- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.721
tebrikler canim hayirli olsun..ben bugun hastaneye gidicem...insallah cinsiyetini ogreniriz..Bende Yeni geldim doktordan kız dedi bundan sonra değişmezmiş Rabbim gönlümden geçeni verdi üç yasinda bir oğlum var
seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım..Rabbim gönlünün muradını versintebrikler canim hayirli olsun..ben bugun hastaneye gidicem...insallah cinsiyetini ogreniriz..
hoşgeldin o zamanselam kızlar. ben de 15 haftalık hamileyim. ikinci çocuğum :) 2 yaşında bir kızım var. bebeğin cinsiyeti henüz belli değil. sizinle tanışmak istedim
Maşallah birşey almamışsın2 kilo almışım 13+3 deyim :)
Aynen öyle canım ama bizim bebişler Eylül'de doğacak ya inşallah, kışın sling kullanıcaz. Sonra bahar gelince,sıcaklar basmadan Bebek arabasına geçeriz.Wrap sling türü anneyi de bebeği de şal gibi baya bi sarıyor. Ağırlığı üst gövdeye dağıttığı için kullanımı daha rahat. Sanırım sen bundan bahsediyorsun.Dezavantajı sıcaklarda bunaltıyormuş. Babasling türünde ağırlık tek omuza verildiği için uzun süre taşıması zor. Sadece bu iki türü yenidoğana uygun. Araştırmalarım devam ediyor :)
Maşallah çok sevindim. Her iki evladı da tatmış olacaksın ne güzel darısı bana :)Bende Yeni geldim doktordan kız dedi bundan sonra değişmezmiş Rabbim gönlümden geçeni verdi üç yasinda bir oğlum var
Nisanda hemen herkes öğrenmiş olacak cinsiyeti :) neyse ne kaldı şunun şurasında :)Ben de gittiğim de 13+1 di doktor kıza benziyor ama net değil dedi. Bir sonraki randevum 15 nisan ben de heyecanlıyım
59 la başladım evdekı tartı bozulunca doktorda tartılıyorum sadece cumartesi 61 olarak kayıt etti. Tartı öneriniz var mı
Ben en geç Ağustos ta bekliyorum bebeğimi. (erken doğum riskim de var) Bi de izmirdeyim :) sıcak durumu var yani bizde. Daha zaman var araştırırız artıkAynen öyle canım ama bizim bebişler Eylül'de doğacak ya inşallah, kışın sling kullanıcaz. Sonra bahar gelince,sıcaklar basmadan Bebek arabasına geçeriz.
Ben 2 kilo almışım. 17 dolmak üzere. Doktorun tartısına göre 3.200 gram. Normal dedi. Aman çok almayalım bizim ve bebişimizin sağlığı için.İnşallah gerek kalmaz :) Fazla kilo alımı falan var mı?
Ben hareketsizlikten alıyorum biraz, yememe dikkat ediyorum ama bakalım ilerleyen zamanlarda yürüyüşle kontrol altına alabilirim inşallah.Ben 2 kilo almışım. 17 dolmak üzere. Doktorun tartısına göre 3.200 gram. Normal dedi. Aman çok almayalım bizim ve bebişimizin sağlığı için.
Maşallah canım senin ki göstermediğine göre Prenses geliyor galiba gelişimi da maşallahkizlar bende hastaneden geldim.cok sukur hersey yolunda..biz 16 + 5 gunluk olmamiz gerekirken 18 haftalik ciktik..ama cinsiyetini ogrenemedik..doktorumuz goremedi..popusu bize donuktu..3 hafta gelmemizi soyledi..ayrintili ultrasyon icin.
Ay maşallah tü tü tü :)kizlar bende hastaneden geldim.cok sukur hersey yolunda..biz 16 + 5 gunluk olmamiz gerekirken 18 haftalik ciktik..ama cinsiyetini ogrenemedik..doktorumuz goremedi..popusu bize donuktu..3 hafta gelmemizi soyledi..ayrintili ultrasyon icin.
Benim de tam tersi. Çok hareketliyim ve çok yiyorum. O yüzden bu 2 kiloya şaşırdımBen hareketsizlikten alıyorum biraz, yememe dikkat ediyorum ama bakalım ilerleyen zamanlarda yürüyüşle kontrol altına alabilirim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?