2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
saol canım bana da doktorum mesut bey dedi ama hiç bilmeyince insan bişeyler duymak istiyor. Saol tavsiyelerin için

Evet biz güneş istiyoruz kızımıza kısmetse.
ayyy ne güzel isim güneş gibi olsun ömrü. çevresini aydınlatsın sıcacık olsun. ışıgı bilgisi zekası ve en önemlisi sevgi dolu kalbi güneş gibi ışıklar sacsın dünyaya

adıyla yasasın annesiimaasallah bebegine

ben de bulsam bir isim

kaan iyi mi canımcım. tekmelemelerı güçlenmeye başladı mı ?
gayet iyi canım şuan. Oldukça güçlü sıpam erkenden hisettirdi ve şuan karşılıklı konuşup iletişim kuruyoruz. Dışardan bile belli oluyor artık hareketlerimiz. Sen nasıl oldun iyi geldi mi ilaçlar? Artık isim bulun sizde adıyla seslenmek daha bir güzel oluyor

Ne güzel şeyler yazmışsın. Çok teşekkürler canım. Eminim sen de çok güzel bir isim bulacaksın. Kız mıydı erkek miydi?

Oğlumun adı Tunahan o herkese tuana olacak diyor ama ben başka isimlerde düşünüyorum hira ikra aysima eşim Hilal olsun diyor çok kararsızım

Valla sikintili bi durum yoksa butun doktorlar yuruyus yap muhakkak die soyluyolar benimki tam tersi sakin yorma kndini diodu tamam kanamam vardi ama altinci ay kesilmisti ben bebek donmusmu die sordugumdada bisekilde gecistiriodu cvo vermiodu hep iste sezeryanci oldugundan hatta son ay bana bebk kilolu nirmal olamick bebek kilolu normal olmucak diyip durdu guya bebk 4 100 falan cikiodu ultrasonda hayir esimde var yaninda bn pek kanmasamda adamin odu patliodu ne diller doktm ikna edemedim bebegim de 3.530 dogdu ama bak senin arkadasinin ki baya cokmus ben illa normal dogum yapin demiyorum normal dogumunda cok ciddi sonuclari olabiliyor benim demek istedigim bir sikintin yoksa boyle sezeryan yanlisi doktorlarin keyfi yuzunden kestrme kendini seker normal doguma engelmiymiski hic duymadim

Tetanoz disinda aşi yoksa sıkıntı yok suan sadece bebek dogduktan sonra sadece saglik ocaginda yapilan asilar icin dogum gelmeden kayit yaptiracagim. Benim doktorum da tetanoz icin ayni seyleri soyledigi icin ben de yaptirmama karari almistim :)

Şeker normal doğuma engel değil. Benim kardeşimde vardı normal doğum yaptı ama şeker çıkınca kontrol edilemeyince bebek kilolu oluyor ya ondan deniyor sanırım

Kizlar az once kontrolum vardi ayni zamanda da seker yuklemesi yapildi. Insaallh sonuc iyi cikar. Bu arada ben de kabizlik skntisi bende de var ve doktorruma sordum. Ilac kullanmadan once sabah cavdar ekmegini zeytin yagina batirip ye uzerine de buyuk su bardaginin yarisi kaynamis yarisi oda sicakliginda suyun karisimi su ic her ara ogunune de kayisi ekle bu cozum olmazsa ilac yazalim dedi. Ben yarin sabah baslayacagim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…