2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kaçta çıkıyorsun canım işten benim eşim tamam falan dedi ama kesin Bi gün gelir sıkılır yada bilmiyorum ne yapar. Arkadaş olur gideriz canım
Çalışmıyorum canım, evdeyim ben. Toplu taşıma sıkıntımız var, binersem hasta olursam diye ödü kopuyor, eşimi ikna etmeye çalışayım :)

Herkese merhaba. 17 haftalık olmama rağmen kaybetme korkumu atamıyorum. Bir kaç zıbin felan aldım onun dişin da bişey almaya cesaret edemiyorum. Risk her zaman var biliyorum ama korkularım içimi kemiriyor. Gördüğüm de bebeğimi rahatlıyorum 3 gun sonra yine ayni

Ateş ölçer hakkında bilgi almak istiyorum. Dün baktım 380 e kadar ateş ölçer var 10 TL ye olan sıradan ateş ölçerler de. Bebeğime kıyafet ve bakım ürünlerinin en iyisini almaya çalıyorum arma bi ateş ölçere o kadar para vermek de istemiyorum siz ne düşünüyorsunuz ?

Hiç bi bildirim gelmiyo kaç gündür bana ana sayfada bildirim görmeyince çıkıyorum ne çok yazısmıssınız kaçırmışım

Çalışmıyorum canım, evdeyim ben. Toplu taşıma sıkıntımız var, binersem hasta olursam diye ödü kopuyor, eşimi ikna etmeye çalışayım :)
Kendi gelmiyorsa kendi bıraksın alsın. Bunda bişi yok kı yoga değil sonuçta inşallah Onada gidicem sen eşini ikna et gelmezsen doğurmam de

Kendi gelmiyorsa kendi bıraksın alsın. Bunda bişi yok kı yoga değil sonuçta inşallah Onada gidicem sen eşini ikna et gelmezsen doğurmam de
Biz ilk konuştuğumuzda gidelim demişti, dün burda konusu olunca söyledim bu sefer nedense istemedi üstelemedim bende ama eşim benden meraklıdır düşüncelidir sağolsun iş son ana kalınca kendi kendine gelir. Korkumun olduğunun farkında sonuçta, güveniyorum ama bakalım

Hiç bi bildirim gelmiyo kaç gündür bana ana sayfada bildirim görmeyince çıkıyorum ne çok yazısmıssınız kaçırmışım
2 bildirim de konuya girmeyince sonraki bildirimler gelmiyor canım, ara ara girersen bildirim gelmeye devam eder. Şuan ki gündemimiz doğuma hazırlık kursu

O korku hiç geçmeyecek sanırım. Şuan hareketlerini hissetmiyoruz diye endişeleniyoruz, ilerleyen zamanlarda hareketsiz kaldığında yine korkacağız, ateş ölçerde en sağlıklı sonuç veren eski dereceler ama onları kullanmak anlamak çok zor, ara ara bakıyorum tecrübeli olanların yorumlarına henüz karar veremedim. Uzaktan ölçenden de, kulaktan ölçenden de memnun kalmayanlar var, insan karar veremiyor.

Ben bebek için en temel şeyleri almak istiyorum öncelikle galiba ateş ölçer de basit koltuk altından ölçülenı alcam. Haftaya perşembe günü kontrolüm var inşallah sağlıklı bi şekilde görürsem bebeğimi hastane çıkış takımını almayı düşünüyorum. Sizler neler aldınız bebislerinize

İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Çok iyi yapmışsın ateş ölçer zaten evde de olması gereken ürün, Ben henüz hiçbirşey almadım :) Hem cinsiyeti tam olarak belli değil %60lık ihtimal verdiği için alamadım, nerden başlayacağımı da bilmiyorum gerçi

Ben mağazaya gidiyorum ne alacağımı ne kadar alacağımı bilmiyorum hiç. 0-9 aylık alışverişi yapıcam sadece bebeğin gelişimine göre büyüdükçe alırım diye düşünüyorum.

Ben de 1 tane Yasin alıyorum arkadaşım haberin olsun Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip Etsin inşallah

Ben mağazaya gidiyorum ne alacağımı ne kadar alacağımı bilmiyorum hiç. 0-9 aylık alışverişi yapıcam sadece bebeğin gelişimine göre büyüdükçe alırım diye düşünüyorum.
Canım bence ilk önce 1 3 aylık ve 3- 6 aylık al bence zatin herşey elimizin altında heryer mağaza

Merhaba kızlar ne kadar çok yazışmışsınız. Geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
HaZırlık kursundan bahşedilmiş. Ben çok özeniyorum.istanbul anadolu yakasındayım,haftasonu olan ve uygun ücretli olursa gitmeyi düşünüyorum.
Haftaya cinsiyet belli olacak.cinsiyetten sonra ufak ufak haZırlıklara başlamak niyetindeyim.

Benim ilk hamileliğim.neler gerçekten kullanışlı oluyor neler kullanışsız bilmiyorum. Kendime bir liste oluşturup ona göre alışveriş yapmak istiyorum. İnternetten bebek hazırlık listesi diye arattım. Çok uzun ve detaylı bir liste çıkarttı. Siz nasıl yapmayı düşünüyorsunuz?

pinkstrap Araytırıp birlikte gitmek lazım aslında. Zeynep hoca var bide acıbadem ve Philips katkısıyla ücretsiz yapıyor şimdi yazılsak anca sıra gelir
Acibademde olan bi doktormu soylediginiz doktor ben bakirkoy acibademi aradim bizde takipli hastalarimiza oncelik taniyoruz kontejyan sınırlı oluyor dedi ama acibadem international da her ayin 2. Sali gunu surekli ucretsiz olarak düzenleniyormus fakat ikiside kurs seklinde degil seminer seklindeymis saat 09.00-16 arasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…