- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #10.361
Bana cok ağır gelmedi ama daha hafifleri de varAğırlığı nasıl ? Benim en önemli kriterim hafif olması
saol canım bana da doktorum mesut bey dedi ama hiç bilmeyince insan bişeyler duymak istiyor. Saol tavsiyelerin içinCanım valla ben birkac doktor denedim ama sonra hamilelikten önceki doktorum acıbademde mesut bey oldugu için ondan ayrılamadım :) bir dogum doktorundan bekledigin ne varsa karsılıyor guven verıyor. Ben cok memnunum ınsalla dogumda da bı sorun olmazsa birlikte olucaz. Umut dilek var profesor o da nazık bir bey ona da detaylı ultrasonu yaptırmıstık bir umut bey daha var o da arkadasımın dogum doktoru kendisi yaklasık 24 haftalık erken dogum yaptı ama doktor hastane sagolsun iyi toparladılar. Mesut beyse bırcok arkadasımın dogum doktoru memnun olmayanını görmedim. Hakkında hayırlısı olsun
kaan iyi mi canımcım. tekmelemelerı güçlenmeye başladı mı ?saol canım bana da doktorum mesut bey dedi ama hiç bilmeyince insan bişeyler duymak istiyor. Saol tavsiyelerin için
kızlar bebeklere isim buldunuz mu ? hiç bir fikrim yok benim
ayyy ne güzel isim güneş gibi olsun ömrü. çevresini aydınlatsın sıcacık olsun. ışıgı bilgisi zekası ve en önemlisi sevgi dolu kalbi güneş gibi ışıklar sacsın dünyayaEvet biz güneş istiyoruz kızımıza kısmetse.
gayet iyi canım şuan. Oldukça güçlü sıpam erkenden hisettirdi ve şuan karşılıklı konuşup iletişim kuruyoruz. Dışardan bile belli oluyor artık hareketlerimiz. Sen nasıl oldun iyi geldi mi ilaçlar? Artık isim bulun sizde adıyla seslenmek daha bir güzel oluyorkaan iyi mi canımcım. tekmelemelerı güçlenmeye başladı mı ?
ayyy ne güzel isim güneş gibi olsun ömrü. çevresini aydınlatsın sıcacık olsun. ışıgı bilgisi zekası ve en önemlisi sevgi dolu kalbi güneş gibi ışıklar sacsın dünyaya
adıyla yasasın annesiimaasallah bebegine
ben de bulsam bir isim[/QUOTE Ne güzel şeyler yazmışsın. Çok teşekkürler canım. Eminim sen de çok güzel bir isim bulacaksın. Kız mıydı erkek miydi?
Ne güzel şeyler yazmışsın. Çok teşekkürler canım. Eminim sen de çok güzel bir isim bulacaksın. Kız mıydı erkek miydi?ayyy ne güzel isim güneş gibi olsun ömrü. çevresini aydınlatsın sıcacık olsun. ışıgı bilgisi zekası ve en önemlisi sevgi dolu kalbi güneş gibi ışıklar sacsın dünyaya
adıyla yasasın annesiimaasallah bebegine
ben de bulsam bir isim
kızlar bebeklere isim buldunuz mu ? hiç bir fikrim yok benim
Biz zeynep koyacağız inşallah ama eslem ismi de çok güzel babayı ikna edemedimbana da kız ismi gerek
Hiç merak etme tanıstıgında zaten tum endıseni alıyor merak ettiklerini bana yıne yazabılırsın canımsaol canım bana da doktorum mesut bey dedi ama hiç bilmeyince insan bişeyler duymak istiyor. Saol tavsiyelerin için
Valla sikintili bi durum yoksa butun doktorlar yuruyus yap muhakkak die soyluyolar benimki tam tersi sakin yorma kndini diodu tamam kanamam vardi ama altinci ay kesilmisti ben bebek donmusmu die sordugumdada bisekilde gecistiriodu cvo vermiodu hep iste sezeryanci oldugundan hatta son ay bana bebk kilolu nirmal olamick bebek kilolu normal olmucak diyip durdu guya bebk 4 100 falan cikiodu ultrasonda hayir esimde var yaninda bn pek kanmasamda adamin odu patliodu ne diller doktm ikna edemedim bebegim de 3.530 dogdu ama bak senin arkadasinin ki baya cokmus ben illa normal dogum yapin demiyorum normal dogumunda cok ciddi sonuclari olabiliyor benim demek istedigim bir sikintin yoksa boyle sezeryan yanlisi doktorlarin keyfi yuzunden kestrme kendini seker normal doguma engelmiymiski hic duymadimÖyle hissediyorum benim bı hafta çıkan şekere kadar hiç bir sıkıntılı durumum olmadı,yürüyüşü hep sordum erken ben sana söylücem dedi.arkadaş tavsiyesiyle gittim,ona da yürüyüş spor yaptırmamış.onda rahatsızlık falan da çıkmamış.bebek 4,5kilo olduğundan mecbur sezeryana almışlar.
