2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İlk bebeğim hiçbir şey bilmiyorum ki gerekli mi gereksiz mi bir fikrim yok 400 tl biraz maliyetli de geldi ayrıca
Ben de ilk başta yaptırmak istemedim çünkü sonuç ne olursa olsun aldırmayı düşünmedim. Doktorum bebeğinin gelişimi hakkında bilgi sahibi olmak istersen yaptırabilirsin dedi ve yaptırdım. Sadece ense kalınlığı ölçümü için 360 TL verdim kan testi ayrı tabi. Bana da pahallı geldi ama gittiğin doktor konusunda çok tercih edilen bir uzmansa fiyatlar bu seviyede.

Kızlar ikili tarama ya da başka testleri yaptıran var mı? Önerileriniz neler?
İkili test ikili teste gore ozel test yaptircam. Ben yaptirma taraftariyim. Dr kontrolu boy ve kilodan ibaret degildir. Eski devir degilki aylik kontrole gidiyoruz. Boy ve kilo icin mi. Sonuca gore aldirsiniz yada aldirmasiniz. dunyaya bir canli gelecek. Nasil gelecek drun ve ailenin bilmesi lazim. Bir sey varsa . Ona gore aile kendini hazirlamali okumali bakimi nasil olmali . Boyle bir durumda yaklasim bakim nasil olmali onden arastirmali.

Çok şükür kontrolüm çok güzel geçti . Maşallah yarabbim çok güzel ve kıpır kıpır hiç yerinde durmuyor . Allah'ım hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah . 10+0 bıgün ama ultrasona göre 10+6 görünüyor . Cinsiyet için ise Bacak arası boş görünüyor ama 2 hafta sonra belli olur az çok dedi.Erkek olsa birazcıkda olsa çıkıntı olmaz mıydı acaba? Ay kız mıdır, çok mu erken öğrenmek için ? Çok heyecanlı

İyide Ense kalınlığı için neden ayrı ücret aldı ki ben ikili yaptırmadım Ense kalınlığına baktı Onada zaten muayene esnasında baktı ayrı bir ücret ödemedik

o kıpırdaklığı görmek çok heyecanlı di mi benim kalbim ağzımda atmıştı sanki heyecandan ufacık bişeyin kıpır kıpır olması. maşallah size de :)

selam kızlar, ben bu topiğe yeni geldim,
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :)
hoşgeldin sağlıkla gelsin inşallah

Simdi geldim dr.dan olcumler iyi kan tahlili sonucu haftaya bizimkinin keyfi yerindeydi bacak bacak ustune attigi icin cinsiyetine yorum yapamadi doktorum.

oyy şimdiden keyfe başlamış :)))

Hoş geldin ben de yeniyim :)

sen de hoşgeldiiiin

benim 11+6 idi kıza benziyo diyebildi sadece :)

Kızlar merhaba bebeğinize mobilya bakıyor musunuz fiyat konusun da az çok bilgi edinmek için ? Ben bugün baktım da pahalı biraz bi de biz sürekli tasincagimiz için çok da pahalı bişey almak istemiyorum

14. Haftaya gore ikisindede cikinti oluyor. Erkegin yukari dogru kizin paralel oluyor. Nub teorisine gore soyluyor onunda yuzde yuz dogrulugu yok. Drum soylemedi o yuzden . Yaniltabiliyor. Hatta bi taraftan paralel bir taraftan cikinti yukari dogru gozukuyordu usg de

Kızlar merhaba bebeğinize mobilya bakıyor musunuz fiyat konusun da az çok bilgi edinmek için ? Ben bugün baktım da pahalı biraz bi de biz sürekli tasincagimiz için çok da pahalı bişey almak istemiyorum
Oglum parkyatakta yatiyor .otomatik sallanan besikte var. Sifonyer aldim sadece gardrop almadim . Yatakta. Sifonyer pahaliydi. Allerji yapmayan boyadan suruyorlar.normal varmi bilmiyorum. Cocuk mobilyasindaki boya farkli bide bizim kadar sifinyeri kucuk degil pahali

Ikeadan baktım en uygun oydu 250 TL dolap 2 kapılı ama yatak konusunda büyüyen beşik istiyorum ileriyi düşünerek bulamadım tam istediğim gibi

Çok sağol inşallah sağlıkla gelir her biri

Ben çok temiz ikinci el sepet beşik aldım 100 TL. Yurt dışına gitmişler kullanamamışlar süper denk geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…