- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.921
canim cok gecmis olsun.ben bas agrisi cok cekiyorum..Geceye kadar devam etti uyuyunca geçti, çok şükür şimdi iyiyim de işte biriken işlerimi yapmaya koyuldum. Çok zormuş baş ağrısı
ben de 50 tl verdim 400 tl başka bir şeyide mi kapsıyo acaba ?cok istemisler.biz 50 tl verdik
Demi ya nasil tatli geliyor insana. Sen nasilsin canim. Ogrendin mi cinsiyet falanMaşallah ya bebişe :) çok tatlı
Gerçekten baya zorluyor insani. Gecmesine sevindim.Geceye kadar devam etti uyuyunca geçti, çok şükür şimdi iyiyim de işte biriken işlerimi yapmaya koyuldum. Çok zormuş baş ağrısı
canim oda olabilir..ama sade ikili test icin bana gore cok pahali..ben de 50 tl verdim 400 tl başka bir şeyide mi kapsıyo acaba ?
canım benim bulantılarım 12. haftanın başlarında kesildi umarım seninde en yakın zamanda geçerMerhaba hanımlar..Bende bugün 11+0 gün olduk..Mide bulantılarınız ne durumda..Benimki hala tam gaz devam..Bikaçgündür akşam yemeklerinden sonra istifra etmeye başladım...
Hem devlete hem özele giden arkadaşlar var sanırım..Arkadaşlar naçizane tavsiyem elbette bebekleriniz konusunda endişelisiniz ama çok sık ultrasona girmek de onlar için sağlıklı değil..Mesela benim dr.um 1ay geçmeden randevuyu kabul etmiyor çok acil bir durum olmadığı sürece...
Bn de omega 3 olarak imom Die bi ilaç var onu kullanıyorum tavsiye ederimHanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayır sadece ikili test bu kadar. Artı muayene ücreti de olunca devlette yaptırayım dedim. 50 tl nerde bu arada. B.düzündeyim oraya giderim en olmadıben de 50 tl verdim 400 tl başka bir şeyide mi kapsıyo acaba ?
Sen 50 tl ye nerde yaptırdın canım.cok istemisler.biz 50 tl verdik
Valla anlamadım bugün biraz daha soruşturucam bakim. Düzgün bilgi vermiyolar ki sağolsunlar. Özelde testler pahalı geldi bana. Bazı testleri devlette yaptırmayı düşünüyorum. Esasında çok önemli değil ikili test yaptırmakda istemiyorum ama dr bence yaptır deyince karar verdim. Sadece bi orandan ibaret çünkü sonuçCanım sen ayrı devlete de mi gidiyorsun. Bende düşünüyorum Bi devlette kaydım olsun çanta ayrıntılı ultrason Zaman'ı gidince daha önce getmediysen randevu vermiyorlarmış
He özel hem devlet değil benim şahsen canım. Test için düşünüyorum devlette kayıt olmalıymış gidip onu açtırdım p.tesi. bende senin gibi düşünüyorum çünkü. Rabbim sağlık verir inşallah.Merhaba hanımlar..Bizde bugün 11+0 gün olduk..Mide bulantılarınız ne durumda..Benimki hala tam gaz devam..Bikaçgündür akşam yemeklerinden sonra istifra etmeye başladım...
Hem devlete hem özele giden arkadaşlar var sanırım..Arkadaşlar naçizane tavsiyem elbette bebekleriniz konusunda endişelisiniz ama çok sık ultrasona girmek de onlar için sağlıklı değil..Mesela benim dr.um 1ay geçmeden randevuyu kabul etmiyor çok acil bir durum olmadığı sürece...
He özel hem devlet değil benim şahsen canım. Test için düşünüyorum devlette kayıt olmalıymış gidip onu açtırdım p.tesi. bende senin gibi düşünüyorum çünkü. Rabbim sağlık verir inşallah.
Benimde aksine ilk on hafta hamile gibi hissetmedim bile. Ama şu bir iki haftadır midem sabahları kötü. Bitmesi gereken yerde başladı. Allahım bebişlerimize sağlık versin. Mide bulantısı çekiliyor.Merhaba hanımlar..Bizde bugün 11+0 gün olduk..Mide bulantılarınız ne durumda..Benimki hala tam gaz devam..Bikaçgündür akşam yemeklerinden sonra istifra etmeye başladım...
Hangi hastaneye gidiyorsun devlet canım. Beylikdüzü devlet bana bu testi araştırma gibi büyük hastane ler yapıyor dedi.Canım bildiğim kadarıyla cevap veriyimm.perinotoloji çekiyor diye biliyorum.devlet hastanelerinde kadın doğum hastanelerinde çekiliyor.ben kadın doğuma gidiyorum bu testi yaptırmak için.bu ay gittiğimde zeka testi istiyomusun dedi dr.ben özelde yaptırdığım için istemedim.
Bidahaki ay geldiğinde ayrıntılı ultrason için gün vericez dedi.
Bildiklerim bu kadar :)
hmm anladım canım..Ben yanlış anlamışım..Amin..Rabbim hepimizin kuzularına sağlık sıhhat versin inşallahHe özel hem devlet değil benim şahsen canım. Test için düşünüyorum devlette kayıt olmalıymış gidip onu açtırdım p.tesi. bende senin gibi düşünüyorum çünkü. Rabbim sağlık verir inşallah.
Benim sadece sabahlrı olsa iyi olurdu ama nerdeyse 24 saat bulanıyor..Benimde 9.hafta da falan başladı...Benimde aksine ilk on hafta hamile gibi hissetmedim bile. Ama şu bir iki haftadır midem sabahları kötü. Bitmesi gereken yerde başladı. Allahım bebişlerimize sağlık versin. Mide bulantısı çekiliyor.
inşallah canım geçer..Senin adına sevindim kurtulmuşsun :)canım benim bulantılarım 12. haftanın başlarında kesildi umarım seninde en yakın zamanda geçer
Merhaba hanımlar..Bizde bugün 11+0 gün olduk..Mide bulantılarınız ne durumda..Benimki hala tam gaz devam..Bikaçgündür akşam yemeklerinden sonra istifra etmeye başladım...
Aynen canım yaaa inanırmısın öyle bir ruh halindeyim ki sanki ömür boyu geçmeyecek böyle kalacakmışım gibi geliyor..Senin adına da sevindim.. Rabbim yavruşlara sağlık versinde biz katlanacağız artık..bende 12+5 gün oldum.daha yeni geçti bulantılarım yalnız mide yanması,ekşimesi devam ediyo.sabır canım yavaş yavaş geçiyo bende hiç geçmicek diye düşünüyodm.çok şükür şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?