- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #12.221
lekelenme olmadı ama kuruluk oluyor..ben mutlaka güneş kremi sürüyorum evden çıkmadan, yanıma da alıyorum, ö.sonra da yeniliyorum kremi..
güneşe çıkarken güneş kremini ihmal etme bence..
bilmiyorum canım onu bende anlamadım beyaz ten ve tansiyon arasında nasıl bır baglantı var bende bilmiyorum. o zaman tansiyon takıbi onemlı ben sık sık tansıyonumu kontrol edeyim. insallah yukselmez canım.Yalnız beyaztenli olmakla tansiyon ne alaka onu anlamadım. Tansiyon normalde düşük olsada bebek beslenemediği için yükseliyor. İnşallah tabii böyle durumlar olmaz.
bende yok cok sukur bu sikayetler canım. leke olmaması ıcın günes kremı kullan canım. kuruluk ıcınde bol bol su tuket. genelde susuz kalınca kurur ınsanın cildi.Kızlar yüzü lekelenen var mı? ya da kuruluk yaşayan ?
insallah artmaz canım bol su ic cildin elastikiyetini arttırıyomus catlamayı azaltıyormus. bide catlak onleyici krem ya da yağ kullanıyor musunkizlar ya karnimdaki ilk catlagimi dün aksam farkettik ;( daha yeni olmus böyle kirmizi bir cizgi. ya nasip. insallah daha artmaz
bende yok cok sukur bu sikayetler canım. leke olmaması ıcın günes kremı kullan canım. kuruluk ıcınde bol bol su tuket. genelde susuz kalınca kurur ınsanın cildi.
bol su iciyoum. neredeyse ggebelik baslangicindan beri de yaglaniyorum. ara sira unutsamda. banyoya elimin altina koydum. her girdigimde sürmeyye basladim. göbek acik geziyorum artikinsallah artmaz canım bol su ic cildin elastikiyetini arttırıyomus catlamayı azaltıyormus. bide catlak onleyici krem ya da yağ kullanıyor musun
sen tedbirini almısın canım. doktor bana genetik bu çatlak olayı demisti onunda etkisi olabilir. ınsallah ılerlemez canım ılerlersede canın sagolsun kırmızılıklar gecınce o kadar da belli olmuyor zaten canımbol su iciyoum. neredeyse ggebelik baslangicindan beri de yaglaniyorum. ara sira unutsamda. banyoya elimin altina koydum. her girdigimde sürmeyye basladim. göbek acik geziyorum artikinsallah artmaz canim ya.
evet bende öyle duymustum. ergenlikten catlaklarim var ya bir ihtimal belki catlamaz diyrdum. saglikla gelsinlerdesen tedbirini almısın canım. doktor bana genetik bu çatlak olayı demisti onunda etkisi olabilir. ınsallah ılerlemez canım ılerlersede canın sagolsun kırmızılıklar gecınce o kadar da belli olmuyor zaten canım
Peki doktorun bebeğe giden kan akımlarını kontrol etti mi? Sen ne yersen ye bebeğe kan yeterli gitmiyorsa beslenemiyor. Bi ara benim rahim damarımın birinde direnç vardı. Sonra bebeğin kilosu geri düştü. Direnç azalınca gerilik azaldı.Aslında yediklerime dikkat ediyorum çok fazla yemek yemiyorum. Genelde bebeğe yarayacak şeyler yemeye çalışıyorum ama neden böyle kilosu anlamadım. Karpuz çok severim sürekli yiyorum. Bütün yaz meyveleri güzel hepsini çok severek bol bol tüketiyorum. Balıkla aram hiç yok onu hiç yemiyorum. Hele bu sıcakta hiç yenmez dediğin gibi canım.
Canım hareketleri paylaşabilir misin?Ben yapiyorjm canim her aksam yatmadan önce 10 dakika kadar. Bacak ve kol güclendirici bir kac hareket var. Birde bir kac tane yoga hareketi. Nefeste calisiyorum ama henüz düzenli degil.
canim harkeetleri hybnobirthing kitabindan yaoiyorum. teli elime alinca foto cekeyim suan pc deyim. birde serkan oral hamilelik app i var orada her hafta ayri bir egzersiz oluyor bunuda yeni kesfettim. cok güzel.Canım hareketleri paylaşabilir misin?
