- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #5.821
Çalışmıyorum canım, evdeyim ben. Toplu taşıma sıkıntımız var, binersem hasta olursam diye ödü kopuyor, eşimi ikna etmeye çalışayım :)Kaçta çıkıyorsun canım işten benim eşim tamam falan dedi ama kesin Bi gün gelir sıkılır yada bilmiyorum ne yapar.Arkadaş olur gideriz canım
Kendi gelmiyorsa kendi bıraksın alsın. Bunda bişi yok kı yoga değil sonuçta inşallah Onada gidicem sen eşini ikna et gelmezsen doğurmam deÇalışmıyorum canım, evdeyim ben. Toplu taşıma sıkıntımız var, binersem hasta olursam diye ödü kopuyor, eşimi ikna etmeye çalışayım :)
Banada gelmedi Bi baktım kaç sayfa olmuşHiç bi bildirim gelmiyo kaç gündür bana ana sayfada bildirim görmeyince çıkıyorum ne çok yazısmıssınız kaçırmışım
Kendi gelmiyorsa kendi bıraksın alsın. Bunda bişi yok kı yoga değil sonuçta inşallah Onada gidicem sen eşini ikna et gelmezsen doğurmam de
2 bildirim de konuya girmeyince sonraki bildirimler gelmiyor canım, ara ara girersen bildirim gelmeye devam eder. Şuan ki gündemimiz doğuma hazırlık kursuHiç bi bildirim gelmiyo kaç gündür bana ana sayfada bildirim görmeyince çıkıyorum ne çok yazısmıssınız kaçırmışım
O korku hiç geçmeyecek sanırım. Şuan hareketlerini hissetmiyoruz diye endişeleniyoruz, ilerleyen zamanlarda hareketsiz kaldığında yine korkacağız, ateş ölçerde en sağlıklı sonuç veren eski dereceler ama onları kullanmak anlamak çok zor, ara ara bakıyorum tecrübeli olanların yorumlarına henüz karar veremedim. Uzaktan ölçenden de, kulaktan ölçenden de memnun kalmayanlar var, insan karar veremiyor.Herkese merhaba. 17 haftalık olmama rağmen kaybetme korkumu atamıyorum. Bir kaç zıbin felan aldım onun dişin da bişey almaya cesaret edemiyorum. Risk her zaman var biliyorum ama korkularım içimi kemiriyor. Gördüğüm de bebeğimi rahatlıyorum 3 gun sonra yine ayni
Ben bebek için en temel şeyleri almak istiyorum öncelikle galiba ateş ölçer de basit koltuk altından ölçülenı alcam. Haftaya perşembe günü kontrolüm var inşallah sağlıklı bi şekilde görürsem bebeğimi hastane çıkış takımını almayı düşünüyorum. Sizler neler aldınız bebislerinizeO korku hiç geçmeyecek sanırım. Şuan hareketlerini hissetmiyoruz diye endişeleniyoruz, ilerleyen zamanlarda hareketsiz kaldığında yine korkacağız, ateş ölçerde en sağlıklı sonuç veren eski dereceler ama onları kullanmak anlamak çok zor, ara ara bakıyorum tecrübeli olanların yorumlarına henüz karar veremedim. Uzaktan ölçenden de, kulaktan ölçenden de memnun kalmayanlar var, insan karar veremiyor.
İnşallah hayırlı haberlerle dönersin. Çok iyi yapmışsın ateş ölçer zaten evde de olması gereken ürün, Ben henüz hiçbirşey almadım :) Hem cinsiyeti tam olarak belli değil %60lık ihtimal verdiği için alamadım, nerden başlayacağımı da bilmiyorum gerçiBen bebek için en temel şeyleri almak istiyorum öncelikle galiba ateş ölçer de basit koltuk altından ölçülenı alcam. Haftaya perşembe günü kontrolüm var inşallah sağlıklı bi şekilde görürsem bebeğimi hastane çıkış takımını almayı düşünüyorum. Sizler neler aldınız bebislerinize
Ben de 1 tane Yasin alıyorum arkadaşım haberin olsun Allah en kısa zamanda tüm isteyenlere nasip Etsin inşallahMerhaba arkadaşlar sizden bi ricam var bi arkadaşım var kendisi hamile kalamıyor Allah rızası için 41 tane hamile den 41 tane yasin i Şerif niyetlendik yardım larınızla inşallah niyetimizi tamamlarız. Her hamile 1 tane okumalı buda 41 tane hamile gerekli Rabbim kimseyi darda koymasın hepinizden Allah razı olsun şimdiden.
Canım bence ilk önce 1 3 aylık ve 3- 6 aylık al bence zatin herşey elimizin altında heryer mağazaBen mağazaya gidiyorum ne alacağımı ne kadar alacağımı bilmiyorum hiç. 0-9 aylık alışverişi yapıcam sadece bebeğin gelişimine göre büyüdükçe alırım diye düşünüyorum.
Fatihte oturuyorum canimAy ne taraftasın ki? :) Özelden söyle bari, yakınsak beraber giderizAcıbademin de ücretsizmiş, öyle yazıyor.
Hangi hastaneye gidiyorsun :)evet benim gittiğim hastanede de var gebelik eğitimi ücretsiz..bana devamlı mesaj geliyor..çalıştığım için şuan gidemiyorum ama doğuma yakın bende düşünüyoryum
Acibademde olan bi doktormu soylediginiz doktor ben bakirkoy acibademi aradim bizde takipli hastalarimiza oncelik taniyoruz kontejyan sınırlı oluyor dedi ama acibadem international da her ayin 2. Sali gunu surekli ucretsiz olarak düzenleniyormus fakat ikiside kurs seklinde degil seminer seklindeymis saat 09.00-16 arasipinkstrap Araytırıp birlikte gitmek lazım aslında. Zeynep hoca var bide acıbadem ve Philips katkısıyla ücretsiz yapıyor şimdi yazılsak anca sıra gelir
Doğuma hazırlık kursu normal doğum için oluyor değil mi? Saçma bir soru olabilir2 bildirim de konuya girmeyince sonraki bildirimler gelmiyor canım, ara ara girersen bildirim gelmeye devam eder. Şuan ki gündemimiz doğuma hazırlık kursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?