- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.761
Bu mübarek günde Allahım şifa versin inşallahSevgili anne adayları hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bu mübarek gecede annem için dua eder misiniz. kendisi kanser tedavisi görüyor onun şifası için dua istiyorum sizden ismi Mustafa kızı Sevim. Çok rica ediyorum dualarınızı bekliyorum inşallah
Yok canım gorunmemisti anca gösterdi :)Bir önceki ultrasonda görünmemiş miydi acaba
Allah acil şifalar versin inşallah hayırlı kandillerSevgili anne adayları hamilelerin duaları kabul olur derler lütfen bu mübarek gecede annem için dua eder misiniz. kendisi kanser tedavisi görüyor onun şifası için dua istiyorum sizden ismi Mustafa kızı Sevim. Çok rica ediyorum dualarınızı bekliyorum inşallah
herkese merhaba aranıza yeni katıldım.2016 22 eylül de 18 haftalık bebeğimi kaybettim.yine eylülde Allah insallah bir bebek daha verecek.bu sefer 14.haftada serklaj ameliyatı oldum.suan evde dinleniyorum.hiç dışarı çıkmıyorum desem doğru değil.kendi işimizi yapıyoruz o yuzden aralıklı da olsa işe gidiyorum ama ayakta kalmamaya dikkat ediyorum.
sizlere birsey sormak istiyorum.göbek deliğinde ara ara acı oluyor sizlerde de buna benzer birşey oluyor mu
Bende biraz önce göbek deligimin orada boyle güm güm gibi fiİksel bir kiprdanma hissettim.şoklardayim. sanki oydu:)Kızlar göbek deligimin altında sanki bisey cekistiriliyor gibi..Bebegim kordonuyla falan oynuyor olabilir mi?
Siz hissettiniz mi hiç böyle bişey? :)
Hanımlar daha erken ama şeker yüklemesi için ne düşünüyorsunuz?
Ben hamileliğimi bildirmek için aile sağlığına gittiğimde istersen yaptırma kanından takip ederiz demişlerdi, ablamdan şeker ölçüm cihazını aldım, 1 hafta açlık tokluk bakınca belli oluyormuş zaten, öyle olunca da yüklemeye gerek kalmıyor. Yaptırmayın zararlı-yaptırın zararı yokçuların oluşturduğu kafa karışlıklığı iyi bir çözüm gibi.
Amin :) Doktorumun bana verdiği beslenme listesiyle, hamilelik şekeri olan ablamın listesi neredeyse aynı, düzgün beslenmeyle şeker kontrol altına alınıyor, kızartma, havuç, patates pirinçten 9 ay uzak durcaz :) Cihazın olması iyi olmuş, aynı sonuç elde edilecekse şeker yüklemesine hiç gerek yok yani.Canım bende yaptirmayacagim.. yani ben normalde bata şekersiz bir beslenme duzenindeyim. Nereye gittiğini bilmedigim o sıvıyı içmek istemiyorum. Geçen Ender Saractan dinledim. Genel bir şeydi dediği ama çok haklı. Dedi ki normal zamanda yediklerinize dikkat etmek zorunda değilsiniz ama hamileyken kucuck kendi iradesini ortaya koymayan bebeginize bunu yaomya ahakkiniz yok. Size küçük parmak dokunuşu zarar veren şey bebeginize yumruk mesabesinde olacaktır dedi... Yani şeker yüklemesi illa zararlı demiyorum ama yaptirmamaya daha yakinim. Bende de o cihazdan var. Şimdi bazen olcuyorum ama 20.hafta itibariyle haftada bir yada iki kere düzenli ölçüm deftere kaydedecegim. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Evet canım hala amniyon zarı ile koryon zarı birleşmemiş . 16. Haftaya kadar beklememiz lazımmış . Sebebi de yok . Amin inşallah çok sağol canım . Rabbim hepimize bağışlasın bebeklerimizi.Kumrusumru geçen gün tesadüfen mesajını gördüm, doktorun söylediği tehlike devam ediyor mu? İnşallah sorunsuz atlatırsın, Rabbim bebeğini sana bağışlasın.
İlk defa sen yazdığında gördüm böyle birşeyi, netten baktım biraz ne olduğuna ama pek bilgi yok, doktorun açıklama yaptı mı? Bebeğin suyu mu dökülürmüş tam olarak nedir? Kapanması için birşey yapılamıyor mu?Evet canım hala amniyon zarı ile koryon zarı birleşmemiş . 16. Haftaya kadar beklememiz lazımmış . Sebebi de yok . Amin inşallah çok sağol canım . Rabbim hepimize bağışlasın bebeklerimizi.
Ben düşünüyorum ama henüz araştırmadım, çok uzun değildir diye erken gitmeme gerek yoktur dedim sadece :)Merhaba kızlar doğuma hazırlık kursuna giden yada gitmeyi düşünen var mı ??
Evet cok uzun suren bisi degil ama en azindan hamilelikte yapilmasi gereken egzersizleri simdiden öğrenmek daha faydali olur diye düşünüyorum.Ben düşünüyorum ama henüz araştırmadım, çok uzun değildir diye erken gitmeme gerek yoktur dedim sadece :)
Aa ücretsiz olduğunu bilmiyordum, Devlet hastaneleri dönem dönem yapıyormuş onu duydum da, fiyatlara bakmadım hiç.Evet cok uzun suren bisi degil ama en azindan hamilelikte yapilmasi gereken egzersizleri simdiden öğrenmek daha faydali olur diye düşünüyorum.
Ozel hastaneler bu tarz eğitimleri ücretsiz düzenliyormuş diye duydum.
Hangi sehirdesin ??Aa ücretsiz olduğunu bilmiyordum, Devlet hastaneleri dönem dönem yapıyormuş onu duydum da, fiyatlara bakmadım hiç.
İstanbul Avrupa yakasındayım. Doğum akademisinin yorumlarını okudum suda doğum yapan biri çok güzel şeyler yazmış. 2 saat sürmüş doğumu.Hangi sehirdesin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?