- 1 Mart 2017
- 20
- 17
- 3
- 44
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.721
inşallah her şey çok olumlu geçer
ayy heyecanla bekliyorum
inşallah her şey çok olumlu geçer
ayy heyecanla bekliyorum
Ben de ilk başta yaptırmak istemedim çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmedim. Doktorum bebeğinin gelişimi hakkında bilgi sahibi olmak istersen yaptırabilirsin dedi ve yaptırdım. Sadece ense kalınlığı ölçümü için 360 TL verdim kan testi ayrı tabi. Bana da pahallı geldi ama gittiğin doktor konusunda çok tercih edilen bir uzmansa fiyatlar bu seviyede.İlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum kigerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca
Hoş geldin ben de yeniyim :)selam kızlar, ben bu topiğe yeni geldim,
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :)
İkili test ikili teste gore ozel test yaptircam. Ben yaptirma taraftariyim. Dr kontrolu boy ve kilodan ibaret degildir. Eski devir degilki aylik kontrole gidiyoruz. Boy ve kilo icin mi. Sonuca gore aldirsiniz yada aldirmasiniz. dunyaya bir canli gelecek. Nasil gelecek drun ve ailenin bilmesi lazim. Bir sey varsa . Ona gore aile kendini hazirlamali okumali bakimi nasil olmali . Boyle bir durumda yaklasim bakim nasil olmali onden arastirmali.Kızlar ikili tarama ya da başka testleri yaptıran var mı? Önerileriniz neler?
hoşbuldum cnm sen de hoşgeldin ozamanHoş geldin ben de yeniyim :)
İyide Ense kalınlığı için neden ayrı ücret aldı ki ben ikili yaptırmadım Ense kalınlığına baktı Onada zaten muayene esnasında baktı ayrı bir ücret ödemedikBen de ilk başta yaptırmak istemedim çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmedim. Doktorum bebeğinin gelişimi hakkında bilgi sahibi olmak istersen yaptırabilirsin dedi ve yaptırdım. Sadece ense kalınlığı ölçümü için 360 TL verdim kan testi ayrı tabi. Bana da pahallı geldi ama gittiğin doktor konusunda çok tercih edilen bir uzmansa fiyatlar bu seviyede.
Bende düşük dozda kullanıyordum ama bu sefer tekrar yüksek dozda başlattı engeksıyon düşüğe sebebiyet veriyormuş Allah korusunBenim 6.haftamda kanamam oldugu icin vermisti progestan 12.haftaya kadar kullandik tedbir amacli sonra biraktim suan kullanmiyorum
o kıpırdaklığı görmek çok heyecanlı di mi benim kalbim ağzımda atmıştı sanki heyecandan ufacık bişeyin kıpır kıpır olması. maşallah size de :)Muayenem bitti. Ayakları kolları kıpır kıpırdi.10haftalikmisiz.herşeyi normal sağlıklı dedi.33,5 mm olmusuz.Kilo da almamışım. Multivitamin verdi. Folik asiti bırakmamı söyledi.
İki hafta sonra ikili test için kan vermemi söyledi.
hoşgeldin sağlıkla gelsin inşallahselam kızlar, ben bu topiğe yeni geldim,
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :)
Simdi geldim dr.dan olcumler iyi kan tahlili sonucu haftayabizimkinin keyfi yerindeydi bacak bacak ustune attigi icin cinsiyetine yorum yapamadi doktorum.
Hoş geldin ben de yeniyim :)
Çok şükür kontrolüm çok güzel geçti . Maşallah yarabbim çok güzel ve kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor . Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . 10+0 bıgün ama ultrasona göre 10+6 görünüyor . Cinsiyet için ise Bacak arası boş görünüyor ama 2 hafta sonra belli olur az çok dedi.Erkek olsa birazcıkda olsa çıkıntı olmaz mıydı acaba? Ay kız mıdır, çok mu erken öğrenmek için ? Çok heyecanlı
Merhaba. Hastane olarak soruyorsan ben acıbademe gidiyorum. ÖZel sağlık sigortanız varsa çok avantajlı oluyor kontroller. İki doktor var orda ikiside birbirinden iyi.Ankara da özel dr giden var mı Kızlar? Hangisine gidiyosunuz
14. Haftaya gore ikisindede cikinti oluyor. Erkegin yukari dogru kizin paralel oluyor. Nub teorisine gore soyluyor onunda yuzde yuz dogrulugu yok. Drum soylemedi o yuzden . Yaniltabiliyor. Hatta bi taraftan paralel bir taraftan cikinti yukari dogru gozukuyordu usg deÇok şükür kontrolüm çok güzel geçti . Maşallah yarabbim çok güzel ve kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor . Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . 10+0 bıgün ama ultrasona göre 10+6 görünüyor . Cinsiyet için ise Bacak arası boş görünüyor ama 2 hafta sonra belli olur az çok dedi.Erkek olsa birazcıkda olsa çıkıntı olmaz mıydı acaba? Ay kız mıdır, çok mu erken öğrenmek için ? Çok heyecanlı
Oglum parkyatakta yatiyor .otomatik sallanan besikte var. Sifonyer aldim sadece gardrop almadim . Yatakta. Sifonyer pahaliydi. Allerji yapmayan boyadan suruyorlar.normal varmi bilmiyorum. Cocuk mobilyasindaki boya farkli bide bizim kadar sifinyeri kucuk degil pahaliKızlar merhaba bebeğinize mobilya bakıyor musunuz fiyat konusun da az çok bilgi edinmek için ? Ben bugün baktım da pahalı biraz bi de biz sürekli tasincagimiz için çok da pahalı bişey almak istemiyorum
Ikeadan baktım en uygun oydu 250 TL dolap 2 kapılı ama yatak konusunda büyüyen beşik istiyorum ileriyi düşünerek bulamadım tam istediğim gibiOglum parkyatakta yatiyor .otomatik sallanan besikte var. Sifonyer aldim sadece gardrop almadim . Yatakta. Sifonyer pahaliydi. Allerji yapmayan boyadan suruyorlar.normal varmi bilmiyorum. Cocuk mobilyasindaki boya farkli bide bizim kadar sifinyeri kucuk degil pahali
Çok sağol inşallah sağlıkla gelir her birio kıpırdaklığı görmek çok heyecanlı di mi benim kalbim ağzımda atmıştı sanki heyecandan ufacık bişeyin kıpır kıpır olması. maşallah size de :)
hoşgeldin sağlıkla gelsin inşallah
oyy şimdiden keyfe başlamış :)))
sen de hoşgeldiiiin
benim 11+6 idi kıza benziyo diyebildi sadece :)
Ben çok temiz ikinci el sepet beşik aldım 100 TL. Yurt dışına gitmişler kullanamamışlar süper denk geldi.Kızlar merhaba bebeğinize mobilya bakıyor musunuz fiyat konusun da az çok bilgi edinmek için ? Ben bugün baktım da pahalı biraz bi de biz sürekli tasincagimiz için çok da pahalı bişey almak istemiyorum
İyi aksamlar guzel anneler,
daha dun kalp atisi konusurken simdi cinsiyet ogrenenlerimiz bile olmus..
Ben daha dr a gitmedim bakalim ne diyecek.:)
Benim kulturde ureme olunca antibiyotik kullandik tedavi sonucu enfeksiyon temizlenmis ama surekli tekrar ettmesi korkutuyor beni artik Allaha emanettBende düşük dozda kullanıyordum ama bu sefer tekrar yüksek dozda başlattı engeksıyon düşüğe sebebiyet veriyormuş Allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?