2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Benim 11+1 Allahın izniyle. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız. İlki kalbi durmuştu benim o yüzden hep tedirginim. İnşallah rabim sağlık verir bu bebişime.

Çok iyi anlıyorum canım seni ben de aynı tedirginliği yaşıyorum rabbim o acıları tekrar yaşatmasın inşallah

Ben kendi dusuncemi soyledim zaten. Son sozune katilmiyorum. Onlem alınmayabilir anne baba kendini hazirlar. Psikolojik ve bakim acisindan daha bilincli olmalari gerekir. Normal saglikli bebekte bile kac kitap okudum okuyan var. Bir ilaci bile arastiriyoruz. Bu yondede aldirmak isteyen olabilir. Yada o tarz bakima yonelik kendini hazirlar. Gelistirmek ister.

Selam kizlar iyimisiniz?

Benden bu testleri istemediler, herkes yaptirdimi bu testleri?

Amin insaallah canim icini ferah tut
İlk gebelikte bakildi. Bu gebeligimde yakin tarihte bakildi. toxo, kizamikcik yada kizamik ikisi den biri gecirip gecirmedigine bakiliyor bildigim kadariyla. Oda olk gebeligimde bakildi bir kez bakiliyor. Hepatit testleri sezeryan durumuna karsi bakiliyor. Hbsag olanlar.

Bana da verdi doktor. Imom omega diye bir hap. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Hatta ileride folik asit gibi hamilelere rutin olarak verilmesi söz konusuymuş. Doktorun da önerdiğine göre hiç tereddüt etme derim.

Ben kullanmaya basliycam bigun alcam. Uzerinde dha eta olanlardan al. Daha faydali. Ocean plus aldim.

Denicem önerini evet gnde 3 kere progestan kullanıyorum bide burnumdan nefes alamıyorum oda yapıyor heralde

Ilk gebelikte bakilmisti 2.benimki sezeryan olmustum.Kontrolde sorarim dr.a olmazsa

Denicem önerini evet gnde 3 kere progestan kullanıyorum bide burnumdan nefes alamıyorum oda yapıyor heralde
Burun tıkanıklığı normal canım gebelikte oluyor. Birde kaloriferli evlerde daha büyük sıkıntı yaşıyor insan bu dönemde. Bide kanaman filan yoksa gece yatarken ağızdan alma alttan koy progestanı. Hem daha etkili diyor doktor hep.

Evet haklısın bilgilenme açısından önem taşıyor. Seni ne beklediğini bilirsin. Ama bunu bilmek hamilelik sürecimi üzgün geçirmeme sebep olur o yüzden ben istemem. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Amiiinn inşallah kimseye yaşatmasın. Çok zor bişey. Çok şükür ki tekrar hamileyim. İlk üç ayda kalp durması çok rastlanır bi durummuş. Senin nasıl oldu canım

17 haftalıktı herşey yolunda gidiyordu en azından öyle söylüyordu doktor sonra kontrole gittiğim gün kalp atışının olmadığını öğrendik... Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı

Canım emsey fiyat olarak yuksek ama ilgi olarak çok kötü benim doktorum Ummuhan Hn.dı. Şimdi pendik bölge Mustafa beye gidecem her yerde çok ilgili ve sevecen biri yazıyor. Fiyat olarak da muayene 83 doğum 1600 normal sezaryan 2300 emseyde 3250 4000 di. Mustafa hocayı faceden ekledim kabul etti mesajla soru sordum, beni tanımadan cevap verdi saolsun.

Cinsiyeti belli olanlar isim dusundumu. Aklinda olan varsa yazsin. Bizedr fikir olur
Benim cinsiyet belli olmadı ama kızım olursa Gökçe, oğlum olursa Tuna koymak istiyorum. İkisi de Türkçe bir isim, bu benim için önemli. Gökçe, gök rengi gökle ilgili demek. Tuna da bolluk bereket demek.

canım kanama yok ama kahverengi akıntı var napsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…