- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.741
Maşallah canım senin ki göstermediğine göre Prenses geliyor galiba gelişimi da maşallah
cok tskler kizlar..buyuk ihtimalle kizim olucak..bende duymustum gostermeyen kiz oluyor..2.prensesim geliyor o zaman..hayirlisi artik..insallah hepimiz sag salim bebislerimizi kucagimiza aliriz.Ay maşallah tü tü tü :)
Bizimkide yüz üstü yatmıştı hiç yüzünü göstermedi.doktor bi şekilde popodan baktı kız dedi :)
mrb kızlar bu gün heycandan ölüyorum doktora gittim 17+ 2 günlük hamileyim cinsiyeti için kız ama yüzde yüz kesin diyemiyorum dedi arkasını döndü eliyle kapattı fln 13 cü haftamdayken göstermiyo ama erkeğe benziyo demişti sizce değişme ihtimali olur kızım olsun öyle çok istiyorumki
Benimde 13 haftamda erkeğe benziyor dedi.tam kendimi erkeğe alıştırmışken son gittiğimde kız dedi :)
Şimdi hep cicili bicili şeylere bakıyoruz :)/QUOTE]
ama çok cici şeyler varya kızlar için benim bi oğlum var kıyafet bakmaya gittiğmizde önce kız kıyafetlerine bakıyodum
önce sağlıklı ve hayırlı evlat olsun ama inş. değişmezzz
Aynen canm bzde dobdurulmuslara hazirlanirken kendilignden oldu nasip kismetmis demek bu isler sen benden ondesn saglkla kucagmza alalmda insÇok sağol canım :) baya bi topik de birlikteydik. Kısmet bu zamanaymis sizin de tedavisiz olmuş sanırım bizde ikinci tüp bebek için hazırlanırken doğal yolla oldu çok şükur
Erkek gibi görünüyo cnim. Saglikla kucağına al inşallah
Kızlar biz de doktordan geliyoruz oğluşumuz olucakmis
Benim ilk gebeliğim daha rahattı buda iyi çok şükür ama midem çok bulanıyor zorla yiyorum cogunu zamanMaşallah birşey almamışsınBen 4 kilo aldım,doktor hemen parmak salladı
Aminn aminn abla cümlemize inşallah. Rabbim bu mübarek gün bizlere sağlıklı tam dogum Nasıp etsin. Nice evlat hasreti çeken kullarınada bu mucizeyi nasip etsinGünaydın kızlar...Regaip kandiliniz mübarek olsun..Rabbim bu gecenin yüzü suyu hürmetne günahlarımızı bağışlayıp sağlıklı hayırlı doğumlar ve hayırlı evlatlar nasip eylesin bizlere..
Amin inşallah canım..Rabbim dileyen isteyen herkese tattırsın inşallahAminn aminn abla cümlemize inşallah. Rabbim bu mübarek gün bizlere sağlıklı tam dogum Nasıp etsin. Nice evlat hasreti çeken kullarınada bu mucizeyi nasip etsin
Benim ilk gebeliğim daha rahattı buda iyi çok şükür ama midem çok bulanıyor zorla yiyorum cogunu zaman
Rabbim böyle bir günün hürmetine hayırlı şifalar nasip eylesin inşallahSevgili anne adayları hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bu mübarek gecede annem için dua eder misiniz. kendisi kanser tedavisi görüyor onun şifası için dua istiyorum sizden ismi Mustafa kızı Sevim. Çok rica ediyorum dualarınızı bekliyorum inşallah
Sevgili anne adayları hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bu mübarek gecede annem için dua eder misiniz. kendisi kanser tedavisi görüyor onun şifası için dua istiyorum sizden ismi Mustafa kızı Sevim. Çok rica ediyorum dualarınızı bekliyorum inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?