- 20 Ocak 2017
- 1.858
- 3.265
- 133
- 32
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.101
ayyy ben dayanamazdm kesinlikleÖğrenmedik:) eşim başta yanaşmadi ama sonra alisti simdi zevkli geliyor. Herkes tahmin yarisina giristi. Sürpriz bebek:)
Ben de:)ayyy ben dayanamazdm kesinlikle
Canım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acabaMerhaba Kızlar bu arada. Bugün muayenem vardı, 32+0 çalışabilir raporu verdi. Çalış iyi dedi. İki gün önce gece cok agrım oldu çatıda. Yatakta dönemiyordum resmen cocuk cıkacak gibiydi. Sabahına hafiflemiştim şükür o zamandan beri hafifim. Doktor cocuk dönmüş dedi. Çocuk dönünce cok farkeder rahatlarsın demişti aynen öyle. Cocuk ters olunca dokuz aylık gibi oluyor insan. Boyu kilosu öğrendim. Artık korkmana gerek yok dedi şükürler olsun. Kan idrar hormon tahlili istedi. Doğumdan önce bir kez daha bakılıyor çünkü. üç hafta sonra görüşeceğiz yeniden, inş ters bir durum olmazsa. O görüşmede doğum tarihi alacağım. 38 haftanın sonuna veriyorum genelde tabi bebek beklerse dedi. Bizden bu kadar
Masallah size cok minnos gozukuyosunuz :)Bu da biz :))).. kızıma çektirdim işyerinde.. 12 kilo almış bulunuyorum Allah sonumu hayretsin.. Benim göğüslerde feci büyümus yalnız fotoyu görünce farkettim
hiç bilemiyorum canım olmaz heralde geriye dönük bir tarih baz alınır sanırımCanım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba
Teşekkürler bitanemMasallah size cok minnos gozukuyosunuz :)
Maşallah canım,deniz kenarı görünce çok özendim tatile nereye kaçtınız?
canm ya benimde gogusler fena buyümş inşallh bol bol süt olurBu da biz :))).. kızıma çektirdim işyerinde.. 12 kilo almış bulunuyorum Allah sonumu hayretsin.. Benim göğüslerde feci büyümus yalnız fotoyu görünce farkettim
Gayet güzel gözüküyorsunuz maşallahBu da biz :))).. kızıma çektirdim işyerinde.. 12 kilo almış bulunuyorum Allah sonumu hayretsin.. Benim göğüslerde feci büyümus yalnız fotoyu görünce farkettim
İnşallah canım...Sağıkla sıhhatle doğsun kuzucuklar emsin annelerini.canm ya benimde gogusler fena buyümş inşallh bol bol süt olur
Teşekkür ederiz canım benimGayet güzel gözüküyorsunuz maşallah
Bende akşam çekip paylaşıcam hep önden hem arkadan büyüdümTeşekkür ederiz canım benim
Yaa evet hiç göremiyorum seniTeşekkürler bitanemSen nasılsın bu arada görüşemiyoruz epeydir :)
Maşallah canım hiç 12kilo almış gibi değilsinBu da biz :))).. kızıma çektirdim işyerinde.. 12 kilo almış bulunuyorum Allah sonumu hayretsin.. Benim göğüslerde feci büyümus yalnız fotoyu görünce farkettim
Ben o taraflara hiç gitmedim ama çevremden de çok tavsiye eden var merak ediyorum.ben izinlerimi bebişe sakladığımdan bu sene tatil yapamayacağım,seneye üç kişi tatil yaparız inşallah:))Enez'deyiz cnm biz. Edirne'nin yunanistan sınırında bir tatil beldesi. sabah erken ve aksamustu gunes cekilirken giriyorum denize bol bol gunes kremi surup cok korkuyorum leke kalacak diye
tm senide bekliyoruz ozaman..Benim arkadan pek çıkmadı da önden devrildim taşıyomBende akşam çekip paylaşıcam hep önden hem arkadan büyüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?