- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.821
Suprax-DT 500 mg yazdı canımçok geçmiş olsu nhangi antibiyotiği yazdı acaba ? eczanede çalışıyorum o yüzden sordum.
En uygun 12. Hafta. 12. Haftayida gecirmeMerhaba kızlar ikili testi 11. haftanın başlarında yaptırabilir miyim sizce ? Bugün tam 11 im.
Hepsini ayni gun yaptiracaksan ac karna sabah git.İyi akşamlar kızlar, geçen kontrolumde Dr um sağlık ocağında yaptırmam için bazı tetkikler istemişti de bende bu hafta yaptırayım diyorum da aç karna mı tok karna mı bilemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Resim çekemedim de yazıyorum;
Hemogram
İdrar
TSH
Ast
Alt
Glukoz
Keratin
Üre
Anti hcv
Anti hıc
Anti hbs
Hbsag
Toxo ıgm,ıgg
Rubella ıgm,ıgg
CMV ıgm,ıgg
Vitamin D
Benim 11+1 Allahın izniyle. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız. İlki kalbi durmuştu benim o yüzden hep tedirginim. İnşallah rabim sağlık verir bu bebişime.Merhaba kizlar cinsiyet ogrenenler olmus ne guzel saglikla sihhatle olsun bebeler,
Hasta olan arkadaslar cok gecmis olsun acil sifalar,
Yeni cici alanlarda gule gule agiz tadiyla giyinsin.
Hosgeldin aramiza amin insallah canim.
Mobilyalarda otv indirimi vardi indirimli halimi pahali geldi?Tasinacaksaniz surekli bi 3 yasa kadar park yatak bayagi is goruyor ve dusme derdi olmuyor tavsiye ederim canim.Sonrasinda baza olabilir.Cevremde mobilyali oda yapanlar memnun kalmadi.Mobilya ileriye dönük alinmali bence biraz buyuduklerinde o renkli renkli dolaplari begenmeyecekler ergen hallerini hesaba katmali yani biz oyle dusunup tercih ediyoruz.Insan heves etmiyor degil tabi o cocuk odalarina pek cafcafli oluyolar :)
Gecmis olsun canim bogazdan cok cekerim adacayi gargarasi yapsana nette bulabilirsin.
Hosgeldin aramiza senin kac haftalik?
Canim bana soyledi ama tam kesin degil bu hafta sonuna bidaha gidecegimCanım sordum, şuan çok küçük henüz belli olmuyor dedi. Diğer muayenede öğreniriz dedi
Ben yaptirmadim canim.. doktorunun dedigi gibi her şartta dogurmayacak misin hasta da olsa?? Ayrica hasta denilip de bircok cocugun sağlıklı oldugunu biliyorum. 9 ayini kabus etmeye gerek yok. Rabbim saglikli sihaatli cocuklar versinKızlar dün kontrole gittim 11+4 de, dr ense kalınlığını ölçtü ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikisi de. Yaşım genç olduğu için ve ailemde genetik hastalık olmadığı için risk grubuna girmediğimi söyledi ama yine de ikili ve üçlü testi tavsiye ederim dedi. Ama ben her şartta doğuracağım bebeğimi diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Bu testler hiçbir zaman %100 sonuç vermez dedi. Sizler ne yaptınız ? Herkes ikili test yaptırdı mı ?
bende yaptırmıyorum hiçbirini canımKızlar dün kontrole gittim 11+4 de, dr ense kalınlığını ölçtü ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikisi de. Yaşım genç olduğu için ve ailemde genetik hastalık olmadığı için risk grubuna girmediğimi söyledi ama yine de ikili ve üçlü testi tavsiye ederim dedi. Ama ben her şartta doğuracağım bebeğimi diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Bu testler hiçbir zaman %100 sonuç vermez dedi. Sizler ne yaptınız ? Herkes ikili test yaptırdı mı ?
Yaptırmayan arkadaşlarda var canım.bende yaptırmadım Eşimin kuzenınin Ense kalınlığı yüksek çıktı ama ikili normal çıktı demem o kı herşey Nasip içim rahat etsin diyorsan yaptır.Kızlar dün kontrole gittim 11+4 de, dr ense kalınlığını ölçtü ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikisi de. Yaşım genç olduğu için ve ailemde genetik hastalık olmadığı için risk grubuna girmediğimi söyledi ama yine de ikili ve üçlü testi tavsiye ederim dedi. Ama ben her şartta doğuracağım bebeğimi diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Bu testler hiçbir zaman %100 sonuç vermez dedi. Sizler ne yaptınız ? Herkes ikili test yaptırdı mı ?
