2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Yaz Şenliği Başladı... Fırsatı Kaçırma
Atakent Arena Park AVM Fırsat Alanı Standımızda Yaz Şenliği Kapsamında Sınırlı Sayıda Model ve ürünlerde %70'e varan indirimler ve süpriz hediyeler sizleri bekliyor... Son gün 25 Temmuz.. KANZ

Canım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba

canm ya benimde gogusler fena buyümş inşallh bol bol süt olur
İnşallah canım...Sağıkla sıhhatle doğsun kuzucuklar emsin annelerini.. Bu arada kızımdan tecrübeli olduğum için söylüyorum kızlar..İlk hamileliği olanlar yeni tadacak bu duyguyu..Emzirmek dünyanın en olaganüstü duygusu..Yavrunuz göğsünüzdeyken hissetiğiniz şeyler dünyada paha biçilmeyecek kadar değerli bence.. kendinizi muhteşem önemli hissediyorsunuz..Sizden dünyaya gelmiş bir canlıyı beslemek anlatılmaz hepiniz yaşadığınızda hakvereceksiniz

Teşekkürler bitanem Sen nasılsın bu arada görüşemiyoruz epeydir :)
Yaa evet hiç göremiyorum seni iyiyiz cok sukur idare ediyoruz aksamları mide yanmaları basladı onunla bi ugrasıyorum. Ctesi kontrolümüz vardı hersey yolundaymıs iyiki sımdı 32. Haftayı beklıyoruz simdi de sizde nasıl durumlar bebişin nasıl :)

Enez'deyiz cnm biz. Edirne'nin yunanistan sınırında bir tatil beldesi. sabah erken ve aksamustu gunes cekilirken giriyorum denize bol bol gunes kremi surup cok korkuyorum leke kalacak diye
Ben o taraflara hiç gitmedim ama çevremden de çok tavsiye eden var merak ediyorum.ben izinlerimi bebişe sakladığımdan bu sene tatil yapamayacağım,seneye üç kişi tatil yaparız inşallah:))
Sabah saatleri yüzmeyi çok severim deniz çarşaf gibi olur,güneşe de dikkat etmekle çok iyi yapıyorsun canım hem lekeler için hem de sıcak çarpması için:)) güzel güzel tatilinizi yapın canım,arada benim için de kulaç at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…