- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.761
Ben yaklaşık 3 haftadır hamile pantolonu giyiyorum. Pantolonun düğmesi açık geziyordum madem öyle yavaştan geçeyim dedim ben deBen 3 kilo verdim ama karnim 5 aylik gibi buyudu :) Dar kiyafet rahatsiz etmeye basladi mi seni de?
Bana doktor 12. haftada başlattı.3. Ay bitti. Dvit ve multivitamine basladim. Balik yagini dra sormayi unuttum. Balik cok tyketmiyorum. Erkenmi acaba. 3. Ay bittikten sonra baslayan var mi
Sagol cnm. Ocean almayi dusunuyorum bende. Ogluma arastirirken gordum. İfos belgesinden bes yildiz alan tek marka. İfos belgesinden dort marka gecmis. Agir metal icermeyen gibi bir cok maddeleri var . Bende baslayimOcean plus omega 3
Gyno ferro sanol
Sağol cnm inşallahRahimde catlamalarin olusmasindan kaynaklaniyormus canim.. az once bende de yumurta aki kivaminda akinti geldi de ona bakarken okudum:) hamilelikte olasi seylerdenmis fakat kahverengi olmasi endişe yaratıyor insallah fazla uzun surmez kırmızıya donmez kuzum
Evet özele gidiyorum. Bak şimdi benim aklımda hiç cinsiyeti öğrenmek yoktu, ben 16. Haftada öğreniliyor sanıyordum. Şimdi heyecanlandım birazCanim özele gidiyorsan soyleyebilir.. zira kesin bilgi olmaz :) insAllah hepimizin yavrusu sağlıklı sihaatli buyumeye devam eder canim
Git dinle canım, gör bebeğini için rahat etsinHosbulduk cnm.dun akşamdan beri kahve leke oluyor iç camasirimda.saglik ocağında kalp atışı dinleniyormus sanırım yarın gitcem, çok merak ediyorum, çok özledim kontrolede 2 hafta var
Bende yarını beklıyorum sonuç çıksın diye. Dün gece cok kötü Ağrı'm oldu doktor 2. 3 güne Ağrı'n geçmezse gel tüm batın usg yapalım demiştiBenim kulturde ureme olunca antibiyotik kullandik tedavi sonucu enfeksiyon temizlenmis ama surekli tekrar ettmesi korkutuyor beni artik Allaha emanett
merhaba. benim de kültürde üreme olmuştu. zaten hamile kalmadan hemen önce bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. onda antibiyotik tedavisi uygulamıştı doktor ama bu durum bakteriyi daha dirençli hale getirmiş. Nitekim şimdiki doktorum 12. haftada idrar kültürü isteyince de üreyen bakteri antibiyotiklere karşı aşırı dirençli çıktı. doktor bana bitkisel bir ek gıda olan "cranberry" adlı kızılcık bazlı ilacı önerdi. İnternetten de araştırdım, idrar yolu enfeksiyonlarının kesin çözümüymüş. ben hapı bir hafta sabah akşam kullandım ve sonuç bakterilere veda oldu. Amerikadan ithal bu ürün ecznelerde ek besin olarak satılıo. fiyatı 51.90 dı.Benim kulturde ureme olunca antibiyotik kullandik tedavi sonucu enfeksiyon temizlenmis ama surekli tekrar ettmesi korkutuyor beni artik Allaha emanett
Başla canım.yediğimiz balıklardan ne kadar omega 3 alabiliriz ki.ben hiç bilmiyordum bu hapı.dr verince içini okudum çok kaliteliymiş gerçekten.Sagol cnm. Ocean almayi dusunuyorum bende. Ogluma arastirirken gordum. İfos belgesinden bes yildiz alan tek marka. İfos belgesinden dort marka gecmis. Agir metal icermeyen gibi bir cok maddeleri var . Bende baslayim
İlk gebeligomde solgar kullandim. Hangi ay basladim unuttum. Ara ara kullaniyordum hamile olmasamda. Onunda fiyati yuksek. Bu kaliteliBaşla canım.yediğimiz balıklardan ne kadar omega 3 alabiliriz ki.ben hiç bilmiyordum bu hapı.dr verince içini okudum çok kaliteliymiş gerçekten.
