2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar ya 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba. Haftasonundan beri bende bulantı yok bir anda geçti

İyi günlerde kullan canım. Eşimde bana almış hafif düğmeler rahatsız etmeye başlamıştı daa paçasını yaptırıp giyemedim

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.

ay su serptin yüreime ama yine de gideyim doktora.dinlenmem gerekiyorsa rapor yazsın çalışıyorum haliyle sürekli hareket halindeyim

Geçmiş olsun arkadaşım .En kötü zaman mevsim geçişi , havalarda bir anda ısındı. Benimde kulağım çok ağrıyor ama doktorada gitmeden geçer diye bekliyorum. İlaç kullanmadan geçsin diye bekliyorum ama inş ilerlemez .

Geçmiş olsun canım mevsim meyvelerine dikkat edip yemek lazım. Benimde alerjim var bahar geliyor korkuyorum hoş İstanbul'da pek ağaç yok ama yinede alerji coşübiliyor.

Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.

ayy ben en son lcw ye gittiğimde pantolonlar 50 den başlıyordu. hangi modelden aldın acabaa ??

çok geçmiş olsu nhangi antibiyotiği yazdı acaba ? eczanede çalışıyorum o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…