2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
lekelenme olmadı ama kuruluk oluyor..ben mutlaka güneş kremi sürüyorum evden çıkmadan, yanıma da alıyorum, ö.sonra da yeniliyorum kremi..
güneşe çıkarken güneş kremini ihmal etme bence..

Avene'nin güneş kremini kullanıyorum ben de ama böyle egzama gibi kırmızı pütürlü bir kuruluk olustu yanagımda doktoruma da soracagım ptesi günü bisey mi allerji yaptı acaba dedim

Yalnız beyaztenli olmakla tansiyon ne alaka onu anlamadım. Tansiyon normalde düşük olsada bebek beslenemediği için yükseliyor. İnşallah tabii böyle durumlar olmaz.
bilmiyorum canım onu bende anlamadım beyaz ten ve tansiyon arasında nasıl bır baglantı var bende bilmiyorum. o zaman tansiyon takıbi onemlı ben sık sık tansıyonumu kontrol edeyim. insallah yukselmez canım.

insallah artmaz canım bol su ic cildin elastikiyetini arttırıyomus catlamayı azaltıyormus. bide catlak onleyici krem ya da yağ kullanıyor musun
bol su iciyoum. neredeyse ggebelik baslangicindan beri de yaglaniyorum. ara sira unutsamda. banyoya elimin altina koydum. her girdigimde sürmeyye basladim. göbek acik geziyorum artik insallah artmaz canim ya.

bol su iciyoum. neredeyse ggebelik baslangicindan beri de yaglaniyorum. ara sira unutsamda. banyoya elimin altina koydum. her girdigimde sürmeyye basladim. göbek acik geziyorum artik insallah artmaz canim ya.
sen tedbirini almısın canım. doktor bana genetik bu çatlak olayı demisti onunda etkisi olabilir. ınsallah ılerlemez canım ılerlersede canın sagolsun kırmızılıklar gecınce o kadar da belli olmuyor zaten canım

evet bende öyle duymustum. ergenlikten catlaklarim var ya bir ihtimal belki catlamaz diyrdum. saglikla gelsinlerde

Peki doktorun bebeğe giden kan akımlarını kontrol etti mi? Sen ne yersen ye bebeğe kan yeterli gitmiyorsa beslenemiyor. Bi ara benim rahim damarımın birinde direnç vardı. Sonra bebeğin kilosu geri düştü. Direnç azalınca gerilik azaldı.

Canım hareketleri paylaşabilir misin?
canim harkeetleri hybnobirthing kitabindan yaoiyorum. teli elime alinca foto cekeyim suan pc deyim. birde serkan oral hamilelik app i var orada her hafta ayri bir egzersiz oluyor bunuda yeni kesfettim. cok güzel.
ama kisaca söyle 5 squat, 10 tane otururken ayaklarim yerde dizlerim yüzüm hizasinda bacak acip kapama, 5 tane serkan oralin appindaki hafta egzersizi, 3 farkli sekilde bacaklarimi esnetme. (ayak uclarimi birbirine degdiriyorum ve kasigima dogru cekiyorum esimde iki ayagiyla dizlerime bastiriyor. sonra alttan dizlerimi yukari dogru ittiriyor ben ters yönde baski yapiyorum.ve tam tersi) ve kurbga durusu yapip kollarimi güclendiriyorum 5 er saniyeden. 1-2 dakika dinlenince tekrar bu saydigim hareketleri yapiyorum. sonra bir tur daha . zaten en fazla on dakika sürüyor baya esniyorum

Canım sen biraz kafanı dagıt bu konuya cok odaklanma bence. Evet birkac ay yıyecekler gıyecekler kısıtlanacak ama bunu herkes yapıyor ve herkes bı sekılde alısıyor bızde alısırız. Ben eskıden bı bardaga uc seker atıp ıcerdım bı gun ben artık sekerlı ıcmıcem dedım bıraktım. Inan ıkı gun acı cay ıctım acıydı tadı ama sonra sekerı hıc aramadım sımdı sekerlı ıcemem nasıl ıcıyormusım dıyorum. Kahvede de sekerı bıraktım tatlı sıfır yapmaZsın her hafta ctesı kendıne odul werırsın dondurma gıbı. Doktorunla bunu ayarlarsınız sonucta ılerıde yapacagımız fedakarlıkları dusununce bugune cok takılmamak lazım bence :)

herkese selamlar kızlar öncelikle Allah sağlıkla sıhhatle hayırla kuzucukları kucağımıza almayı nasip etsin malum dikkat edilmesi gereken bir süreçteyiz herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var benim sıkıntım da bebişimin suyu biraz fazla, aynı durumda olan var mı? varsa neler yapıyorsunuz? benim şeker azcık fazla çıkmıştı, diyet yapıyordum bu seferde tokluk çok düşük çıkınca diyeti biraz gevşetmişlerdi ki şimdi de su fazla ve bebiş biraz iri ne yapayım hiç bilemiyorum....

bilmiyorum ki canım o konuda bırsey soylemedi hic. sadece ben sordum kılosu geri de kalırsa bu bır hafta ıcınde ozaman ne olur ne yapılacak dedim. doktor da tansıyondan supheleniyoruz ve 3 gunde bir sıkı takıp gerekıyor dedı o kadar.

su iciyorum canım. soluma pek yatamıyorum dikkat edecegim. balık hapı kullanmıyorum baslasam faydası olur mu acaba. bide balık hapları cok kılo yapıyor dıyorlar sen oyle bi durum farkettin mi hic canım
Ben hem bebegin sinir sistemi beyin gelisimi icin basladim. Ayrica bebegin kilosunada etkiliymis. Drlar zaten balik yiyemiyorum deyince veriyorlar. Balik hapinin bir sakincasi yok bildigim kadariyla. Ben vitamin hapida aliyorum balik hapida 3. Aydan bu yana israhimda artma yok. Su zamana kadar da 6 yada 7 kilo aldim

bende alayım o zaman canım belki bir faydası olur. doktorum bu konuda bırsey soylemedi hic. hangi markayı kullanıyorsun canım

bende alayım o zaman canım belki bir faydası olur. doktorum bu konuda bırsey soylemedi hic. hangi markayı kullanıyorsun canım
Balik hapini sen soylemeyince vermiyorlar genelde. İlk gebelikte gec basladim bilmiyordum bende. Dr soylemeyince. Bunda 3. Ayda basladim. Ocean plus kullaniyorum. Druna danisirsin istersen. Ocean plus kalite belgeli jelatini baliktan helal ürun. Bazilarinda domuz jelatini oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…