- 7 Temmuz 2015
- 334
- 202
- 103
- 31
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.781
Mesela şişli memorial hast. Nisan da doğuma hazirlik kirsu açıyor hemde ucretsiz.İstanbul Avrupa yakasındayım. Doğum akademisinin yorumlarını okudum suda doğum yapan biri çok güzel şeyler yazmış. 2 saat sürmüş doğumu.
Kaç gün sürüyormuş onu biliyor musun?Mesela şişli memorial hast. Nisan da doğuma hazirlik kirsu açıyor hemde ucretsiz.
Haftada 1 gun oluyor persembe gunuydu sanirim 5 hafta sürüyormuşKaç gün sürüyormuş onu biliyor musun?
Gitmeyi düşünüyor musun? Eşim yan çizmeye başladı gitmeyelim diyor ama ben hem normal doğum yapmak istiyorum hem de korkuyorum bilmek istiyorum neler yaşayacağımı ne yapmam gerektiğini, eşim gelmese bile giderim herhalde.Haftada 1 gun oluyor persembe gunuydu sanirim 5 hafta sürüyormuş
Bende ilk kez dıydum aynen nette pek bilgi yok anlamadık. Doktor bekleyelim 16. Haftada kapanır bence diyor . Sebebi yokmuş . Su gelmez sanırım ama bebek yaşamaz falan dedi . Kapanması için hiçbir şey yapılamıyor maalesef sadece bekleyeceğiz 16. Haftaya kadar .İlk defa sen yazdığında gördüm böyle birşeyi, netten baktım biraz ne olduğuna ama pek bilgi yok, doktorun açıklama yaptı mı? Bebeğin suyu mu dökülürmüş tam olarak nedir? Kapanması için birşey yapılamıyor mu?
Canım inşallah kapanır sorunsuz atlatırsınız bu süreci, zor geçer 2 hafta senin için, yalnız başına atlatma burda destek oluyoruz birbirimize, müsait olduğun zamanlarda gel mutlaka.Bende ilk kez dıydum aynen nette pek bilgi yok anlamadık. Doktor bekleyelim 16. Haftada kapanır bence diyor . Sebebi yokmuş . Su gelmez sanırım ama bebek yaşamaz falan dedi . Kapanması için hiçbir şey yapılamıyor maalesef sadece bekleyeceğiz 16. Haftaya kadar .
Ben önkayıt yaptırdım ama evime biraz uzak bende eşimle gitmek istiyorum fakat eşimin iş çıkış saatine uymuyor daha doğrusu onunla gitsem yetişemem o yüzden kararsızım.. belki benim gibi araştıran varsa evime daha yakin bulabilirim belki diye düşündüm.Gitmeyi düşünüyor musun? Eşim yan çizmeye başladı gitmeyelim diyor ama ben hem normal doğum yapmak istiyorum hem de korkuyorum bilmek istiyorum neler yaşayacağımı ne yapmam gerektiğini, eşim gelmese bile giderim herhalde.
Karşıdaydın sanırım sen, yok mu o tarafta?Ben önkayıt yaptırdım ama evime biraz uzak bende eşimle gitmek istiyorum fakat eşimin iş çıkış saatine uymuyor daha doğrusu onunla gitsem yetişemem o yüzden kararsızım.. belki benim gibi araştıran varsa evime daha yakin bulabilirim belki diye düşündüm.
Sağol canım . İnşallah kapanır çok zor gerçekten gecem gündüzüm kalmadı. Aklım fikrin hep onda. Allahım mübarek gecede dualarımı kabul eder inşallah . Ara ara girip bakıyorum . Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi.Canım inşallah kapanır sorunsuz atlatırsınız bu süreci, zor geçer 2 hafta senin için, yalnız başına atlatma burda destek oluyoruz birbirimize, müsait olduğun zamanlarda gel mutlaka.
İnşallah canım, Onlar herşeyden önce Allah'a emanetler, Rabbim kaldıramayacaklarımızla sınamasın. Kontrollerin haftada 1 mi?Sağol canım . İnşallah kapanır çok zor gerçekten gecem gündüzüm kalmadı. Aklım fikrin hep onda. Allahım mübarek gecede dualarımı kabul eder inşallah . Ara ara girip bakıyorum . Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsin bebeklerimizi.
Amin canım aynen öyle. Kontrollerim 2 haftada 1İnşallah canım, Onlar herşeyden önce Allah'a emanetler, Rabbim kaldıramayacaklarımızla sınamasın. Kontrollerin haftada 1 mi?
Doktoruma dün sordum canım bebeğin hareketleri onlar dedi yani ufak ufak hissediyoruz artıkBende biraz önce göbek deligimin orada boyle güm güm gibi fiİksel bir kiprdanma hissettim.şoklardayim. sanki oydu:)
Yok bende Avrupa yakasinda oturuyorum ama daha yakin olsa daha iyi olucakKarşıdaydın sanırım sen, yok mu o tarafta?
İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bi kurs varmıKızlar devlet hastanelerinde de ücretsiz doğum kursları var.Bilginiz olsun :)
İstanbul'da tavsiye edebileceğiniz bi kurs varmı
Evet başlarda çok rahattım sonra baya zorladı yemek yaparken zorlandm sanki son bi kaç gün daha iyi bakalım Allah yardımcımız olsun :)Aynı beni anlatmışsın birde hiç birşey yoktu bu kız beni yordu ama sağlıklı olsunlar da çekmeye razıyım
Ben 1 tane aldım Allah kabul etsin inşallahMerhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Ben 1 tane aldım Allah kabul etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?