- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.486
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.781
İyi günlerde kullan canım. Eşimde bana almış hafif düğmeler rahatsız etmeye başlamıştı daa paçasını yaptırıp giyemedimMerhaba kızlar.pantolonlarim ve sutyen lerim iyice sıkmaya başlamıştı.pantolonlari min düğmesine paket lastiği takıyordum.dün lcw den 2 tane pantolon aldım. 75 lira tuttu. Pentiden de yarım atlet şeklinde sutyen aldım.üç tane sutyen 50 lira tuttu.oh rahat rahat giyiyorun.
Gebeye uğradım. İndirimli köşesi vardı ama modeller çok kötüydü. Güzel modeller 100 liranın üstünde. Fiyatları görünce şok oldum.
Yok deha çıkmadı ya yarın çıkıcak beklıyorum mail atıcaklar sonuca göre izin alıp gidicemİhmal etme git doktora canim kultur sonucun cikti mi ?
Benim bulantım da 11. Haftada kesildi. 10. Haftada yavaş yavaş azaldı sonra bitti çok şükür.Kızlar ya 12. Hafta dolunca bulantıları bir anda geçen oldu mu acaba. Haftasonundan beri bende bulantı yok bir anda geçti
ay su serptin yüreime ama yine de gideyim doktora.dinlenmem gerekiyorsa rapor yazsın çalışıyorum haliyle sürekli hareket halindeyimProgestan da kullaniyorsn doktorun baska yapcagi birsey yok bol bol dinlen cok ayakta kalma. Kahverengi lekeleri doktorlar pek onemsemeiyor sanirim ben de cok tedirgin olmustum ama doktorum korkma cogu kiside oluyor bu lekelenmeler ve gayet saglikli bebekleri oluyor demisti
Geçmiş olsun arkadaşım .En kötü zaman mevsim geçişi , havalarda bir anda ısındı. Benimde kulağım çok ağrıyor ama doktorada gitmeden geçer diye bekliyorum. İlaç kullanmadan geçsin diye bekliyorum ama inş ilerlemez .Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.
Geçmiş olsun canım mevsim meyvelerine dikkat edip yemek lazım. Benimde alerjim var bahar geliyor korkuyorum hoş İstanbul'da pek ağaç yok ama yinede alerji coşübiliyor.Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.
Ay ne güzel içine bişey doğuyor mu?kızlar hepinize günaydın heyecanla cumaresi yi bekleyeceğim :) cinsiyet için
Sen de iyi günlerde kullan canim.İyi günlerde kullan canım. Eşimde bana almış hafif düğmeler rahatsız etmeye başlamıştı daa paçasını yaptırıp giyemedim
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim.Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.
Merhaba kızlar.pantolonlarim ve sutyen lerim iyice sıkmaya başlamıştı.pantolonlari min düğmesine paket lastiği takıyordum.dün lcw den 2 tane pantolon aldım. 75 lira tuttu. Pentiden de yarım atlet şeklinde sutyen aldım.üç tane sutyen 50 lira tuttu.oh rahat rahat giyiyorun.
Gebeye uğradım. İndirimli köşesi vardı ama modeller çok kötüydü. Güzel modeller 100 liranın üstünde. Fiyatları görünce şok oldum.
Söyler kız.. soylemezse de sen sor :)Evet özele gidiyorum. Bak şimdi benim aklımda hiç cinsiyeti öğrenmek yoktu, ben 16. Haftada öğreniliyor sanıyordum. Şimdi heyecanlandım biraz
Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.
Lacivert renkli dar paça 29,9 aldım. Siyah 44,95 aldım. İstanbul anadolu yakasi maltepe parktaki lcw den aldım. Bedenleri vardı.ayy ben en son lcw ye gittiğimde pantolonlar 50 den başlıyordu. hangi modelden aldın acabaa ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?