- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.101
Canım sagol daha once 3 yıl pilates yaptım bu nedenle doktor gecmıs spor deneyımıne dayanarak sadece hamıle pılatesıne ızın verdı. Bende sımdı soyle guzel bı hamıle pılatesı vıdeosu ve takvımı arıyorum son uc ay doguma hZırlık ıcın hemde vucut agrıları ıcın bu egzersızler cok onemlı olucak ebru sallı ıle vıdeolarını ıkı sene takıp ettım cok uyumluyduk :) ama sımdı telıf nedenıyle hamıle pılatesı vıdeosunu kaldırmıslar sanırım duzgun bır pılates egzersızı bulamadım nette
Annemin demesi öyle ufak doğmuşum, iki kilo kadar.ama bi de şimdiki halimi görsen kocamanım:)) bebişin gelişimi normal değil mi?canm kordon yuzunden mi gelişmemişsn
Canım benim çok teşekkür ederim, inşallah güzel haberlerle devam ederizBugün aklımdan seni geçirdim nasıllar acaba diye sen güzel haberlerini yazmışsın.makineden çıkmanıza çok sevindim canım.ihem sana hem oğluşuna maşallah inşallah en kısa zamanda daha da güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Doğumdan sonra ihtiyacın olmayacak, ver bari azıcık kullansınMecbur kalınca sıgılıyor canım esım bıle sarılıp yatıyor o yastıga hatta dogumdan sonra ona kalsın dıye pazarlık yapıo benımle :))
Canım atlanmıstır ama onemlı bı konu enfeksıyon tehlıkesı var onu da hafıfe almamak lazım dusta ıstersen bı banyo taburesı alırsın altına kaydırmaz bırsey koyup ayaklarını daha rahat lifleyebılırsın ama kuvet jakuzıyı fln yasakladı doktorum. Havuz bıle nekadar temızde olsa gırme bence dedı sen doktoruna da sorarsın yıne
canm.peki oyle dogmanin sebebi neyms ki benim bebisim kilosu 1.800 gr olms 40 cm gelisimi iyi belki haftaya cigerleri icn igne verebilirmsAnnemin demesi öyle ufak doğmuşum, iki kilo kadar.ama bi de şimdiki halimi görsen kocamanım:)) bebişin gelişimi normal değil mi?
Geceleri bebişe bakmayı kabul ederse yastıgı vericem kendi seçimini yapsın :)Doğumdan sonra ihtiyacın olmayacak, ver bari azıcık kullansın
Süper anlaşmaGeceleri bebişe bakmayı kabul ederse yastıgı vericem kendi seçimini yapsın :)
Ya canım sen doğum yapmışsın yeni öğrendim. Bebek nasıl sen nasılsın ?İyiyim çok şükür canım, makinadan çıktı, kendi başına Nefes alıyor artık çok şükür, hergün iyi haberlerle geliyoruz. Evet düzenli olarak götürüyorum sütü, sadece anne sütü veriyorlar bir de serumu var.
Sen nasılsın?
İyiyim çok şükür, sezeryan etkileri geçti. Bebek küvözde, hergün biraz daha büyüyorYa canım sen doğum yapmışsın yeni öğrendim. Bebek nasıl sen nasılsın ?
:) güzelmiş. yastığın üzerinde bebeği de sunarsınGeceleri bebişe bakmayı kabul ederse yastıgı vericem kendi seçimini yapsın :)
Masallah.kilosu boyu nasıl şimdi?İyiyim çok şükür, sezeryan etkileri geçti. Bebek küvözde, hergün biraz daha büyüyorşuan için bir sorunumuz çok şükür, inşallah böyle devam ederse kısa zamanda çıkarırız hastaneden.
Çok geçmiş olsun ben kv deydim bi süre giremedim hiç haberim olmadı tekrardan geçmiş olsun Rabbim oğlunla evinize dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda kavuş yavruna. Erken doğum sebebi neydi.?İyiyim çok şükür, sezeryan etkileri geçti. Bebek küvözde, hergün biraz daha büyüyorşuan için bir sorunumuz çok şükür, inşallah böyle devam ederse kısa zamanda çıkarırız hastaneden.
Boyunu sormayı unutuyorum hep, Doğduğu zaman 37 cmdi. Yarın sorayım merak ettim şimdi :) kilosu 1.60 doğduktan sonra kilo vermişti ama anne sütü almaya başladıktan sonra almaya başladıMasallah.kilosu boyu nasıl şimdi?
Masallah.kilo vermesi normal ama.Boyunu sormayı unutuyorum hep, Doğduğu zaman 37 cmdi. Yarın sorayım merak ettim şimdi :) kilosu 1.60 doğduktan sonra kilo vermişti ama anne sütü almaya başladıktan sonra almaya başladı
Çok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun. Sebebi yok, sadece ilk gittiğim hastane de ağır mı kaldırdın diye sordular, evde temizlik bile yapmıyordum, benim yaptığım birşeyin sebep olduğunu düşünmüyorum, bayağı dikkatliydik. Genetik olabilirmiş, anneannem ve ablamın erken doğumu var, bir tek bundan olabilir diye düşünüyorum 4 doktor gördü doğumun olduğu gün, hiçbiri neden söylemedi.Çok geçmiş olsun ben kv deydim bi süre giremedim hiç haberim olmadı tekrardan geçmiş olsun Rabbim oğlunla evinize dönmeyi nasip etsin en kısa zamanda kavuş yavruna. Erken doğum sebebi neydi.?
Rabbim evladını size bağışlasın. İyi olmanıza çok sevindim genetiktir o zaman ailede varmışÇok teşekkür ederim Amin Allah razı olsun. Sebebi yok, sadece ilk gittiğim hastane de ağır mı kaldırdın diye sordular, evde temizlik bile yapmıyordum, benim yaptığım birşeyin sebep olduğunu düşünmüyorum, bayağı dikkatliydik. Genetik olabilirmiş, anneannem ve ablamın erken doğumu var, bir tek bundan olabilir diye düşünüyorum 4 doktor gördü doğumun olduğu gün, hiçbiri neden söylemedi.
Aynen, önce ödemini attı, anne sütünü de hemen kabul etmedi o yüzden önce kilo verdi, sonradan anne sütünü almaya başlayınca düzenli olarak kilo almaya başladı çok şükür.Masallah.kilo vermesi normal ama.
Amin Allah razı olsun, Rabbim hepimizin bebeğini bağışlasın, bizi evlatlarımızla sınamasınRabbim evladını size bağışlasın. İyi olmanıza çok sevindim genetiktir o zaman ailede varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?