ömür gitti Rabbim Bekerinden saklasın. Sabah kalkığımda ağrı vardı yinede işe gittim ama daha kötü oldu ben gazdır falan diye düşündüm. Bi an karnımdan bişey oldu gibi oldu yumru gibi ağrı ve batma oluyordu. Hemen doktoru aredım orda hemen gel diyince ağlaya ağlaya eşimi aradım oda duruşmadaymış arkadaşını aradım duruşmayı bölüp eşimi gönderdi ağlaya ağlaya hastaneye gittik doktor kalp atışların dinletince rahatladım bebeğimin ili olduğunu söyledi tahlıl verdik biraz enfeksiyon çıktı akıntımdan kültür aldı o deha geç çıktı yarın için rapor verdi ve ilaç yazdı tekrardan progestan verdi bu sefer sabah Akşam. Ve yıkama jeli verdi. Dikkat edin Allah'a emanetsiniz
Sen oğlumun doğum gününde doğum yapacaksin:) çok mutlu oldum tarihinden.oğlumda 12. Haftanın bittiği gün soylemisti.ben ayın başıyım benimkini de söyler mi ya
çok meraklıyım
Hoşgeldin cnm senle haftalarımız aynı :)selam kızlar, ben bu topiğe yeni geldim,
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :)
Geçmiş olsun canım dikkat et sende afedersin çok yıkamakta enfeksiyon sebebiymiş. Peki sana progestan vermişmiydi. Bebişlerimiz Allah'a emanetCanim gecmis olsun dikkat et kendine. Benim hamileligin basindan beri iki defa tuttu idrae yolu enfeksiyonu ve ikisinde de antibiyotik kullanmam gerekti en son kultur sonucum temiz cikti ama ben hala 1 2 saatte bir idrara cikiyorum. Bu konuda ne kadar dikkat etsem de sanirim enfwksiyon tekrarliyor ve bidaha olmasindan cok korkuyorum. Her defasinda boyle antobiyotik kullanirsam bebege zarar vermesinden korkuyorum
hoşbuldum cnm Ne güsel :) en son ne zaman gittin doktora ben gideli 2 hafta oldu merak ediyorum :)Hoşgeldin cnm senle haftalarımız aynı :)
Benim 6.haftamda kanamam oldugu icin vermisti progestan 12.haftaya kadar kullandik tedbir amacli sonra biraktim suan kullanmiyorumGeçmiş olsun canım dikkat et sende afedersin çok yıkamakta enfeksiyon sebebiymiş. Peki sana progestan vermişmiydi. Bebişlerimiz Allah'a emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?