- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.701
Abovv 500 lira mı?Mei tai marka bir sling aldı arkadaşım çok memnunmuş. Fiyatı pahalı 500 tl ama çok rahat ediyormuş evde bile slingle dolaşıyorum diyor :)
Aynen Ağrı'larım Var ve takılmalarım hatta şimdiden korkuyorum kalçamdaki kitlenme doğumu etkiler mi diye. Bebeklerimiz yavaş yavaş bizi sömürmeye başladılarSenın agrılarin vardi sanirim. En azindsn agrilarin giden kadar drun dedihi dozda ic. Bende bir kac gundur hergin iciyorum. Cok az sizlama oliuor
Ay canım ya aynı durumdayız desene bakalım ne olcak ilk bebeklerin kız olması iyi ama gönlünden geçen olsun tabi ki :)Genelde hissedilen olur diye düşünüyorum.Bende erkek hissediyorum ve kız olursa çok şaşırcam :) Erkek olursa ismi bile hazır o derece yani :)
İlk bebeğim de yaptırmadım bilerek bu seferde istemiyorum inşallah doktorumdan zorlama olmaz :)Hanımlar daha erken ama şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz?
Ben hamileliğimi bildirmek için aile sağlığına gittiğimde istersen yaptırma kanından takip ederiz demişlerdi, ablamdan şeker ölçüm cihazını aldım, 1 hafta açlık tokluk bakınca belli oluyormuş zaten, öyle olunca da yüklemeye gerek kalmıyor. Yaptırmayın zararlı-yaptırın zararı yokçuların oluşturduğu kafa karışlıklığı iyi bir çözüm gibi.
İnşallah gerek kalmaz :) Fazla kilo alımı falan var mı?İlk bebeğim de yaptırmadım bilerek bu seferde istemiyorum inşallah doktorumdan zorlama olmaz :)
aslında ne hissettiğimi tam anlatamıyor da olabılırım.doktorun cevabını merakla bekliyorumAc
Bebegin hayirli olsun.Saglikla dogsun insallah :)
Acı seklinde degil ama sanki asılınmış gibi..Doktoruma gidince sorcam bunu..Ogrenince yazarım :)
titresim gibi değil sanki benimki ???Benim de titreşim gibi bir şey oluyor
Abovv 500 lira mı?ben netten baktım fiyatlara 50-100 lira arasındaydı. Onlar rahat olmaz mı acaba?
olur neden olmasın. Benim dediğim bebeğin ağırlığını tek bi bölgeye bindirmeden, omuza, sırta, kollara eşit dağıtıyormuş bir de organik kumaştan yapılıyormuş ama benzerleri vardır illa kiAbovv 500 lira mı?ben netten baktım fiyatlara 50-100 lira arasındaydı. Onlar rahat olmaz mı acaba?
Ay canım ya aynı durumdayız desene bakalım ne olcak ilk bebeklerin kız olması iyi ama gönlünden geçen olsun tabi ki :)
Wrap sling türü anneyi de bebeği de şal gibi baya bi sarıyor. Ağırlığı üst gövdeye dağıttığı için kullanımı daha rahat. Sanırım sen bundan bahsediyorsun.Dezavantajı sıcaklarda bunaltıyormuş. Babasling türünde ağırlık tek omuza verildiği için uzun süre taşıması zor. Sadece bu iki türü yenidoğana uygun. Araştırmalarım devam ediyor :)olur neden olmasın. Benim dediğim bebeğin ağırlığını tek bi bölgeye bindirmeden, omuza, sırta, kollara eşit dağıtıyormuş bir de organik kumaştan yapılıyormuş ama benzerleri vardır illa ki
Hayır öğrenemedim. En son gittiğimde 11+3 günlüktü dr daha belli değil dedi. Bir sonraki randevumuz da 8 Nisanda. Heyecanla bekliyorum ama içime erkek doğuyor.
2 kilo almışım 13+3 deyim :)İnşallah gerek kalmaz :) Fazla kilo alımı falan var mı?
Dünyanın en güzel şeyleri Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhh:)Benim ilk oldugu icin farketmez. :) Yeterki sağlikli sihhatli olsunda..Her sekilde annesinin kuzusu zaten. :)
Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hangi şehirdesiniz acaba. Ben de rahim ameliyatı geçirdiğim için birazdan servikal ölçüm yaptırıcam. Gerekirse serklaj atılacak. İlk gebeliğim ve Çok korkuyorum.herkese merhaba aranıza yeni katıldım.2016 22 eylül de 18 haftalık bebeğimi kaybettim.yine eylülde Allah insallah bir bebek daha verecek.bu sefer 14.haftada serklaj ameliyatı oldum.suan evde dinleniyorum.hiç dışarı çıkmıyorum desem doğru değil.kendi işimizi yapıyoruz o yuzden aralıklı da olsa işe gidiyorum ama ayakta kalmamaya dikkat ediyorum.
sizlere birsey sormak istiyorum.göbek deliğinde ara ara acı oluyor sizlerde de buna benzer birşey oluyor mu
Bende de aynı sertlik var canım.Kızlar günaydın mide kısmınızda sertleşme oluyor mu benim sertleşme oluyor arkadaşlar normal zamanla sertleşme şişkinlik aşağı inecek dediler
Canım ben de 8 Nisanda öğreneceğim.çok heyecanlıyım.benim içime hiç bişey doğmuyor amaHayır öğrenemedim. En son gittiğimde 11+3 günlüktü dr daha belli değil dedi. Bir sonraki randevumuz da 8 Nisanda. Heyecanla bekliyorum ama içime erkek doğuyor.
tebrikler.. Hayırlı bir evlat olsun inşaallahBende Yeni geldim doktordan kız dedi bundan sonra değişmezmiş Rabbim gönlümden geçeni verdi üç yasinda bir oğlum var
Oy maşallah ya Rabbim hayırlı evlat olmasını nasip etsinBende Yeni geldim doktordan kız dedi bundan sonra değişmezmiş Rabbim gönlümden geçeni verdi üç yasinda bir oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?