- 4 Mart 2016
- 1.615
- 2.557
- 83
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.741
senin büyük ihtiman cinsiyet tahmini yapıcak :)
Bende bi siteden ikinci el buldum kullanılmamış çok temiz 250 TL diyor büyüyen beşik ama için de yatağı cibinligi yok onları da alınca sıfır fiyatından farksız oluyor bi yere sorduk elden taksit de yapacak beşiğin herşeyi için de uyku seti felan 800 TL civarı dedi büyüyen beşik o daBen çok temiz ikinci el sepet beşik aldım 100 TL. Yurt dışına gitmişler kullanamamışlar süper denk geldi.
Ben doktorumda yaptırmadım. Daha güvenilir olması açısından iyi bir perinatologa gittim. Bu yüzden ayrıca ücret ödedim.İyide Ense kalınlığı için neden ayrı ücret aldı ki ben ikili yaptırmadım Ense kalınlığına baktı Onada zaten muayene esnasında baktı ayrı bir ücret ödemedik
İdrar yolu enf yuzunden oglum dogduktan sonra 5 gun yogun bakinda yatti antibiyotik tedavisi gordu. O yuzden ben oyle birsey olursa icerim antibiyotigi dusunmeden. BU Sefer bir aksilik olmadan hayirlusiyla dogum yapip eve gitmek istiyorum.Benim kulturde ureme olunca antibiyotik kullandik tedavi sonucu enfeksiyon temizlenmis ama surekli tekrar ettmesi korkutuyor beni artik Allaha emanett
benim 12. haftadaydı kız tahmin ettiBilmiyorum ki canim soyler mi persembe gidecegim o zamana 13+3 olacagim..
Ama devlet dr u soylemeyebilir..
Orda esleride almiyorlar iceri,2-3 hafta sonrasinda esimle birlikte ozele gitmeyi dusunuyorm cinsiyet ogrenmek icin.
Peki sende tahmin yapilmismiydi?
benim 12. haftadaydı kız tahmin etti
ama bu hafta sonu daha net bişey söylicek galiba
benim hiç büyümedi henüz hala hamile kalmadan önceki gibi hiç değişiklik yokKızlar karnınız büyüdümü? İlk defa bu hafta karnıma bakarak hamile misin dediler
Ben 3 kilo verdim ama karnim 5 aylik gibi buyudu :) Dar kiyafet rahatsiz etmeye basladi mi seni de?Kızlar karnınız büyüdümü? İlk defa bu hafta karnıma bakarak hamile misin dediler
3. Ay bitti. Dvit ve multivitamine basladim. Balik yagini dra sormayi unuttum. Balik cok tyketmiyorum. Erkenmi acaba. 3. Ay bittikten sonra baslayan var mi
İsmi nedir hapin acabaBenimde 3. Ay yeni bitti.en son kontrole gittiğimde dr bana balık hapı ve demir+folik+b 12 olan bi hap verdi.
Günaydın kızlar,
Dun doktora gittim 12+5 dik.. yavrum uyanmadı bi türlü tam göremese de doktorum Kız dedi; yanıldığımı düşünmüyorum dedi ama garantilemek icin 10 gun sonra tekrar gideceğim:)
Ense kalinligi elhamdulillah guzel cikti, ikili testi de bu yuzden yaptirmadim...
Rabbim herkese saglikli sihaatli hayirli evlatlar nasip etsinn icinde bizimkine de
Hoşgeldin canımhoşbuldum cnm sen de hoşgeldin ozaman
Hosbulduk cnm.dun akşamdan beri kahve leke oluyor iç camasirimda.saglik ocağında kalp atışı dinleniyormus sanırım yarın gitcem, çok merak ediyorum, çok özledim kontrolede 2 hafta varHoşgeldin canım
Canim özele gidiyorsan soyleyebilir.. zira kesin bilgi olmaz :) insAllah hepimizin yavrusu sağlıklı sihaatli buyumeye devam eder canimElcanki ense kalınlığının normal çıkmasına çok sevindim canım. Yarın benim de dr randevum var 11+4 olacağım. Acaba cinsiyeti belli olur mu ki ? Çok merak ediyorum.
Rahimde catlamalarin olusmasindan kaynaklaniyormus canim.. az once bende de yumurta aki kivaminda akinti geldi de ona bakarken okudum:) hamilelikte olasi seylerdenmis fakat kahverengi olmasi endişe yaratıyor insallah fazla uzun surmez kırmızıya donmez kuzumHosbulduk cnm.dun akşamdan beri kahve leke oluyor iç camasirimda.saglik ocağında kalp atışı dinleniyormus sanırım yarın gitcem, çok merak ediyorum, çok özledim kontrolede 2 hafta var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?