- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #4.941
Rabbim bebeğine sağlık versin canım. İnşallah kısa zamanda geçerBenim sadece sabahlrı olsa iyi olurdu ama nerdeyse 24 saat bulanıyor..Benimde 9.hafta da falan başladı...
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah,tüm bebek bekleyenlere de:)
Çok geçmiş olsun bnim de bir kaybım var ve şimdiki hamilelgimde bnde igne ve coraspirin kullanıyorum iğneyi göbeğinden mi vuruyon
Amin insaallah dualarimizla hersey yolunda sikintisiz gitsin hepimizin.
Rabbim bi daha aci yasatmasin sihhatle gecsin insaallah.
Omega royal içiyorum ben cnmHanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
D vit multivitamin omega 3 ede kendim basladim . Ocean plus. Okyanus baliklarindan elde edilmis . Kaliteli bes yildiz alan tek marka solgar urunleriyle ayni fiyatHanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
Hayır sadece ikili test bu kadar. Artı muayene ücreti de olunca devlette yaptırayım dedim. 50 tl nerde bu arada. B.düzündeyim oraya giderim en olmadı
Evet canım bende ayrıntılı ultrason için devlete gidiyorum.özelde çok pahalıCanım sen ayrı devlete de mi gidiyorsun. Bende düşünüyorum Bi devlette kaydım olsun çanta ayrıntılı ultrason Zaman'ı gidince daha önce getmediysen randevu vermiyorlarmış
Ben esenler kadın doğuma gidiyorum canım.yakınında kadın doğum varsa yaparlar.Hangi hastaneye gidiyorsun devlet canım. Beylikdüzü devlet bana bu testi araştırma gibi büyük hastane ler yapıyor dedi.
Hepsi balik gibi kokuyor ama bu solgardan daha kucuk ve tadi ona gore daha iyi. İmom i tavsiye etmiyorum icinde onega degeri dusuk ve dha epa yaz miyor . Dha epa kalp be beyin zeka gelisimi icin gerekli olan yag asidi. Asil gerekli olan. Balik hapi alirken bu ikisinin olmasi onemli.
Kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ya, azıcık bile belirti göstermiyor, iyi mi kötü bilemiyorum ki, ara ara kalkıp test yapıyorum hamile olduğumu anlamak için
Sanki hamile değilim, sanki anne olacak olan ben değilim. Bu hisler ne zaman gelecek acaba
Çok şükür bana hiç eziyeti olmadı, sakin bir çocuk mu olacak acaba?rahat bir gebelik geçiriyorsun işte ne güzel :) 2 haftaya kadar ben unutuyordum karnımda bebiş olduğunu
İlk gebeligim oyleydi hic bir sikintim olmadi oglum cok yaramaz. Bundada ara ara sikayetim var ama oglum 14 aylik onunla ugrasmaktan unutuyorum hamileliggimi . Egilip kalkma oglumu mecbur kucaga aliyorum. İlkindeki gibi luks olmuyo. Bence keyfini cikar bol bol uyuÇok şükür bana hiç eziyeti olmadı, sakin bir çocuk mu olacak acaba?Ya sorma o unutmalarla ani kalkmalarım vardı o an sancı giriyordu, birileri hatırlatmasa, aman sen kaldırma aman sen eğilme demeseler ben unuturuyorum gebeliği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?