2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bu mübarek günde Allahım şifa versin inşallah

Allah acil şifalar versin inşallah hayırlı kandiller

Canım çok geçmiş olsun... Bende Nisan 2016 da bebeğini 13 haftalikken kaybettim.. Eylül 2016da doğacaktı... Seni çok iyi anlıyorum..Rabbim tekrarını yasatmasin..bende şimdi hamileyim 14+0 .gene Eylül olacak .inşallah hayırlısıyla bebeklerimizi kucagimiza alırız. Benim göbek deliğinden değilde az aşağısında oluyor.. korkma canım kötü bir şey değildir. En fazla karnın büyüyecek ve çatlak için yer aciyordur:)

Kızlar göbek deligimin altında sanki bisey cekistiriliyor gibi..Bebegim kordonuyla falan oynuyor olabilir mi?
Siz hissettiniz mi hiç böyle bişey? :)
Bende biraz önce göbek deligimin orada boyle güm güm gibi fiİksel bir kiprdanma hissettim.şoklardayim. sanki oydu:)

Canım bende yaptirmayacagim.. yani ben normalde bata şekersiz bir beslenme duzenindeyim. Nereye gittiğini bilmedigim o sıvıyı içmek istemiyorum. Geçen Ender Saractan dinledim. Genel bir şeydi dediği ama çok haklı. Dedi ki normal zamanda yediklerinize dikkat etmek zorunda değilsiniz ama hamileyken kucuck kendi iradesini ortaya koymayan bebeginize bunu yaomya ahakkiniz yok. Size küçük parmak dokunuşu zarar veren şey bebeginize yumruk mesabesinde olacaktır dedi... Yani şeker yüklemesi illa zararlı demiyorum ama yaptirmamaya daha yakinim. Bende de o cihazdan var. Şimdi bazen olcuyorum ama 20.hafta itibariyle haftada bir yada iki kere düzenli ölçüp deftere kaydedecegim. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Amin :) Doktorumun bana verdiği beslenme listesiyle, hamilelik şekeri olan ablamın listesi neredeyse aynı, düzgün beslenmeyle şeker kontrol altına alınıyor, kızartma, havuç, patates pirinçten 9 ay uzak durcaz :) Cihazın olması iyi olmuş, aynı sonuç elde edilecekse şeker yüklemesine hiç gerek yok yani.

Merhaba arkadaşlar bugun doktora gittim sırf cinsiyet icin tanımadığım bir doktora gittim :) pipi göremedim kıza benziyor dedi.2 kere baktı hatta. Bir tane oğlum var kızım olsun çok istiyorum haftaya gel kesinlestirelim dedi. Sizce bu haftadan sonra değişme ihtimali olabilir mi 14 hafta 5 günlük.

Kumrusumru geçen gün tesadüfen mesajını gördüm, doktorun söylediği tehlike devam ediyor mu? İnşallah sorunsuz atlatırsın, Rabbim bebeğini sana bağışlasın.

Kumrusumru geçen gün tesadüfen mesajını gördüm, doktorun söylediği tehlike devam ediyor mu? İnşallah sorunsuz atlatırsın, Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
Evet canım hala amniyon zarı ile koryon zarı birleşmemiş . 16. Haftaya kadar beklememiz lazımmış . Sebebi de yok . Amin inşallah çok sağol canım . Rabbim hepimize bağışlasın bebeklerimizi.

Evet canım hala amniyon zarı ile koryon zarı birleşmemiş . 16. Haftaya kadar beklememiz lazımmış . Sebebi de yok . Amin inşallah çok sağol canım . Rabbim hepimize bağışlasın bebeklerimizi.
İlk defa sen yazdığında gördüm böyle birşeyi, netten baktım biraz ne olduğuna ama pek bilgi yok, doktorun açıklama yaptı mı? Bebeğin suyu mu dökülürmüş tam olarak nedir? Kapanması için birşey yapılamıyor mu?

Ben düşünüyorum ama henüz araştırmadım, çok uzun değildir diye erken gitmeme gerek yoktur dedim sadece :)
Evet cok uzun suren bisi degil ama en azindan hamilelikte yapilmasi gereken egzersizleri simdiden öğrenmek daha faydali olur diye düşünüyorum.
Ozel hastaneler bu tarz eğitimleri ücretsiz düzenliyormuş diye duydum.

Evet cok uzun suren bisi degil ama en azindan hamilelikte yapilmasi gereken egzersizleri simdiden öğrenmek daha faydali olur diye düşünüyorum.
Ozel hastaneler bu tarz eğitimleri ücretsiz düzenliyormuş diye duydum.
Aa ücretsiz olduğunu bilmiyordum, Devlet hastaneleri dönem dönem yapıyormuş onu duydum da, fiyatlara bakmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…