Fiyatı 45 tl
Biraz büyüktür yutarken zorlanabilirsin ben alıştım artık :)
İhmal etme git doktora canim kultur sonucun cikti mi ?Bende yarını beklıyorum sonuç çıksın diye. Dün gece cok kötü Ağrı'm oldu doktor 2. 3 güne Ağrı'n geçmezse gel tüm batın usg yapalım demişti
Yarasın inş bebişlerimizeİlk gebeligomde solgar kullandim. Hangi ay basladim unuttum. Ara ara kullaniyordum hamile olmasamda. Onunda fiyati yuksek. Bu kaliteli
Benim de hamilelikten once olmustu su son 1 yildir cok tekrar etmeye basladi. Hamilelikte de simdiden iki defa tekrar etmesi uzdu beni. Bu ilaci ben de bir sorayim doktoruma. Peki gebelikte kullanilmasinin bir sakincasi yok mu?merhaba. benim de kültürde üreme olmuştu. zaten hamile kalmadan hemen önce bir idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. onda antibiyotik tedavisi uygulamıştı doktor ama bu durum bakteriyi daha dirençli hale getirmiş. Nitekim şimdiki doktorum 12. haftada idrar kültürü isteyince de üreyen bakteri antibiyotiklere karşı aşırı dirençli çıktı. doktor bana bitkisel bir ek gıda olan "cranberry" adlı kızılcık bazlı ilacı önerdi. İnternetten de araştırdım, idrar yolu enfeksiyonlarının kesin çözümüymüş. ben hapı bir hafta sabah akşam kullandım ve sonuç bakterilere veda oldu. Amerikadan ithal bu ürün ecznelerde ek besin olarak satılıo. fiyatı 51.90 dı.
gittim dinlemeye sabah, ama 16. haftadan sonra dinleyebiliyoruz.cihazlar çok çok iyi değil dedi, küçük senin duyulmaz dedi.Git dinle canım, gör bebeğini için rahat etsin
Canim kahverengi leke genelde zararsiz oluyor aktif bir kanama degil rahimde onceden olan bir kanamanin beklemesinden dolayi o renk geliyormus. Benim de olmustu kahverengi akintilarim ama malesef bir hafta sonra falan kanamam geldi tedbir amacli doktorum 2 gece hastaneye yatis yaptrdi. Sukur sadece bir defa oldu kanama o zaman 6 haftaliktim keseye bir zarari olmamis ama hemen progestana baslamistik 12.haftaya kadar kullandim. O yuzden kahverengi de olsa ihmal etme doktorunla konus gerekirse progestan verir. Sen yine de icini ferah tut ben cok aglamistim ama gercekten bebeklerimizin bu dunyada omru varsa bir sekilde tutunuyorlarGit dinle canım, gör bebeğini için rahat etsin
Canim kahverengi leke genelde zararsiz oluyor aktif bir kanama degil rahimde onceden olan bir kanamanin beklemesinden dolayi o renk geliyormus. Benim de olmustu kahverengi akintilarim ama malesef bir hafta sonra falan kanamam geldi tedbir amacli doktorum 2 gece hastaneye yatis yaptrdi. Sukur sadece bir defa oldu kanama o zaman 6 haftaliktim keseye bir zarari olmamis ama hemen progestana baslamistik 12.haftaya kadar kullandim. O yuzden kahverengi de olsa ihmal etme doktorunla konus gerekirse progestan verir. Sen yine de icini ferah tut ben cok aglamistim ama gercekten bebeklerimizin bu dunyada omru varsa bir sekilde tutunuyorlarHosbulduk cnm.dun akşamdan beri kahve leke oluyor iç camasirimda.saglik ocağında kalp atışı dinleniyormus sanırım yarın gitcem, çok merak ediyorum, çok özledim kontrolede 2 hafta var
progestan hamileliği öğrendiğimden beri kullanıyorum cnm.leke olursa sabah akşam al dozu arttır dedi. çok olağan bişey gibi konuştu farklı bir doktora gitcem eğer sıkıntı devam ederse.akşamdan beri şuan bişey yok.inşallah devam etmez.Canim kahverengi leke genelde zararsiz oluyor aktif bir kanama degil rahimde onceden olan bir kanamanin beklemesinden dolayi o renk geliyormus. Benim de olmustu kahverengi akintilarim ama malesef bir hafta sonra falan kanamam geldi tedbir amacli doktorum 2 gece hastaneye yatis yaptrdi. Sukur sadece bir defa oldu kanama o zaman 6 haftaliktim keseye bir zarari olmamis ama hemen progestana baslamistik 12.haftaya kadar kullandim. O yuzden kahverengi de olsa ihmal etme doktorunla konus gerekirse progestan verir. Sen yine de icini ferah tut ben cok aglamistim ama gercekten bebeklerimizin bu dunyada omru varsa bir sekilde tutunuyorlar
Progestan da kullaniyorsn doktorun baska yapcagi birsey yok bol bol dinlen cok ayakta kalma. Kahverengi lekeleri doktorlar pek onemsemeiyor sanirim ben de cok tedirgin olmustum ama doktorum korkma cogu kiside oluyor bu lekelenmeler ve gayet saglikli bebekleri oluyor demistiprogestan hamileliği öğrendiğimden beri kullanıyorum cnm.leke olursa sabah akşam al dozu arttır dedi. çok olağan bişey gibi konuştu farklı bir doktora gitcem eğer sıkıntı devam ederse.akşamdan beri şuan bişey yok.inşallah devam etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?