2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tesekkür ederim herkese Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

59 la başladım evdekı tartı bozulunca doktorda tartılıyorum sadece cumartesi 61 olarak kayıt etti. Tartı öneriniz var mı

Aynen öyle canım ama bizim bebişler Eylül'de doğacak ya inşallah, kışın sling kullanıcaz. Sonra bahar gelince,sıcaklar basmadan Bebek arabasına geçeriz.

Aynen öyle canım ama bizim bebişler Eylül'de doğacak ya inşallah, kışın sling kullanıcaz. Sonra bahar gelince,sıcaklar basmadan Bebek arabasına geçeriz.
Ben en geç Ağustos ta bekliyorum bebeğimi. (erken doğum riskim de var) Bi de izmirdeyim :) sıcak durumu var yani bizde. Daha zaman var araştırırız artık

Ben 2 kilo almışım. 17 dolmak üzere. Doktorun tartısına göre 3.200 gram. Normal dedi. Aman çok almayalım bizim ve bebişimizin sağlığı için.
Ben hareketsizlikten alıyorum biraz, yememe dikkat ediyorum ama bakalım ilerleyen zamanlarda yürüyüşle kontrol altına alabilirim inşallah.

Merhabalar ben de Eylül annesi olacağım inşallah oğluşum haziranda 4 yaşında olacak Allah'ın izniyle..bu bebişimin cinsiyetini bilmiyorum henüz..hakkımızda hayırlısı olsun

kizlar bende hastaneden geldim.cok sukur hersey yolunda..biz 16 + 5 gunluk olmamiz gerekirken 18 haftalik ciktik..ama cinsiyetini ogrenemedik..doktorumuz goremedi..popusu bize donuktu..3 hafta gelmemizi soyledi..ayrintili ultrasyon icin.
Maşallah canım senin ki göstermediğine göre Prenses geliyor galiba gelişimi da maşallah

kizlar bende hastaneden geldim.cok sukur hersey yolunda..biz 16 + 5 gunluk olmamiz gerekirken 18 haftalik ciktik..ama cinsiyetini ogrenemedik..doktorumuz goremedi..popusu bize donuktu..3 hafta gelmemizi soyledi..ayrintili ultrasyon icin.
Ay maşallah tü tü tü :)
Bizimkide yüz üstü yatmıştı hiç yüzünü göstermedi.doktor bi şekilde popodan baktı kız dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…