Cumartesi 13+5 olucaz sata göre usg ya göre 13+6 yanı 14. Hafta bitiyor olucak gittiğim yerde cihaz çok iyi degıl ama yinede gösterir mi acaba cinsiyetini
Bende kültür sonucu icin gidicem ama muhakkak muayene eder zatin şimdi göstermezse Bi daha 20 gün sonrasenle 2-3 gün aramız benim geçen hafta tahmin etti canım bu hafta da ne dicek diye bekliyorum ikili test sonucumu almaya gidicem
Bu tamamen senin tercihin cnm. Bugün kontrolüm var benim ama yaptırmak istemediğimi soylicem. Kızımda ense kalınlığı fazla demişti Dr boş yere kabus yaşadım kızım doğdu 28 aylık ve maşallah çok sağlıklı bir bebek ki o dönem çok üzülüp araştırmıştır bu iş aslında çok da sağlıklı değilmiş bebeğin ölçüm anındaki duruşu Dr un tecrübesi cihazın kalitesi vb bir sürü etken varmışKızlar dün kontrole gittim 11+4 de, dr ense kalınlığını ölçtü ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikisi de. Yaşım genç olduğu için ve ailemde genetik hastalık olmadığı için risk grubuna girmediğimi söyledi ama yine de ikili ve üçlü testi tavsiye ederim dedi. Ama ben her şartta doğuracağım bebeğimi diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Bu testler hiçbir zaman %100 sonuç vermez dedi. Sizler ne yaptınız ? Herkes ikili test yaptırdı mı ?
İlaç kullanıyormusun. Progestan ve estroferm kullanıyorum ben. Onlar çok fena ağız kuruluğu yapıyor. Dediğin gibi su içmekten uyku uyuyamıyorum. Dilim güneşte kalmış kertenkele gibi ağzıma yapışıyor. Tam uyuycam bu seferde wc ye kalkıyorum. Diyorumki bu günler bebişin doğduğunda uykusuz zamanların antremanı. İlaç kullanıyosan biraz erken içmeye çalış. Çok yatmaya yakın alma daha az kuruluk oluyo.Bana Bi Destek güzel hamişler benim gibi hamileliğinin 8 le 10. Haftaları arasında ağız kuruluğu yaşayıp çözüm bulan var mı yaşayan biri varsa ne zaman geçti uyku uyuyamıyorum ben bu yüzden
Ben yaptirdim. Yaptirma taraftariyim. %100 dogrulugi olmayabilir. O zaman hic dr kontrolune gitmeyelim dogururken gidelim. Yuzde yuzde olmasa belli bir dogrulugi vardir.Kızlar dün kontrole gittim 11+4 de, dr ense kalınlığını ölçtü ve burun kemiğine baktı normal çıktı ikisi de. Yaşım genç olduğu için ve ailemde genetik hastalık olmadığı için risk grubuna girmediğimi söyledi ama yine de ikili ve üçlü testi tavsiye ederim dedi. Ama ben her şartta doğuracağım bebeğimi diyorsan yaptırmayabilirsin dedi. Bu testler hiçbir zaman %100 sonuç vermez dedi. Sizler ne yaptınız ? Herkes ikili test yaptırdı mı ?
Dr kontrolü çok farklı bir şey zira bebeğinin gelişimini ve anne sağlığını takip edebiliyorsun, önlemler alabilir ya da tedavi olabilirsin ama ikili testte sonuç ne olursa olsun tedavi olma ya da önlem alma gibi bir faydası yok. Sadece kesin olmayan bir tahmin... Ben ikili test sonucunu öğrenmenin bana bir faydası olacağını düşünmüyorum.Ben yaptirdim. Yaptirma taraftariyim. %100 dogrulugi olmayabilir. O zaman hic dr kontrolune gitmeyelim dogururken gidelim. Yuzde yuzde olmasa belli bir dogrulugi vardir.
İyi akşamlar kızlar, geçen kontrolumde Dr um sağlık ocağında yaptırmam için bazı tetkikler istemişti de bende bu hafta yaptırayım diyorum da aç karna mı tok karna mı bilemedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Resim çekemedim de yazıyorum;
Hemogram
İdrar
TSH
Ast
Alt
Glukoz
Keratin
Üre
Anti hcv
Anti hıc
Anti hbs
Hbsag
Toxo ıgm,ıgg
Rubella ıgm,ıgg
CMV ıgm,ıgg
Vitamin D
Amin insaallah canim icini ferah tutBenim 11+1 Allahın izniyle. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız. İlki kalbi durmuştu benim o yüzden hep tedirginim. İnşallah rabim sağlık verir bu bebişime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?