2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
sagol canım bugun isten cıkınca ugrarım eczaneye alırım bende

Canım bende şeker çıktı.gğnde üç porsiyon meyve yiyorum ama meyveyi asla tek başına yemiyorum.yanına mutlaka ceviz,fındık veya süt ürünü yiyorum böylece şekeri dengeliyor.
Porsiyon boyutları önemli,mesela 1orta boy şeftali bir porsiyon yapıyor.fazlasını yemiyorum.
Meyveyi sende yanında bir kase yoğurt,bir bardak süt veya 2batdak ayranla yersen hem şekerin dengelenir hem de bebişe yararlı gıda almış olursun.

bılgıler ıcın tesekkur ederim canım dıkkat ederim bundan sonra dedigın gıbı tuketırım meyveyı

güneş kremi kullanıyormusun ?
benm de kızarıklık var da kahverengi lekeye dönermi acaba diye merak ediyorum
Hamilelik lekesi guneste durmayincada oldu. Gunes kremi hep kullaniyorum. Kullanmayinca daha cok oluyor. Benim direk kahverengi oldu. Sanmiyorum kuzariklik donsun. Dikkat et hep kullan gunes kremini. Ama o kadar sicak ki gunes kremi kullansamda yine gunes lekesi koyulasiyor. Ben hindistan cevizi yagi suruyorum biraz solduruyor. Bide guzel nem veriyor. Nemlendirici surmus gibi parliyor cildim. Yemege dugune biyere gidecekseniz o gun yapmanizi tavsiye ederim. CilDiniz parliyor. Duzenli yapmak onemli. Kizariklik varsa bioderma gibi egzama ciltler icin sabin yada yuz yikama jelleri var o tur birseyle yikayabilirsin. Normal sabun belki iyi gelmiyordur cildine Katkisiz birseyle yikaman gerekir

hindistan yağını söylemen iyi oldu cnım sağol

merhaba kızlar,

dün hiçbir şeyim yokken gece ani bir sancı ile uyandım. hemen hastaneye gitti saat 5 gibi Florence Nightingale Şişli'deydik doktorum Yusuf Olgaç'ı aradılar beni nst ye bağladılar nst de kasılmalar çıktı sonra doktorum geldi muayene etti bu kasılmalar erken doğumu tetikleyebileceği için hemen bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptı tedavi altına aldı beni. kasılmaları durdurdular şimdilik. bu süreçte en önemli şey gerçekten iyi bir doktora denk gelmek. Yusuf Olgaç'a arkadaşımın tavsiyesiyle 18. haftamda gitmeye başladım öncesinde acıbadem international dan banu hanım ile götürüyorduk süreci ama Yusuf bey o kadar güven bir doktor ki anlatamam buraya yazmak istedim. dua edin bebeğim hayırlısıyla sağlığıyla zamanında gelsin daha 30+5 im çok erken

canım inşallah sabreder bebişin pink'inkisi 28. haftada doğdu sanırım ama gelişimi 2 hafta önden gidiyodu ..

canm.bende de iki gundr cok fazla kasilma oluyo ve yanlis bilmiyorm insallh boyle karninn her hangi bi yeri sertleşip agri yapiyo bu kasilma dimi bide ben dun nts ye baglandm sancm cikmadi o yuzdn dr ciger ignesi vermedi sen nts ye girdn mi

Serkan oralın Uygulamasıno indirdim şu an inceliyorum:))sağol canım.

Canım gecmıs olsun doktorun ne guzel yardımcı olmus. Insallah gelısımını tamamlayıp gelir bebeğin

canm.bende de iki gundr cok fazla kasilma oluyo ve yanlis bilmiyorm insallh boyle karninn her hangi bi yeri sertleşip agri yapiyo bu kasilma dimi bide ben dun nts ye baglandm sancm cikmadi o yuzdn dr ciger ignesi vermedi sen nts ye girdn mi
evet yaa kasılma nedir onu bile bugün öğrendimm ara ara oluyordu bende bebek yer değiştiyo falan sanıyodum meğer o sertleşme kasılma imiş. evet iki kere nts ye bağladıı ilkinde vrdı serum ve iğneden sonra ki nts temiz çıktı

Banada ayrintilida suyin fazla dedi seker testi normal aclik tokluk dusuk cikti doktoruma gore suyum normaldi seker testinede gerek yoktu benim.icim rahat etmedi yaptrdm hicbisey cikmadi benimde bebegim.iri 13 gn ileride ikinci gebeligim ilk gebeligimdede iki hafta onde girti hep bebegim 39+1 de 3.530 dogdu yani ultrasonlar uc asagi bes yukari yaniltiyor cnm herzman dogru olmayabiliyor kendine sikinti yapma suyin icin yapabilecegin biseyin yok tokluk sekerinin dusmemisnicinde aralari atlama hep bisey atistir az meyve yada kuruyemis falan illa sekerli biseler yemek zorunda deilsin bana doktor bu sekilde soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…