2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265

Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerle devam ederiz

Havuza girmeyi dusunmuyorm zaten normalde bile migdemi bulndiriyor kuvet jakuzi evimde yok tesekkurler cnmm

Annemin demesi öyle ufak doğmuşum, iki kilo kadar.ama bi de şimdiki halimi görsen kocamanım:)) bebişin gelişimi normal değil mi?
canm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirms

Ya canım sen doğum yapmışsın yeni öğrendim. Bebek nasıl sen nasılsın ?

Ya canım sen doğum yapmışsın yeni öğrendim. Bebek nasıl sen nasılsın ?
İyiyim çok şükür, sezeryan etkileri geçti. Bebek küvözde, hergün biraz daha büyüyor şuan için bir sorunumuz çok şükür, inşallah böyle devam ederse kısa zamanda çıkarırız hastaneden.

Çok geçmiş olsun ben kv deydim bi süre giremedim hiç haberim olmadı tekrardan geçmiş olsun Rabbim oğlunla evinize dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda kavuş yavruna. Erken doğum sebebi neydi.?

Çok geçmiş olsun ben kv deydim bi süre giremedim hiç haberim olmadı tekrardan geçmiş olsun Rabbim oğlunla evinize dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda kavuş yavruna. Erken doğum sebebi neydi.?
Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun. Sebebi yok, sadece ilk gittiğim hastane de ağır mı kaldırdın diye sordular, evde temizlik bile yapmıyordum, benim yaptığım birşeyin sebep olduğunu düşünmüyorum, bayağı dikkatliydik. Genetik olabilirmiş, anneannem ve ablamın erken doğumu var, bir tek bundan olabilir diye düşünüyorum 4 doktor gördü doğumun olduğu gün, hiçbiri neden söylemedi.

Rabbim evladını size bağışlasın. İyi olmanıza çok sevindim genetiktir o zaman ailede varmış

Rabbim evladını size bağışlasın. İyi olmanıza çok sevindim genetiktir o zaman ailede varmış
Amin Allah razı olsun, Rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın, bizi evlatlarımızla sınamasın
Hiç aklıma gelmezdi böyle bir risk, artık biliyoruz, 2. Nasip olursa daha dikkatli oluruz, doktorumuzu falan ona göre seçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…