- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.681
Bende öyle yapıyım dedim sonucta fazla olursa oda zarar. Renkli olup olmaması etkilemiyor o Zaman bende öyle okudum yapan kişi önemli diye. Doktorun ğit dediği yer renksizmiş o kafama takıldıCaldıday var evde onu ıcıyorum. Bıgun ıcıp bıgun ıcmıyorum. Yok canım aynı degıl. Ayrıntılıda bebegın butun organlarına bakılıyor. Plesentaya gıden damarlarda sorun varmı yokmu. Dort boyutludan zıyade yapan kişi ıyı olömslı. Ilk gebelıkte yaptırmıstım kısada olsa arada 4 d ılede goruntu gosterıyorlar. Ayrıntılı usg 17-21 haftada yapılıyır . Ama en ıyı 20. Haftada . Kalbın odaları kapakları en ıyı bu haftada gorunuyor. 17-18 de net gorunmeyebılır.
ben 17. haftamdayım 1.5 kilo almıştım en son geçen hafta muayenemde ama benim bayağı zor geçti bulantı kusma çok fazlaydıBeslenmeleriniz nasıl kilo aliminiz nasıl gidiyor
Bi sling gördüm sankii :) :) bende feci derecede sling meraklısıyımm :) bebeği giymek istiyorum :) arabalara daha bakaya başlamadım bileBen Bebek arabasını baharda almayı düşünüyorum. Doğumdan sonra önümüz kış, sling kullanmayı planlıyorum ama fikrim değişebilir tabi. Bu arada Bebek arabası çok pahalı bir şeymiş geçen gün fiyatlara baktık da 4-5 bine kadar var
Bizde pazar günü avmde bebek eşyalarına baktık :)
Bebek arabası ve beşik baktık.eşim alalım dursun evde dedi.zor ikna ettim almamak için :) hangi marka aldın bebek arabasını.ne özellikleri var?
Ben de sling araştırıyorum. Ne zaman almayı düşünüyorsunuz doğumdan önce mi sonra mı bide ne çeşit? Wrap sling sanırım yenidoğana daha uygunmuş değil mi?Bi sling gördüm sankii :) :) bende feci derecede sling meraklısıyımm :) bebeği giymek istiyorum :) arabalara daha bakaya başlamadım bile
Benim bi arkadaşım verecek kendi slingini bana :) neko esnek wrap sling o. Facebook'da Babywearing grubu var beni oraya üye yapmıştı orada bu konuyla ilgili her türlü bilgi mevcut :) siz de bi bakın isterseniz. https://tr-tr.facebook.com/babywearingtr/Ben de sling araştırıyorum. Ne zaman almayı düşünüyorsunuz doğumdan önce mi sonra mı bide ne çeşit? Wrap sling sanırım yenidoğana daha uygunmuş değil mi?
Concord neo aldik biz canim. Abiden kalma besigi mama sandalyesi falan buyuk parçalar duruyo bundan sonra pembis kiyafetler kaliyo sadece :)
Esimin işi geregi malatya ya tasindik biz ve çok seçenek yok orda ankaraya kayinvelidemlere geldik gelmisken de burdan aldik bebek arabasini
Mei tai marka bir sling aldı arkadaşım çok memnunmuş. Fiyatı pahalı 500 tl ama çok rahat ediyormuş evde bile slingle dolaşıyorum diyor :)Bi sling gördüm sankii :) :) bende feci derecede sling meraklısıyımm :) bebeği giymek istiyorum :) arabalara daha bakaya başlamadım bile
Canım ben de dışardan baktığımda bebeğin nerde durduğunu anlıyorum ama his olarak sadece elektrik çarpması gibi bir şeyler oluyor ve Bebek hareketi olduğunu sanmıyorum. Yani öyle kıpırdama gibi değil de ani bir elektrik çarpması veya kasılma gibi bir şey. Doktorum rahmin büyüyor o yüzden, daha bebeği hissetmek için erken dedi.Kizlar benim de bugun 13+5. Ilk 12 hafta 2-3 kere ancak istifra oldu acikcasi bekledigimden az zorladi hamilelik beni. Rahat gecirdim. Istahim ayni ne artis ne azalma. Kilo ilk 12 hafta 100 gram aldim. Sonra demir hapina basladim suan kabizlikta var fazlasiyla 500 gram almisim toplamda. Insallah boyle devam eder. Bu ara cumartesiden beri ara ara karnımda yan tarafadogru kayma gibi ilik bir his oluyor. Cok erken belki ama hissediyorum sanki artik. Disaridan da dokununca belli oluyor o kayma olayi yilan surtunmei gibi farkli bişey. Ilk gebeligim ve daha tek birsey bile almadim
Çok saol teşekkür ederim çok bi hissim yoktu kızımın adı mina erkk olursa miraç demiştim doktor kıza benzetince hiç bi kız ismi sindiremedim miraç ege diye dolaşıyorum hala yani erkek geçiyor tabi kızda olursa küsmesin bana kızlar bi başka :)
Bebegin hayirli olsun.Saglikla dogsun insallah :)herkese merhaba aranıza yeni katıldım.2016 22 eylül de 18 haftalık bebeğimi kaybettim.yine eylülde Allah insallah bir bebek daha verecek.bu sefer 14.haftada serklaj ameliyatı oldum.suan evde dinleniyorum.hiç dışarı çıkmıyorum desem doğru değil.kendi işimizi yapıyoruz o yuzden aralıklı da olsa işe gidiyorum ama ayakta kalmamaya dikkat ediyorum.
sizlere birsey sormak istiyorum.göbek deliğinde ara ara acı oluyor sizlerde de buna benzer birşey oluyor mu
Senın agrılarin vardi sanirim. En azindsn agrilarin giden kadar drun dedihi dozda ic. Bende bir kac gundur hergin iciyorum. Cok az sizlama oliuorBende öyle yapıyım dedim sonucta fazla olursa oda zarar. Renkli olup olmaması etkilemiyor o Zaman bende öyle okudum yapan kişi önemli diye. Doktorun ğit dediği yer renksizmiş o kafama takıldı
herkese merhaba aranıza yeni katıldım.2016 22 eylül de 18 haftalık bebeğimi kaybettim.yine eylülde Allah insallah bir bebek daha verecek.bu sefer 14.haftada serklaj ameliyatı oldum.suan evde dinleniyorum.hiç dışarı çıkmıyorum desem doğru değil.kendi işimizi yapıyoruz o yuzden aralıklı da olsa işe gidiyorum ama ayakta kalmamaya dikkat ediyorum.
sizlere birsey sormak istiyorum.göbek deliğinde ara ara acı oluyor sizlerde de buna benzer birşey oluyor mu
Güzel günlerde kullanın inş çok güzelmiş arabanız.şimdi netten baktım özellikleri harika.fiyatı ne kadar?
bizim ilk tecrübemiz olduğu için çok acemiyiz bu konularda.
E-bebek ten aldik canim sitesinde fiyatı yaziyo. Bide ilaveten anakucagini aldik.aynen bende ozelliklerini begendim. Burdan fiyat yazmiyim pek uygun olmaz
Benim de titreşim gibi bir şey oluyoröncelikle geçmiş olsun sonra da gözün aydın
bebeğinin doğum günü benim doğum günüm :) benim bebeğiminkisi de kendi doğumgünümden 2 gün öncesi (sözde) tabii o günü tutturamayızAcı bende de oluyo sızlama gibi, yukarıda bi arkadaşın elektrik çarpması dediği gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?