2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bu ikili testleri nerde kaça yaptırdınız yazar mısınız. Gittiğim hastane 400 e yapıyor. Doktorumdan çok memnunum ancak testler çok pahalı. En azından test için başka yere gidebilirim. Ben Beylikdüzündeyim bu arada

Hanımlar hangi takviye ilaçları kullanıyorsunuz ve omega3 olarak önerebileceğiniz bir marka varmı. Beni bu konuda çok kafam karışık yardımcı olursanız çok sevinirim
D vit multivitamin omega 3 ede kendim basladim . Ocean plus. Okyanus baliklarindan elde edilmis . Kaliteli bes yildiz alan tek marka solgar urunleriyle ayni fiyat

Canım sen ayrı devlete de mi gidiyorsun. Bende düşünüyorum Bi devlette kaydım olsun çanta ayrıntılı ultrason Zaman'ı gidince daha önce getmediysen randevu vermiyorlarmış
Evet canım bende ayrıntılı ultrason için devlete gidiyorum.özelde çok pahalı
Bidahaki ay gittiğimde randevu vericekler ayrıntılı ultrason için.
Ama özelde ilgili kesinlikle göremiyosun :)

Hepinize teşekkürler cevabınız için M Mismommy canım ocean plus ın tadı nasıl kötü mü
Hepsi balik gibi kokuyor ama bu solgardan daha kucuk ve tadi ona gore daha iyi. İmom i tavsiye etmiyorum icinde onega degeri dusuk ve dha epa yaz miyor . Dha epa kalp be beyin zeka gelisimi icin gerekli olan yag asidi. Asil gerekli olan. Balik hapi alirken bu ikisinin olmasi onemli.

Kızlar ben hiç birşey hissetmiyorum ya, azıcık bile belirti göstermiyor, iyi mi kötü bilemiyorum ki, ara ara kalkıp test yapıyorum hamile olduğumu anlamak için
Sanki hamile değilim, sanki anne olacak olan ben değilim. Bu hisler ne zaman gelecek acaba

rahat bir gebelik geçiriyorsun işte ne güzel :) 2 haftaya kadar ben unutuyordum karnımda bebiş olduğunu

Bende kansızlık var gnoferro sanol kullanıyorum.Decavite başladım.D vit ampul haftada 1 alıyorum 3 hafta kullanıcam.Balık yağı için de dr um krilom u önerdi onu aldım.nette daha uygun fiyatı eczaneye göre.

rahat bir gebelik geçiriyorsun işte ne güzel :) 2 haftaya kadar ben unutuyordum karnımda bebiş olduğunu
Çok şükür bana hiç eziyeti olmadı, sakin bir çocuk mu olacak acaba? Ya sorma o unutmalarla ani kalkmalarım vardı o an sancı giriyordu, birileri hatırlatmasa, aman sen kaldırma aman sen eğilme demeseler ben unuturuyorum gebeliği.

Merhaba güzel anne adayları. Hepimizin geçmiş kadınlar günü kutlu olsun
Bulantılar benim de devam ediyor.sabah baş ağrısıyla uyandım. Hala devam ediyor.sabahtan bir tane parol aldım ama geçmedi. Gün de bitmek bilmiyor.
Ara ara benim de karnımda adet sancısı gibi sancılar oluyor.doktora ilk sorduğumda rahmin büyüyor ondandır demişti.
İştahım iyice açıldı. Şimdiye kadar kilo almamıştım ama bundan sonra alırım. Normal yediğim porsiyon lar yetmiyor

İlk gebeligim oyleydi hic bir sikintim olmadi oglum cok yaramaz. Bundada ara ara sikayetim var ama oglum 14 aylik onunla ugrasmaktan unutuyorum hamileliggimi . Egilip kalkma oglumu mecbur kucaga aliyorum. İlkindeki gibi luks olmuyo. Bence keyfini cikar bol bol uyu

Kizlarrrr kizlarrrr dr dan geldim.ben 1 aydr gormuuyordum kuzumu nasil buyumuss,masallahh.
Dr dur bakalim buyumus gosterirse cinsiyete bakalim dedi,bende kiz hissediyorum ama bakalim dedim oh masallah acti 2-3 kez bakti dedim arasi bos bakin kiz dedim,evet kiza benziyor,ama ilerleyen zamanlarda daha net soyleriz dedi....ama kizzim geliyorr yaa,oyle hissetimm hep.
Cook sukur saglikli daha ne isterim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…