- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.801
Zeynep niyetine Allah razı olsun.İsim olark söylerseniz öyle niyetle okuyalım
1 tane de ben okuyayım inşallah canım.Zeynep niyetine Allah razı olsun.
zeynep niyetine bende bir tane aldım inşallah... BU mübarek gün hürmetine Rabbim evlat sahibi etsin onu.Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
inşallah hayırlı haberlerle gelirsinhanımlar herkese günaydın biz bugün öğleden önce cinsiyet için tekrar kontrole gidicez inşallah bu sefer gösterir kendini miniğimiz
evet benim gittiğim hastanede de var gebelik eğitimi ücretsiz..bana devamlı mesaj geliyor..çalıştığım için şuan gidemiyorum ama doğuma yakın bende düşünüyoryumEvet cok uzun suren bisi degil ama en azindan hamilelikte yapilmasi gereken egzersizleri simdiden öğrenmek daha faydali olur diye düşünüyorum.
Ozel hastaneler bu tarz eğitimleri ücretsiz düzenliyormuş diye duydum.
Ay ne taraftasın ki? :) Özelden söyle bari, yakınsak beraber giderizYok bende Avrupa yakasinda oturuyorum ama daha yakin olsa daha iyi olucak
Hayırlı olsun canımKızımız geliyomuuuuuşşşş
Zeynep niyetine bende aldım Rabbim hayırlı vakıtte sağlıkla tam olarak kaçağına alacağı ammesine babasına hayırlı evlat hasip etsin.Merhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
çok teşekkür ederim canım en başından beri kız tahmin ediyordu doktorumuz artık kesinleştiHayırlı olsun canım
Bence çok önemli degıl orta halli bişi almak yeterli bence. Evinde müsaitse şimdiden alKızlar mama sandalyesinin kalitesi sizde ne kadar önemli?
http://www.hepsiburada.com/dolu-pra...6809.abo-pla&gclid=CIXv_NbXgNMCFRKNGwodU10HOw
Bu linkteki mama sandalyesini alsam menmun kalırmıyım sizce?
Bence çok önemli degıl orta halli bişi almak yeterli bence. Evinde müsaitse şimdiden al
Olabilir canım sen de düşünüyor musun?pinkstrap Araytırıp birlikte gitmek lazım aslında. Zeynep hoca var bide acıbadem ve Philips katkısıyla ücretsiz yapıyor şimdi yazılsak anca sıra gelir
Ben hamileliğin başından bere hep araştırıyorum ya. Şişli memorial bana çok çok yakın 13 nisanda başlıyormuş 5 hafta her perşembe 18 ile 20 arasındaOlabilir canım sen de düşünüyor musun?
Bakayım canım bende, bana 30-45 dk arası sürer ama haftada 1 gün ne olacak ki. Bi araştırayım eşim gelmezse, sen varsın sıkılmam o zaman.pinkstrap canım ben kayıt yaptırdım şimdi Bi bak sende istersen
Kaçta çıkıyorsun canım işten benim eşim tamam falan dedı ama kesin Bi ğün gelir sıkılır yada bilmiyorum ne yapar.Bakayım canım bende, bana 30-45 dk arası sürer ama haftada 1 gün ne olacak ki. Bi araştırayım eşim gelmezse, sen varsın sıkılmam o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?