Canım sen biraz kafanı dagıt bu konuya cok odaklanma bence. Evet birkac ay yıyecekler gıyecekler kısıtlanacak ama bunu herkes yapıyor ve herkes bı sekılde alısıyor bızde alısırız. Ben eskıden bı bardaga uc seker atıp ıcerdım bı gun ben artık sekerlı ıcmıcem dedım bıraktım. Inan ıkı gun acı cay ıctım acıydı tadı ama sonra sekerı hıc aramadım sımdı sekerlı ıcemem nasıl ıcıyormusım dıyorum. Kahvede de sekerı bıraktım tatlı sıfır yapmaZsın her hafta ctesı kendıne odul werırsın dondurma gıbı. Doktorunla bunu ayarlarsınız sonucta ılerıde yapacagımız fedakarlıkları dusununce bugune cok takılmamak lazım bence :)Bukadar zor olacagini hic dusunmemistim, karnimdan dolayi yapamadiklarimi saymiyorum, sigara yok, kahve yok, zor nefes aliyorum, aylardir tuvalete rahat cikamiyorum, demir ilaci kullaniyorum. Tabiki cok daha kotu durumda olanlar var ama gozlerim doluyor aklima geldikce seker yiyemeyecegim. Iyice bunalima girdim herhalde....
Sırtustu de yatmak tavsıye edilmiyor canım 0 07mawish07yatarken sola yatıyor musun? Sola yattığında bebek besleniyor sağa mümkün olduğunca az yatmalısın aklıma da başka birşey gelmiyor. Damarlardan olabilir belki
bilmiyorum ki canım o konuda bırsey soylemedi hic. sadece ben sordum kılosu geri de kalırsa bu bır hafta ıcınde ozaman ne olur ne yapılacak dedim. doktor da tansıyondan supheleniyoruz ve 3 gunde bir sıkı takıp gerekıyor dedı o kadar.Peki doktorun bebeğe giden kan akımlarını kontrol etti mi? Sen ne yersen ye bebeğe kan yeterli gitmiyorsa beslenemiyor. Bi ara benim rahim damarımın birinde direnç vardı. Sonra bebeğin kilosu geri düştü. Direnç azalınca gerilik azaldı.
Ben hem bebegin sinir sistemi beyin gelisimi icin basladim. Ayrica bebegin kilosunada etkiliymis. Drlar zaten balik yiyemiyorum deyince veriyorlar. Balik hapinin bir sakincasi yok bildigim kadariyla. Ben vitamin hapida aliyorum balik hapida 3. Aydan bu yana israhimda artma yok. Su zamana kadar da 6 yada 7 kilo aldimsu iciyorum canım. soluma pek yatamıyorum dikkat edecegim. balık hapı kullanmıyorum baslasam faydası olur mu acaba. bide balık hapları cok kılo yapıyor dıyorlar sen oyle bi durum farkettin mi hic canım
Lekelenme var bendeKızlar yüzü lekelenen var mı? ya da kuruluk yaşayan ?
biliyorum canım sırt üstü yatmamaya özen gösteriyorum. genelde alıskanlık ve sunnet geregi sagıma yatıyordum. artık sola yatmaya özen göstericem canım.Sırtustu de yatmak tavsıye edilmiyor canım 0 07mawish07
bende alayım o zaman canım belki bir faydası olur. doktorum bu konuda bırsey soylemedi hic. hangi markayı kullanıyorsun canımBen hem bebegin sinir sistemi beyin gelisimi icin basladim. Ayrica bebegin kilosunada etkiliymis. Drlar zaten balik yiyemiyorum deyince veriyorlar. Balik hapinin bir sakincasi yok bildigim kadariyla. Ben vitamin hapida aliyorum balik hapida 3. Aydan bu yana israhimda artma yok. Su zamana kadar da 6 yada 7 kilo aldim
Balik hapini sen soylemeyince vermiyorlar genelde. İlk gebelikte gec basladim bilmiyordum bende. Dr soylemeyince. Bunda 3. Ayda basladim. Ocean plus kullaniyorum. Druna danisirsin istersen. Ocean plus kalite belgeli jelatini baliktan helal ürun. Bazilarinda domuz jelatini oluyor.bende alayım o zaman canım belki bir faydası olur. doktorum bu konuda bırsey soylemedi hic. hangi markayı kullanıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?