2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
hanımlar herkese günaydın biz bugün öğleden önce cinsiyet için tekrar kontrole gidicez inşallah bu sefer gösterir kendini miniğimiz

zeynep niyetine bende bir tane aldım inşallah... BU mübarek gün hürmetine Rabbim evlat sahibi etsin onu.

Evet cok uzun suren bisi degil ama en azindan hamilelikte yapilmasi gereken egzersizleri simdiden öğrenmek daha faydali olur diye düşünüyorum.
Ozel hastaneler bu tarz eğitimleri ücretsiz düzenliyormuş diye duydum.
evet benim gittiğim hastanede de var gebelik eğitimi ücretsiz..bana devamlı mesaj geliyor..çalıştığım için şuan gidemiyorum ama doğuma yakın bende düşünüyoryum

Zeynep niyetine bende aldım Rabbim hayırlı vakıtte sağlıkla tam olarak kaçağına alacağı ammesine babasına hayırlı evlat hasip etsin.

Bence çok önemli degıl orta halli bişi almak yeterli bence. Evinde müsaitse şimdiden al

Bime gelmiş 39.90 fiyatı
Ama sağlammı güvenilirmi bilmiyorum.
Yada çocuk hareketli olursa düşme ihtinali varmı hiç bilmiyorum.
Belki kullanan varsa akıl verir diye düşündüm :)

K
Bakayım canım bende, bana 30-45 dk arası sürer ama haftada 1 gün ne olacak ki. Bi araştırayım eşim gelmezse, sen varsın sıkılmam o zaman.
Kaçta çıkıyorsun canım işten benim eşim tamam falan dedı ama kesin Bi ğün gelir sıkılır yada bilmiyorum ne yapar. Arkadaş olur gideriz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…