2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bizde dun bebisimizi gormege gittik..cok sükür hersey yolunda..ikili testimizde guzel cikti..dun 13+6 gunluktu doktorumuz cinsiyeti goremiyorum dedi..dedim bi tahminde bulunsaniz dedim..sankii kiz gibi ama belli degil dedi.sonra baska pozisyonda dedi bak burda erkege benziyor..yanii cinsiyetimizi ogrenemedik..iki hafta sonra netlesir dedi..

Merhaba hanımlar..Bizde bugün 11+0 gün olduk..Mide bulantılarınız ne durumda..Benimki hala tam gaz devam..Bikaçgündür akşam yemeklerinden sonra istifra etmeye başladım...
Hem devlete hem özele giden arkadaşlar var sanırım..Arkadaşlar naçizane tavsiyem elbette bebekleriniz konusunda endişelisiniz ama çok sık ultrasona girmek de onlar için sağlıklı değil..Mesela benim dr.um 1ay geçmeden randevuyu kabul etmiyor çok acil bir durum olmadığı sürece...

Hanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim

canım benim bulantılarım 12. haftanın başlarında kesildi umarım seninde en yakın zamanda geçer

Hanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Bn de omega 3 olarak imom Die bi ilaç var onu kullanıyorum tavsiye ederim

Canım sen ayrı devlete de mi gidiyorsun. Bende düşünüyorum Bi devlette kaydım olsun çanta ayrıntılı ultrason Zaman'ı gidince daha önce getmediysen randevu vermiyorlarmış
Valla anlamadım bugün biraz daha soruşturucam bakim. Düzgün bilgi vermiyolar ki sağolsunlar. Özelde testler pahalı geldi bana. Bazı testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum. Esasında çok önemli değil ikili test yaptırmakda istemiyorum ama dr bence yaptır deyince karar verdim. Sadece bi orandan ibaret çünkü sonuç

He özel hem devlet değil benim şahsen canım. Test için düşünüyorum devlette kayıt olmalıymış gidip onu açtırdım p.tesi. bende senin gibi düşünüyorum çünkü. Rabbim sağlık verir inşallah.

Benimde aksine ilk on hafta hamile gibi hissetmedim bile. Ama şu bir iki haftadır midem sabahları kötü. Bitmesi gereken yerde başladı. Allahım bebişlerimize sağlık versin. Mide bulantısı çekiliyor.

Hangi hastaneye gidiyorsun devlet canım. Beylikdüzü devlet bana bu testi araştırma gibi büyük hastane ler yapıyor dedi.

hmm anladım canım..Ben yanlış anlamışım..Amin..Rabbim hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin inşallah

Benimde aksine ilk on hafta hamile gibi hissetmedim bile. Ama şu bir iki haftadır midem sabahları kötü. Bitmesi gereken yerde başladı. Allahım bebişlerimize sağlık versin. Mide bulantısı çekiliyor.
Benim sadece sabahlrı olsa iyi olurdu ama nerdeyse 24 saat bulanıyor..Benimde 9.hafta da falan başladı...

bende 12+5 gün oldum.daha yeni geçti bulantılarım yalnız mide yanması,ekşimesi devam ediyo.sabır canım yavaş yavaş geçiyo bende hiç geçmicek diye düşünüyodm.çok şükür şuan.

bende 12+5 gün oldum.daha yeni geçti bulantılarım yalnız mide yanması,ekşimesi devam ediyo.sabır canım yavaş yavaş geçiyo bende hiç geçmicek diye düşünüyodm.çok şükür şuan.
Aynen canım yaaa inanırmısın öyle bir ruh halindeyim ki sanki ömür boyu geçmeyecek böyle kalacakmışım gibi geliyor..Senin adına da sevindim.. Rabbim yavruşlara sağlık versinde biz katlanacağız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…