Tetanoz disinda aşi yoksa sıkıntı yok suan sadece bebek dogduktan sonra sadece saglik ocaginda yapilan asilar icin dogum gelmeden kayit yaptiracagim. Benim doktorum da tetanoz icin ayni seyleri soyledigi icin ben de yaptirmama karari almistim :)Canım valla benım baglı oldugum bı aıle hekımım varmıs gecenlerde hemsıre benı aradı da oradan ogrendım :) acıkcası ıkı sene once bı sefer gıtmıstım daha da gıtmedım. Hemsıre hamıle oldugumu sgk dan ogrenmıs benı aradı tetonoz asısı zamanınız geldı yapalım dıye ama sonra doktorumla konustum duzgun bı yerde hastanede olacak olan dogumlar ıcın hıc gerek yok dedı oyuzden ben ası olmadım. Hemsıre 5doda kadar tetonız yaptıklarını soyledı o da her bırı uc gun agrıyomus kolunun ustune yatamıyormussun bazılarının hatta alerjısı cıkıyormus yanı doktorun onermıyorsa mecbur degılsın. Ben hamıle kaldım ama hıc gıtmedım gereklı takıbı zaten doktorum yapıyor hıc de bırsey kaybetmedım suana kadar.
Şeker normal doğuma engel değil. Benim kardeşimde vardı normal doğum yaptı ama şeker çıkınca kontrol edilemeyince bebek kilolu oluyor ya ondan deniyor sanırımValla sikintili bi durum yoksa butun doktorlar yuruyus yap muhakkak die soyluyolar benimki tam tersi sakin yorma kndini diodu tamam kanamam vardi ama altinci ay kesilmisti ben bebek donmusmu die sordugumdada bisekilde gecistiriodu cvo vermiodu hep iste sezeryanci oldugundan hatta son ay bana bebk kilolu nirmal olamick bebek kilolu normal olmucak diyip durdu guya bebk 4 100 falan cikiodu ultrasonda hayir esimde var yaninda bn pek kanmasamda adamin odu patliodu ne diller doktm ikna edemedim bebegim de 3.530 dogdu ama bak senin arkadasinin ki baya cokmus ben illa normal dogum yapin demiyorum normal dogumunda cok ciddi sonuclari olabiliyor benim demek istedigim bir sikintin yoksa boyle sezeryan yanlisi doktorlarin keyfi yuzunden kestrme kendini seker normal doguma engelmiymiski hic duymadim
Y aa çok uygunmuş. Beden kalıpları nasıl acaba ? Alıp deneyen var mı kızlar?
pijama takımı mı almıştın canımCanım kargom geldi.
Beklediğimden çok daha iyiydi.kumaşı incecik pamuklu.
Almayı düşünürsen kaçırma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?