2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ya ben doktor konusunda acayip kararsızım bana Avrupa yakasında cok uçuk fiyatlı olmayan doktor önerir misimiz

Doktor bana şimdiye kadar hep fitil olarak verdi hamilelik öncesi falanda ama bu sefer iç dedı içiyorum ve çok kötü oluyorum
Koyabilirsin alttan. 2 tanedini koy bi tanesini iç. Bana her gittiğimde soruyor. Altan kaçtane koyuyosun diye. Alttan koymak daha iyi. Bende şimdi biraz kaşıntı başlamıştı. Ağızdan alalım dedi. Bidahaki kontrole kadar öyle yapıcam.

Acaba sende enfeksiyon var akıntım çok onun için mi iç dedı acaba

Endişelenmeye başladım.yemeği ocakta unuttum.Allahtan son anda eşim farketti .şimdi böyleysem doğuma kadar ne olurum Allah bilir☺

ben normalde de çok unutkandım o yüzden çok farketmedi :) napalım canım içimizde can büyütüyoruz o kadar da idare ediversinler

17 haftalıktı herşey yolunda gidiyordu en azından öyle söylüyordu doktor sonra kontrole gittiğim gün kalp atışının olmadığını öğrendik... Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı
Arkadaşım acını hatırlatmak gibi oluyor ama belirli bir sebep gösterdiler mi?Şuan çok şükür tekrar hamileyim ama ilk hamileliğimde 7.haftada kalbi durmuştu benimde senin ki daha da zor Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye

Yok canım unutmuyorum ki hatırlatasın gelişemediğini , sınırda kan pıhtılaşması olduğu söylendi şimdiki hamileliğimde iğne,aspirin kullanıyorum rabbim ömür verirse elimizden geleni yapıyoruz bakalım.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah,tüm bebek bekleyenlere de:)

Acaba sende enfeksiyon var akıntım çok onun için mi iç dedı acaba
Akıntın çoksa ondan demiş olabilir içeride fazla kalıntı enfeksiyonu tetikliyor olabilir yanı canım. Sıkıntı varsa içmeye devam et. Kontrolünde sorarsın. Belkide buraktırmış olur o Zmna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…