- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.881
Aynen olabilir canım zaten kafam karıştı çimartesi kontrolde sorucam artıkAkıntın çoksa ondan demiş olabilir içeride fazla kalıntı enfeksiyonu tetikliyor olabilir yanı canım. Sıkıntı varsa içmeye devam et. Kontrolünde sorarsın. Belkide buraktırmış olur o Zmna
Tehlikli şeyleri unutmayalımda şu süreçte.bende de bilindik nesnelerin ismi bile aklıma gelmemeye balşladı.cümleyi bitirmek için eveleyip geveliyomBende de var hatta az önce bir elimdeki tırnaklarımın yarısını kesmişim diğer yarısını kesmeyi unutmuşum o derece
Çok geçmiş olsun bnim de bir kaybım var ve şimdiki hamilelgimde bnde igne ve coraspirin kullanıyorum iğneyi göbeğinden mi vuruyonYok canım unutmuyorum ki hatırlatasın gelişemediğini , sınırda kan pıhtılaşması olduğu söylendi şimdiki hamileliğimde iğne,aspirin kullanıyorum rabbim ömür verirse elimizden geleni yapıyoruz bakalım.
17 martta gidecem ben 15 haftanin icinde oluyor belli olabilir yani Ins cok merak ediyorum
benimde tereddütüm vardı sağlık ocağımdaki hemşirem o bölgede çalıştığını 5 sene boyunca hastaneden tek bir şikayet duymadığını söyledi.Ayrıca bir arkadaşım var çok pimpiriklidir o da orda doğum yaptı çok memnun onun tavsiyesiyle gittim dün.Dr abartmıyorum bebeğin topuğuna kadar her yerini anlattı 8 tane filan ultrason fotosu verdi renkli görüntü de dahil.Görümcemin gelini de orda doğum yaptı çok memnun kaldı.Bu yüzden güvendim açıkçası.Selim'e hanımı bende duydum ama hastaneden emin olamıyorum sen memnun musun
Ay Bi gideyim bende o Zaman. 75+13 mü birde dogum fiyatlarından haberin var kıbenimde tereddütüm vardı sağlık ocağımdaki hemşirem o bölgede çalıştığını 5 sene boyunca hastaneden tek bir şikayet duymadığını söyledi.Ayrıca bir arkadaşım var çok pimpiriklidir o da orda doğum yaptı çok memnun onun tavsiyesiyle gittim dün.Dr abartmıyorum bebeğin topuğuna kadar her yerini anlattı 8 tane filan ultrason fotosu verdi renkli görüntü de dahil.Görümcemin gelini de orda doğum yaptı çok memnun kaldı.Bu yüzden güvendim açıkçası.
Arkadaşım acını hatırlatmak gibi oluyor ama belirli bir sebep gösterdiler mi?Şuan çok şükür tekrar hamileyim ama ilk hamileliğimde 7.haftada kalbi durmuştu benimde senin ki daha da zor Rabbim tekrarını yaşatmasın kimseye
Rabbim bi daha aci yasatmasin sihhatle gecsin insaallah.Yok canım unutmuyorum ki hatırlatasın gelişemediğini , sınırda kan pıhtılaşması olduğu söylendi şimdiki hamileliğimde iğne,aspirin kullanıyorum rabbim ömür verirse elimizden geleni yapıyoruz bakalım.
henüz bebişimin cinsiyeti belli olmadı ama kızım olursa DİLA BEREN oğlum olursa EYMEN HALİL koyma kararı almıştık eşimle ilk hamileliğimde inşallah nasip olur :)Kızım 8 yaşında O da Eylül ayında doğmuştu adı EYLÜL oldu.. Bu da kız olursa kızım ELİF istiyor..Erkek olursa EFE yada EYMEN
yok sadece 75 doğumda geçen sene normal doğum 700-800 dü galiba sezeryn 1500 civarı olmalı sormadım şu an.Doğum ücretinde pazarlık yapıyorlarmış.Bu arada bu ücrete 2 kez muayene oluyosun kontrol sürem bitmeden tekrar çağırdı beni dün gitmiştim salı günü tekrar gel dedi cinsiyeti 100 de 100 söylicem dediAy Bi gideyim bende o Zaman. 75+13 mü birde dogum fiyatlarından haberin var kı
Canım emsey fiyat olarak yuksek ama ilgi olarak çok kötü benim doktorum Ummuhan Hn.dı. Şimdi pendik bölge Mustafa beye gidecem her yerde çok ilgili ve sevecen biri yazıyor. Fiyat olarak da muayene 83 doğum 1600 normal sezaryan 2300 emseyde 3250 4000 di. Mustafa hocayı faceden ekledim kabul etti mesajla soru sordum, beni tanımadan cevap verdi saolsun.
Merhaba hanımlar bu aralar bende unutkanlık başladı sanki sizlerdede var mı?
10 günlük süre içinde zaten heryerde o şekildede. Aklıma yattı gibi şu an gittiğim doktor çok tatlı ama cihaz kötü.yok sadece 75 doğumda geçen sene normal doğum 700-800 dü galiba sezeryn 1500 civarı olmalı sormadım şu an.Doğum ücretinde pazarlık yapıyorlarmış.Bu arada bu ücrete 2 kez muayene oluyosun kontrol sürem bitmeden tekrar çağırdı beni dün gitmiştim salı günü tekrar gel dedi cinsiyeti 100 de 100 söylicem dedi
evet öyle ama benim karşılaştığım hiç bir dr kontrol süren bitmeden gel tekrar bakıcaz demedi bana hep tek muayene yaptı.Sen bilirsin bi dene istersen beğenmezsen gitmezsin tekrar10 günlük süre içinde zaten heryerde o şekildede. Aklıma yattı gibi şu an gittiğim doktor çok tatlı ama cihaz kötü.
Anladım canım şükür hiç öyle denk gelmedi kiracı sürecindede hep 10 günlük sürede gittim. Selim'e hanımı çok iyu duydum zaten hastaneyi de gidip görmek lazım teşekkür ederimevet öyle ama benim karşılaştığım hiç bir dr kontrol süren bitmeden gel tekrar bakıcaz demedi bana hep tek muayene yaptı.Sen bilirsin bi dene istersen beğenmezsen gitmezsin tekrar
Doktor isi cok zor ya. Ben hala Neslihan sekere gidiyorum. Yarin randevum var ama hala kafamda soru isaretleri. Pendikte medet bey varmis zel muayenesi varmis. Muayane 90 lira onunda. Dogumu da remedy hastanesinde yaptırıyormus. Arkadasim onerdi ama bilmiyorum. Doguma kacta olursa olsun geliyormus. Ben su doğuma gelmeme olayina takildim. Git bakalim memnun kalacakmisin canim. Doguma geliyormu peki?[/QUOT
Geliyormuş sanırım farkını ödüyorsun fiyat emseyin yarısı olduğu için öyle bir durumda öderim sanırım 17 martta kontrole gideceğim bunu da sorarım.
Bende pazartesi gidicem ikili testler var onlar hakkında konuşalım dedi. O zaman da 12+5 oluyor yine söylemez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?