2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bendede oluyor canim ara ara. Rahim buyuyor birde gaz sancisids oluyor oda karni agritiyo

Kızlar bazen benden su gibi akıntı geliyor.sizde de oluyomu bu?
Akıntı gibi çamaşırda kalmıyor.bildiğiniz su gibi.

bana arkadaşım demişti 3-4 aya kadar adet dönemi gelince adet sancısı gibi belirtiler olabilir endişelenme demişti.Dr. da endişelenme demiş zaten.

Bende de oluyor ama saniyelik gibi 3 4 sn sürüyor saatlerce değil

Ya arkadaşlar baş ağrınız oluyor mu bugun 7 saattir baş ağrısı çekiyorum parol alınabilirmiş ama almak istemedim yine de

Kizlar bugun 10+6 olmusuz doktora gittim. 2li test yaptirmiycam dedim. Suyu gelisimi kalp atimi iyi dedi. Cinsiyet icin erken dedi. Nub teorisini biliyormusunuz varmi yorum yapabilen. Randevum 1 ay sonra.

Eklentiler

• PicsArt_03-08-05.15.25.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 68
Ya arkadaşlar baş ağrınız oluyor mu bugun 7 saattir baş ağrısı çekiyorum parol alınabilirmiş ama almak istemedim yine de
Benim de aşırı bas agrim car 3 haftadi. Ara ara azalıyor ama genelde dayanlmiycak kadar cok. Ben dr daha hic içmedim. Hamilelikte normalmis bir de bende migren var malesef. Artan hormonlar etkiliyor.

Kizlar bugun 10+6 olmusuz doktora gittim. 2li test yaptirmiycam dedim. Suyu gelisimi kalp atimi iyi dedi. Cinsiyet icin erken dedi. Nub teorisini biliyormusunuz varmi yorum yapabilen. Randevum 1 ay sonra.
maşallah size ama nub gözükmüyor canm istersen nub gurubu var oraya da bir at fotoyu.Bizim süper anneler 2017 grubumuz var orda da bir sor istersen.

Selam kızlar. Bişi sorucam. Bu ikili test araştırma hastanelerinde oluyomuş galiba (özel dışında). Devlette sorduğumda bu yanıtı aldım. Her neyse bana yeşil alan açtılar. Perinatoloji den açmışlar. Öğrenmek istediğim şu. İkili test için jinekolojiden mi Perinatoloji den mi randevu alınıyor. Gece olunca hastaneden de yanıt alamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi. İkili testini araştırma hastanesinde yaptıran oldu mu.

Yarın özel muayenede ikili tarama olucam canım hiç bir fikrim yok ne yazık ki

Canım bildiğim kadarıyla cevap veriyimm.perinotoloji çekiyor diye biliyorum.devlet hastanelerinde kadın doğum hastanelerinde çekiliyor.ben kadın doğuma gidiyorum bu testi yaptırmak için.bu ay gittiğimde zeka testi istiyomusun dedi dr.ben özelde yaptırdığım için istemedim.
Bidahaki ay geldiğinde ayrıntılı ultrason için gün vericez dedi.
Bildiklerim bu kadar :)

Canım sen ayrı devlete de mi gidiyorsun. Bende düşünüyorum Bi devlette kaydım olsun çanta ayrıntılı ultrason Zaman'ı gidince daha önce getmediysen randevu vermiyorlarmış

canim bende ozel hastanesinde ikili testi yaptim..

Benim de aşırı bas agrim car 3 haftadi. Ara ara azalıyor ama genelde dayanlmiycak kadar cok. Ben dr daha hic içmedim. Hamilelikte normalmis bir de bende migren var malesef. Artan hormonlar etkiliyor.

Geceye kadar devam etti uyuyunca geçti, çok şükür şimdi iyiyim de işte biriken işlerimi yapmaya koyuldum. Çok zormuş baş ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…