2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Senın agrılarin vardi sanirim. En azindsn agrilarin giden kadar drun dedihi dozda ic. Bende bir kac gundur hergin iciyorum. Cok az sizlama oliuor
Aynen Ağrı'larım Var ve takılmalarım hatta şimdiden korkuyorum kalçamdaki kitlenme doğumu etkiler mi diye. Bebeklerimiz yavaş yavaş bizi sömürmeye başladılar

Genelde hissedilen olur diye düşünüyorum.Bende erkek hissediyorum ve kız olursa çok şaşırcam :) Erkek olursa ismi bile hazır o derece yani :)
Ay canım ya aynı durumdayız desene bakalım ne olcak ilk bebeklerin kız olması iyi ama gönlünden geçen olsun tabi ki :)

İlk bebeğim de yaptırmadım bilerek bu seferde istemiyorum inşallah doktorumdan zorlama olmaz :)

Abovv 500 lira mı? ben netten baktım fiyatlara 50-100 lira arasındaydı. Onlar rahat olmaz mı acaba?
Abovv 500 lira mı? ben netten baktım fiyatlara 50-100 lira arasındaydı. Onlar rahat olmaz mı acaba?
olur neden olmasın. Benim dediğim bebeğin ağırlığını tek bi bölgeye bindirmeden, omuza, sırta, kollara eşit dağıtıyormuş bir de organik kumaştan yapılıyormuş ama benzerleri vardır illa ki

olur neden olmasın. Benim dediğim bebeğin ağırlığını tek bi bölgeye bindirmeden, omuza, sırta, kollara eşit dağıtıyormuş bir de organik kumaştan yapılıyormuş ama benzerleri vardır illa ki
Wrap sling türü anneyi de bebeği de şal gibi baya bi sarıyor. Ağırlığı üst gövdeye dağıttığı için kullanımı daha rahat. Sanırım sen bundan bahsediyorsun.Dezavantajı sıcaklarda bunaltıyormuş. Babasling türünde ağırlık tek omuza verildiği için uzun süre taşıması zor. Sadece bu iki türü yenidoğana uygun. Araştırmalarım devam ediyor :)

Hayır öğrenemedim. En son gittiğimde 11+3 günlüktü dr daha belli değil dedi. Bir sonraki randevumuz da 8 Nisanda. Heyecanla bekliyorum ama içime erkek doğuyor.

Ben de gittiğim de 13+1 di doktor kıza benziyor ama net değil dedi. Bir sonraki randevum 15 nisan ben de heyecanlıyım

Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi şehirdesiniz acaba. Ben de rahim ameliyatı geçirdiğim için birazdan servikal ölçüm yaptırıcam. Gerekirse serklaj atılacak. İlk gebeliğim ve Çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…