- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.801
Hosgeldin aramiza amin insallah canim.selam kızlar, ben bu topiğe yeni geldim,
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin :)
Kızlar merhaba bebeğinize mobilya bakıyor musunuz fiyat konusun da az çok bilgi edinmek için ? Ben bugün baktım da pahalı biraz bi de biz sürekli tasincagimiz için çok da pahalı bişey almak istemiyorum
Gecmis olsun canim bogazdan cok cekerim adacayi gargarasi yapsana nette bulabilirsin.Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.
Hosgeldin aramiza senin kac haftalik?Günaydın arkadaşlar. Hep dışardan takip ediyordum. Sonunda üye oldum. Herkes sağlıkla bebişini kucaklar inşallah.
valla sanki erkek gibi geliyor ama ilk hamileliğimden çok farklı bende kızlara aşığım yaAy ne güzel içine bişey doğuyor mu?
Gecmis olsun. Bence drun verdigi ilaci kullanmamakla hata yapiyorsunuz. Sonra enfeksiyon kana karisir daha ağir antibiyotik kullanmak zorunda kalirsuniz. Kadin dogum drunuz vermis size uygun olani vermistir. Hamilelikte verilrn pastiller bogaz agrisini gecirmiyor. İlk gebeligimde farenjit oldum. Bogaz agrisindan yutkunamiyordum. İlik su yaninizda olsun yudumlayin bogazinizi kurutmayin. Ada cayi gargarasi bana cok iyi geldi. Hamilelikte icilmiyor gargara. Poset sallamadan yaptik. Demlendikten sonra 24 saat bekleyebiliyor. Ustu kapali olarak banyoya koydum gece gunduz her bogaz agrimda gargara yaptim. Gece ozellikle o olmazsa uyuyamazdim. Birde sabah elma sirkeli suyla gargara.Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Geçen hafta boğazım ağrımaya başladı bir kaç gün bekledim dr a gittim antibiyotik yazdı ama almadım, kullanmak istemedim. Geçer dedim ama geçmedi, daha da kötüleşti. Sonra yine dr a gittim ona durumu söyledim bana tekrar antibiyotik verdi. İçmezsen geçebilir de ama ilerleyebilir de dedi. Hastalık İlerlerse daha ağır bir antibiyotik kullanman gerekir, ama şuan sana çok düşük dozda hamilelerin kullanabileceği bir ilaç veriyorum dedi. 5 gündür kullanıyorum ilacı ve tam iyileşemedim hala. Demem o ki mevsim geçişlerinde kendinize çok çok dikkat edin, üşütmeyin, havalar sıcak diye düşünmeyin. Gebelikte gerçekten elin kolun bağlanıyor. Bir gribi bile atlatamıyorsun.
Ne gzel cnm benimde ikinci hamilelgim dah zor geciyor sirtim ve belim cok agriyor karnimda buyudu nefes nefese kaliorum azocok yurudugumdekızlar karnım çok çıkmış ya ne heyecanlı bişey 2. hamileliğim daha güzel geçiyor
evt çok zor 2. hamileeliğim başıma nelerin geleceğini biliyorumNe gzel cnm benimde ikinci hamilelgim dah zor geciyor sirtim ve belim cok agriyor karnimda buyudu nefes nefese kaliorum azocok yurudugumde
Biz de kız istiyoruz. Benim icime de hicbisey dogmuyor.Bizim dışımızda herkes rüyasında erkek görmüş. Bi biz görmüyoruz rüyamızda.valla sanki erkek gibi geliyor ama ilk hamileliğimden çok farklı bende kızlara aşığım ya
Merhaba kızlar ikili testi 11. haftanın başlarında yaptırabilir miyim sizce ? Bugün tam 11 im.
Bebeğin boyunun belli bir uzunluğa gelmesini bekliyor. Ondan sonra ikili test yapılıyorMerhaba kızlar ikili testi 11. haftanın başlarında yaptırabilir miyim sizce ? Bugün tam 11 im.
Ben de ilkinde hissetmistim hatta emindim.şimdi de kız gibi hissediyorum ama emin değilim.Biz de kız istiyoruz. Benim icime de hicbisey dogmuyor.Bizim dışımızda herkes rüyasında erkek görmüş. Bi biz görmüyoruz rüyamızda.
bitkisel bir ürün olduğu için zararı yokmuş. doktor hamileliğin sonuna kadar kullanabilirsin dedi. Solgar, cranberry :) Umarım işine yarar.Benim de hamilelikten once olmustu su son 1 yildir cok tekrar etmeye basladi. Hamilelikte de simdiden iki defa tekrar etmesi uzdu beni. Bu ilaci ben de bir sorayim doktoruma. Peki gebelikte kullanilmasinin bir sakincasi yok mu?
Açlık kan şekeri ve tsha bakılacaksa aç karnına diğerleri için aç olman gerekmiyor canımİyi akşamlar kızlar, geçen kontrolumde Dr um sağlık ocağında yaptırmam için bazı tetkikler istemişti de bende bu hafta yaptırayım diyorum da aç karna mı tok karna mı bilemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Idrar tahlili ve enfeksiyon testleri (toxo, rubella, cmv) saglik ocaginda yapilamiyor. Bilgin olsun.İyi akşamlar kızlar, geçen kontrolumde Dr um sağlık ocağında yaptırmam için bazı tetkikler istemişti de bende bu hafta yaptırayım diyorum da aç karna mı tok karna mı bilemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Resim çekemedim de yazıyorum;
Hemogram
İdrar
TSH
Ast
Alt
Glukoz
Keratin
Üre
Anti hcv
Anti hıc
Anti hbs
Hbsag
Toxo ıgm,ıgg
Rubella ıgm,ıgg
CMV ıgm,ıgg
Vitamin D
Himm tamam teşekkür ederim çok iyi oldu söylemeniz. Acaba özel de yaptirsak çok tutar miIdrar tahlili ve enfeksiyon testleri (toxo, rubella, cmv) saglik ocaginda yapilamiyor. Bilgin olsun.
Ozel universite hastaneleri bildigim kadari ile ucret almiyor. Diger hastaneler ise segmentlerine gore misal Acibadem'de bildigim kadari ile 300 TL civari. Ama segmenti dusuk ozel hastanelerde daha ucuzdur. Devlet hastanelerinde de ucretsiz. Istanbul'da yasiyorsaniz Bezmialem'de ucretsiz tum testlerinizi yaptirabilirsiniz.Himm tamam teşekkür ederim çok iyi oldu söylemeniz. Acaba özel de yaptirsak çok tutar mi
İyi akşamlar kızlar, geçen kontrolumde Dr um sağlık ocağında yaptırmam için bazı tetkikler istemişti de bende bu hafta yaptırayım diyorum da aç karna mı tok karna mı bilemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Resim çekemedim de yazıyorum;
Hemogram
İdrar
TSH
Ast
Alt
Glukoz
Keratin
Üre
Anti hcv
Anti hıc
Anti hbs
Hbsag
Toxo ıgm,ıgg
Rubella ıgm,ıgg
CMV ıgm,ıgg
Vitamin D
İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür cinsiyeti bişeyler gördüm dedi ama haftaya 100 de 100 söylerim dedi.Bir de balık yağı hapı verdi sizde kullanıyor musunuz ben tereddüt ettim alıp almamakta
Canım sordum, şuan çok küçük henüz belli olmuyor dedi. Diğer muayenede öğreniriz dediSöyler kız.. soylemezse de sen sor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?