- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.861
Doktor bana şimdiye kadar hep fitil olarak verdi hamilelik öncesi falanda ama bu sefer iç dedı içiyorum ve çok kötü oluyorumKoy alttan. Zaten koyup uyuycaksın akmaz aşağıya. Hem daha etkili hemde rahat edersin.
Benim eşim de 21 eylül doğumlu :) bakalım erken gelmezse. Cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba
Koyabilirsin alttan. 2 tanedini koy bi tanesini iç. Bana her gittiğimde soruyor. Altan kaçtane koyuyosun diye. Alttan koymak daha iyi. Bende şimdi biraz kaşıntı başlamıştı. Ağızdan alalım dedi. Bidahaki kontrole kadar öyle yapıcam.Doktor bana şimdiye kadar hep fitil olarak verdi hamilelik öncesi falanda ama bu sefer iç dedı içiyorum ve çok kötü oluyorum
bende çok var :) normal bir durummuşMerhaba hanımlar bu aralar bende unutkanlık başladı sanki sizlerdede var mı?
Acaba sende enfeksiyon var akıntım çok onun için mi iç dedı acabaKoyabilirsin alttan. 2 tanedini koy bi tanesini iç. Bana her gittiğimde soruyor. Altan kaçtane koyuyosun diye. Alttan koymak daha iyi. Bende şimdi biraz kaşıntı başlamıştı. Ağızdan alalım dedi. Bidahaki kontrole kadar öyle yapıcam.
bende çok var :) normal bir durummuş
nerde oturuyorsun GOP da bi hastaneye gidiyorum 75 lira muayenesi çok memnunumYa ben doktor konusunda acayip kararsızım bana Avrupa yakasında cok uçuk fiyatlı olmayan doktor önerir misimiz
Aaa süper bende o çevredeyim kim pekinerde oturuyorsun GOP da bi hastaneye gidiyorum 75 lira muayenesi çok memnunum
Endişelenmeye başladım.yemeği ocakta unuttum.Allahtan son anda eşim farketti .şimdi böyleysem doğuma kadar ne olurum Allah bilir☺
Arkadaşım acını hatırlatmak gibi oluyor ama belirli bir sebep gösterdiler mi?Şuan çok şükür tekrar hamileyim ama ilk hamileliğimde 7.haftada kalbi durmuştu benimde senin ki daha da zor Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye17 haftalıktı herşey yolunda gidiyordu en azından öyle söylüyordu doktor sonra kontrole gittiğim gün kalp atışının olmadığını öğrendik... Rabbim düşmanıma bile vermesin bu acıyı
Arkadaşım acını hatırlatmak gibi oluyor ama belirli bir sebep gösterdiler mi?Şuan çok şükür tekrar hamileyim ama ilk hamileliğimde 7.haftada kalbi durmuştu benimde senin ki daha da zor Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
küçükköyde Başarı Hastanesi Selime DemirbaşAaa süper bende o çevredeyim kim peki
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah,tüm bebek bekleyenlere de:)Yok canım unutmuyorum ki hatırlatasın gelişemediğini , sınırda kan pıhtılaşması olduğu söylendi şimdiki hamileliğimde iğne,aspirin kullanıyorum rabbim ömür verirse elimizden geleni yapıyoruz bakalım.
Bende de var hatta az önce bir elimdeki tırnaklarımın yarısını kesmişim diğer yarısını kesmeyi unutmuşum o dereceMerhaba hanımlar bu aralar bende unutkanlık başladı sanki sizlerdede var mı?
Akıntın çoksa ondan demiş olabilir içeride fazla kalıntı enfeksiyonu tetikliyor olabilir yanı canım. Sıkıntı varsa içmeye devam et. Kontrolünde sorarsın. Belkide buraktırmış olur o ZmnaAcaba sende enfeksiyon var akıntım çok onun için mi iç dedı acaba
Ben geçen hafta gittiğimde kontrole daha çok erken demişti. Birazcık daha beklicez sanırım
Selim'e hanımı bende duydum ama hastaneden emin olamıyorum sen memnun musunküçükköyde Başarı Hastanesi Selime Demirbaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?