2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
evet bende triod hapi aliyom ama ben sabah saat dokuz bucuk da falan aliym ilaci cok saat giriyo araya canm sen sabahlari saat kacta aliyn ki
En az 6 saat tam aclik oluyor. 6 saat olsun arada. 7.5-8 gibi bazen yarim saat oynuyor. Benim bide iyot ilacim var tok karna yemekten bur saat sonra sonra aliyorum. Bir suru ilac olunca erken aliyorum mecbur. İyot ilaciylada demir arasi dort saat sarti var.

Kizlar ya benim göbek deligimn bi tarafı simsiyah bi tarafi bembeyaz olms bu konuda bi bilginz var mi

Gecmis olsun canim bebeginede sana da inşallah hic bisey olmaz Rabbim sağ saglim evladina kavusmayi nasip etsin inşallah sana ve hepimize... Rahimde acilma oldugunu farkettin mi sen sende bi belirti oldu mu yoksa sadece muayene ile mi anlaşıldı bi de normal karindan muayene ile belli oluyor mu yoksa alltan mi bakiyo doktor ?

Canim geçmiş olsun yediğin birsey mi dokunuyor acaba? Bende de mide yanması oluyor buarada. Salı günü de tatile çıkınca inşallah mide sıkıntısı cekmeyiz

Canim geçmiş olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah hersey güzel olur ikiniz için de. Kötü düşünme mübarek günlerde allah sesimizi duysun insallah

Sağol canım inşallah. Açılma olduğunu hiç farketmedim ne kanama ne de belirgin bir ağrı oldu iki hafta önce gittiğimde acilmada yoktu üstelik. Rahim ağzına benim doktorum hep alttan bakiyor canım

Herkese merhaba tatlı heyecanlı anneler
Yazmadan önce şöyle bir düşündüm de, ne güzel kimilerimiz en baştan kimimiz benim gibi daha sonradan hep beraber yol aldık bugünlere geldik. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın mutluluğunu göstersin
Bugün sırtüstü biraz uzandım miniğim öyle çok hareket etti ki tekme gibi değildi içimde dolaştığını hissettim gözlerimden yaşlar boşandı. Annecim ben iyiyim burada diyor sanki. Riskli gebeliklerde her bir ayrıntı önemli oluyormuş bunu anladım. Haftalık kontrolümde başka bir özel hastaneye gittim, doktorumun acele bir durumu varmış hem başka bir hastanenin cihazıyla da bakılır diye başka bir hastaneye gittim. (Geçtiğimiz hafta 5,6 idi) 7 cm ölçtü doktor suyumu. Bizim için sınır 8'dir. ('den düşüğünü az kabul ederiz dedi. Ancak buna rağmen sende erken doğum riski ya da bebekte bir anormali gelişim geriliği görmedim her şey daha iyiye gidecek gibi görünüyor dedi (önceki test v.b. herşeyi inceledi). Erken doğum mevzuuna 28. haftadan sonra bakılır gerekirse ama şu an bebek büyüdükçe daha çok idrar yapıp sıvısını artırır kanatindeyim dedi. Bazen bebeğin pozisyonuna göre hafif sapmayla ölçebiliyoruz suyu dedi. Dünyalar benim oldu. Çalışma durumumu sordu ne gibi bir zararı olacak ki dedi. Risk olsaydı kesinlikle engellerlerdi. Ama tedbiri elden bırakma haftaya ciğer iğneni vurul kan sulandırıcılarına devam et daima sola yat dedi. Kısacası kendi doktorumdan farklı hiç bir şey söylemedi. Ekstra rahatladım.
Böyle ayrıntılı yazıyorum ki benim gibi bu durumu yaşayan olursa internette inanılmaz didikliyor insan bir yaşanmış hikaye bulmak için..

Bunun dışında 24. haftayı tamamlayarak 6 aylık sayıyorum kendimi zira ayın 9 una kadar nerdeyse 2 hafta var. +2.8 kg ile kapattım 6 ayı. Bu hafta beni uzun süredir görmemiş olan herkes yüzün çökmüş dedi. Öyle mi, üzüntüdendir belki dedşm. Biliyorlar halimi ona rağmen bu sözler. Ama inanın ki hiç umrumda değiller ben miniğimle irtibattayım hissim kulağım gözüm onda sadece..O iyiyse iyi işaret veriyorsa gerisi hikaye şu an.

Allah yavrunu size bağışlasın mutluluğunu göstersin kavuştursun sizi inşallah. Aslında doktor iyi bir şey söylemiş, dikiş olmasaydı böyle olabilirdi demiş. Yani hala bir şansınız var dikkat ettiğin sürece lütfen moralini yüksek tutmaya çalış çok zor olduğunu biliyorum. Ben de 28. haftayı bekleyen biriyim. Her saniye aklımda ama dua etmekten başka seçeneğimiz yok.

Evet oluyor bebeğim sürekli yer değiştiriyor çünkü sırt üstü yattığımız zaman alanları daralıyor :) korkma korkacak bir şey yok.

Allah yavrunu sana bağışlasın canım . Doktor da ciddi bir durum görmemiş demek görse yatmanı isterdi sanırım . Suyunda artar inşallah.Sende her hafta mı gidiyorsun doktora ? Ben her hafta doktor kontrolündeyim benimde riskli bir durumum var . Suyum erken gelebilirmiş o yüzden sürekli ultrasona giriyorum ve içim hiç rahat değil bebeğe zarar verir mi diye . Allah yardımcımız olsun . Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Çok sağol canım ya aklımdan bi an olsun çıkmıyor çok endiseliyim ama inşallah sağ salim kucağıma alırım diye dua ediyorum inşallah sende hayirla bebeğine kavuşursun canım Allah yardımcımız olsun

Merhaba güzel anneler. 23. haftadayım.sol böbreğim de inanılmaz ağrı var.Nefesimi kesiyor resmen. Çalışıyorum aynı zamanda da ev taşıyorum yorgunluktan olabilir mi? Annem yel girmiştir diyo anlamadım Başına gelen var mı?

Sirt mi yanlarin mi agriyor. İdrari tutunca agriyor benim. Gaz olunca genel karin agridi gibi oluyor. Kasik agriyirsa idrar yolu enfeksiyonu olabilir. Yorgunluktanda olabilir. Belime her yerime vuruyor benim yorgun olunca.Dinlen buna ragmen gecmezse dra git. Yada dra gitme durumun varsa git. İcin rahat etsin .

Her ihtimale karşı idrar tahlili yaptır canım. Suyu az mı içiyorsun

Hanımlar benim sağ bel cukuruma bir agrı girdi yatarken kalkarken otururken hep agrıyor. Aksamustu evı makineyle supurdum bide vileda yaptım oyuZden agrıyor olabilir mi? Benım durumumu yasayan oldu mu aranızda acaba yarın sabaha duzelır ınsallah dıye umuyorum

canm ya benimde belimde bi agri var karnima dogru sanci gibi geliyo cok tedirgnm bu zamnda bu agri pek olmaz diolar anca erken dogumda olur die duydm cok korkuyorm yarn randevum var dr gidicm insllh hersy yolundadr yarini dort gozle bekliyom valla

evet ben de her hafta gidiyorum. suda ani bir azalma olmuştu 23. haftada o yüzden tetikteyiz sürekli. şu an tehlike yok ama kritik yani çok kötü değilmiş ama iyi de değil dedi doktor.

bence ihmal etme doktora görün bir iç hastalıkları uzmanına..

üşütmüş olabilirsin evet ama kızlar böyle uzun süreli ağrılarda mutlaka tahlil gerekir diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…