2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Hepsini ayni gun yaptiracaksan ac karna sabah git.

Benim 11+1 Allahın izniyle. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız. İlki kalbi durmuştu benim o yüzden hep tedirginim. İnşallah rabim sağlık verir bu bebişime.

Kızlar dün kontrole gittim 11+4 de, dr ense kalınlığını ölçtü ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikisi de. Yaşım genç olduğu için ve ailemde genetik hastalık olmadığı için risk grubuna girmediğimi söyledi ama yine de ikili ve üçlü testi tavsiye ederim dedi. Ama ben her şartta doğuracağım bebeğimi diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Bu testler hiçbir zaman %100 sonuç vermez dedi. Sizler ne yaptınız ? Herkes ikili test yaptırdı mı ?

Ben yaptirmadim canim.. doktorunun dedigi gibi her şartta dogurmayacak misin hasta da olsa?? Ayrica hasta denilip de bircok cocugun sağlıklı oldugunu biliyorum. 9 ayini kabus etmeye gerek yok. Rabbim saglikli sihaatli cocuklar versin

bende yaptırmıyorum hiçbirini canım

Yaptırmayan arkadaşlarda var canım.bende yaptırmadım Eşimin kuzenınin Ense kalınlığı yüksek çıktı ama ikili normal çıktı demem o kı herşey Nasip içim rahat etsin diyorsan yaptır.

Cumartesi 13+5 olucaz sata göre usg ya göre 13+6 yanı 14. Hafta bitiyor olucak gittiğim yerde cihaz çok iyi degıl ama yinede gösterir mi acaba cinsiyetini

Cumartesi 13+5 olucaz sata göre usg ya göre 13+6 yanı 14. Hafta bitiyor olucak gittiğim yerde cihaz çok iyi degıl ama yinede gösterir mi acaba cinsiyetini

senle 2-3 gün aramız benim geçen hafta tahmin etti canım bu hafta da ne dicek diye bekliyorum ikili test sonucumu almaya gidicem

Günaydın hamişler :) 14+1 biz de yarın kontrolümüz var bakalım gösterecek mi bizim bebiş kendini :)

Bana Bi Destek güzel hamişler benim gibi hamileliğinin 8 le 10. Haftaları arasında ağız kuruluğu yaşayıp çözüm bulan var mı yaşayan biri varsa ne zaman geçti uyku uyuyamıyorum ben bu yüzden

Bu tamamen senin tercihin cnm. Bugün kontrolüm var benim ama yaptırmak istemediğimi soylicem. Kızımda ense kalınlığı fazla demişti Dr boş yere kabus yaşadım kızım doğdu 28 aylık ve maşallah çok sağlıklı bir bebek ki o dönem çok üzülüp araştırmıştır bu iş aslında çok da sağlıklı değilmiş bebeğin ölçüm anındaki duruşu Dr un tecrübesi cihazın kalitesi vb bir sürü etken varmış

Bana Bi Destek güzel hamişler benim gibi hamileliğinin 8 le 10. Haftaları arasında ağız kuruluğu yaşayıp çözüm bulan var mı yaşayan biri varsa ne zaman geçti uyku uyuyamıyorum ben bu yüzden
İlaç kullanıyormusun. Progestan ve estroferm kullanıyorum ben. Onlar çok fena ağız kuruluğu yapıyor. Dediğin gibi su içmekten uyku uyuyamıyorum. Dilim güneşte kalmış kertenkele gibi ağzıma yapışıyor. Tam uyuycam bu seferde wc ye kalkıyorum. Diyorumki bu günler bebişin doğduğunda uykusuz zamanların antremanı. İlaç kullanıyosan biraz erken içmeye çalış. Çok yatmaya yakın alma daha az kuruluk oluyo.

Ben yaptirdim. Yaptirma taraftariyim. %100 dogrulugi olmayabilir. O zaman hic dr kontrolune gitmeyelim dogururken gidelim. Yuzde yuzde olmasa belli bir dogrulugi vardir.

Ben yaptirdim. Yaptirma taraftariyim. %100 dogrulugi olmayabilir. O zaman hic dr kontrolune gitmeyelim dogururken gidelim. Yuzde yuzde olmasa belli bir dogrulugi vardir.
Dr kontrolü çok farklı bir şey zira bebeğinin gelişimini ve anne sağlığını takip edebiliyorsun, önlemler alabilir ya da tedavi olabilirsin ama ikili testte sonuç ne olursa olsun tedavi olma ya da önlem alma gibi bir faydası yok. Sadece kesin olmayan bir tahmin... Ben ikili test sonucunu öğrenmenin bana bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Selam kizlar iyimisiniz?

Benden bu testleri istemediler, herkes yaptirdimi bu testleri?

Benim 11+1 Allahın izniyle. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız. İlki kalbi durmuştu benim o yüzden hep tedirginim. İnşallah rabim sağlık verir bu bebişime.
Amin insaallah canim icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…