- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- 73
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.841
Benim 11+1 Allahın izniyle. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucaklarız. İlki kalbi durmuştu benim o yüzden hep tedirginim. İnşallah rabim sağlık verir bu bebişime.
Ben kendi dusuncemi soyledim zaten. Son sozune katilmiyorum. Onlem alınmayabilir anne baba kendini hazirlar. Psikolojik ve bakim acisindan daha bilincli olmalari gerekir. Normal saglikli bebekte bile kac kitap okudum okuyan var. Bir ilaci bile arastiriyoruz. Bu yondede aldirmak isteyen olabilir. Yada o tarz bakima yonelik kendini hazirlar. Gelistirmek ister.Dr kontrolü çok farklı bir şey zira bebeğinin gelişimini ve anne sağlığını takip edebiliyorsun, önlemler alabilir ya da tedavi olabilirsin ama ikili testte sonuç ne olursa olsun tedavi olma ya da önlem alma gibi bir faydası yok. Sadece kesin olmayan bir tahmin... Ben ikili test sonucunu öğrenmenin bana bir faydası olacağını düşünmüyorum.
İlk gebelikte bakildi. Bu gebeligimde yakin tarihte bakildi. toxo, kizamikcik yada kizamik ikisi den biri gecirip gecirmedigine bakiliyor bildigim kadariyla. Oda olk gebeligimde bakildi bir kez bakiliyor. Hepatit testleri sezeryan durumuna karsi bakiliyor. Hbsag olanlar.Selam kizlar iyimisiniz?
Benden bu testleri istemediler, herkes yaptirdimi bu testleri?
Amin insaallah canim icini ferah tut
Bana da verdi doktor. Imom omega diye bir hap. Bebeğin gelişimi için çok önemli. Hatta ileride folik asit gibi hamilelere rutin olarak verilmesi söz konusuymuş. Doktorun da önerdiğine göre hiç tereddüt etme derim.İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür cinsiyeti bişeyler gördüm dedi ama haftaya 100 de 100 söylerim dedi.Bir de balık yağı hapı verdi sizde kullanıyor musunuz ben tereddüt ettim alıp almamakta
Ben kullanmaya basliycam bigun alcam. Uzerinde dha eta olanlardan al. Daha faydali. Ocean plus aldim.İyi akşamlar kızlar bugün kontrolüm vardı herşey yolunda şükür cinsiyeti bişeyler gördüm dedi ama haftaya 100 de 100 söylerim dedi.Bir de balık yağı hapı verdi sizde kullanıyor musunuz ben tereddüt ettim alıp almamakta
İlaç kullanıyormusun. Progestan ve estroferm kullanıyorum ben. Onlar çok fena ağız kuruluğu yapıyor. Dediğin gibi su içmekten uyku uyuyamıyorum. Dilim güneşte kalmış kertenkele gibi ağzıma yapışıyor. Tam uyuycam bu seferde wc ye kalkıyorum. Diyorumki bu günler bebişin doğduğunda uykusuz zamanların antremanı. İlaç kullanıyosan biraz erken içmeye çalış. Çok yatmaya yakın alma daha az kuruluk oluyo.
Ilk gebelikte bakilmisti 2.benimki sezeryan olmustum.Kontrolde sorarim dr.a olmazsaİlk gebelikte bakildi. Bu gebeligimde yakin tarihte bakildi. toxo, kizamikcik yada kizamik ikisi den biri gecirip gecirmedigine bakiliyor bildigim kadariyla. Oda olk gebeligimde bakildi bir kez bakiliyor. Hepatit testleri sezeryan durumuna karsi bakiliyor. Hbsag olanlar.
Burun tıkanıklığı normal canım gebelikte oluyor. Birde kaloriferli evlerde daha büyük sıkıntı yaşıyor insan bu dönemde. Bide kanaman filan yoksa gece yatarken ağızdan alma alttan koy progestanı. Hem daha etkili diyor doktor hep.Denicem önerini evet gnde 3 kere progestan kullanıyorum bide burnumdan nefes alamıyorum oda yapıyor heralde
Evet haklısın bilgilenme açısından önem taşıyor. Seni ne beklediğini bilirsin. Ama bunu bilmek hamilelik sürecimi üzgün geçirmeme sebep olur o yüzden ben istemem. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Ben kendi dusuncemi soyledim zaten. Son sozune katilmiyorum. Onlem alınmayabilir anne baba kendini hazirlar. Psikolojik ve bakim acisindan daha bilincli olmalari gerekir. Normal saglikli bebekte bile kac kitap okudum okuyan var. Bir ilaci bile arastiriyoruz. Bu yondede aldirmak isteyen olabilir. Yada o tarz bakima yonelik kendini hazirlar. Gelistirmek ister.
Kızım 8 yaşında O da Eylül ayında doğmuştu adı EYLÜL oldu.. Bu da kız olursa kızım ELİF istiyor..Erkek olursa EFE yada EYMENCinsiyeti belli olanlar isim dusundumu. Aklinda olan varsa yazsin. Bizedr fikir olur
Amiiinn inşallah kimseye yaşatmasın. Çok zor bişey. Çok şükür ki tekrar hamileyim. İlk üç ayda kalp durması çok rastlanır bi durummuşş.Çok iyi anlıyorum canım seni ben de aynı tedirginliği yaşıyorum rabbim o acıları tekrar yaşatmasın inşallah
Amiiinn inşallah kimseye yaşatmasın. Çok zor bişey. Çok şükür ki tekrar hamileyim. İlk üç ayda kalp durması çok rastlanır bi durummuş. Senin nasıl oldu canım
Aaa bu arada bebişlerimizin doğum tarihi aynı :)
Benim cinsiyet belli olmadı ama kızım olursa Gökçe, oğlum olursa Tuna koymak istiyorum. İkisi de Türkçe bir isim, bu benim için önemli. Gökçe, gök rengi gökle ilgili demek. Tuna da bolluk bereket demek.Cinsiyeti belli olanlar isim dusundumu. Aklinda olan varsa yazsin. Bizedr fikir olur
Benim Doğum tarihim de 21 eylül :)Benim eşim de 21 eylül doğumlu :) bakalım erken gelmezse. Cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba
Aaa Eylül anneleri olarak Eylül ismi çok güzel fikir :) değerlendirebilirimKızım 8 yaşında O da Eylül ayında doğmuştu adı EYLÜL oldu.. Bu da kız olursa kızım ELİF istiyor..Erkek olursa EFE yada EYMEN
Burun tıkanıklığı normal canım gebelikte oluyor. Birde kaloriferli evlerde daha büyük sıkıntı yaşıyor insan bu dönemde. Bide kanaman filan yoksa gece yatarken ağızdan alma alttan koy progestanı. Hem daha etkili diyor doktor hep.
Koy alttan. Zaten koyup uyuycaksın akmaz aşağıya. Hem daha etkili hemde rahat edersin.canım kanama yok ama kahverengi akıntı var napsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?