- 13 Ocak 2017
- 337
- 520
- 23
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.121
evet çalışıyorum genelde ama doğum iznine çıkınca giderim devam ediyorsa belki. bencede çok faydası olur ya bende hamile yogasına gitmiştim bi kaç kez süper iyi geliyorÇalışıyormusun pazartesi saat 15:00 daymış bendi izne çıkınca katılmak istiyorum ben memorialın eğitiminede gitmiştim çık faydalı oldu
Aldım canım ama maalesef..60 kiloyla hamile kaldım 72 yim şuan.. Dahada 2,5 ay var :)Maşallah canım hiç 12kilo almış gibi değilsin
Ben bu ara işlere yetişemiyorum canım işyerndeYaa evet hiç göremiyorum seniiyiyiz cok sukur idare ediyoruz aksamları mide yanmaları basladı onunla bi ugrasıyorum. Ctesi kontrolümüz vardı hersey yolundaymıs iyiki sımdı 32. Haftayı beklıyoruz simdi de sizde nasıl durumlar bebişin nasıl :)
Yok canım kimsenin yüklendiği yok da ben biraz ağır yapıyorum artık işleri sanırım :) Daha sık girmeye çalışcağım inşallah canım benim
Bende bu yıl tatil planını erteledim..Ne yolculuğu ne de sıcakları çekesim var.. kızımı Aquaya götüreceğim sadece..Bende senin gibi düşünüyorum seneye 4lü tatil yaparız hep beraber diyoruım inşallah :)Ben o taraflara hiç gitmedim ama çevremden de çok tavsiye eden var merak ediyorum.ben izinlerimi bebişe sakladığımdan bu sene tatil yapamayacağım,seneye üç kişi tatil yaparız inşallah:))
Sabah saatleri yüzmeyi çok severim deniz çarşaf gibi olur,güneşe de dikkat etmekle çok iyi yapıyorsun canım hem lekeler için hem de sıcak çarpması için:)) güzel güzel tatilinizi yapın canım,arada benim için de kulaç at
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.Canım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba
Ben yedek bir hastane çıkışı ve kendim için yedek pijama takımı da koydum..Bebek için yedek battaniye, kendim için göğüs ucu kremi,lohusa külodu,çocuk bezi ve bebek için ağız mendillerinden 3-4 tane koydum..Aklıma gelen olursa gene yazarımkızlar doğum çantasını hazırlayanlar nler var içinde benim ilki de erken olunca bu defa eksik bişey olmasın istiyorum. şimdilik şunları hazırladım
hastane çıkışı
kendim için gecelik
biberon
mama
emzk
göğüs pedi
lohusa pedi
süt sağma makimesi
yatak koruyucu
terlik
başka ne lazım olabilir?
Maşallah haftasına göre epey iyi çıkmış kilonuz..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucukkkKizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.
C vitaminini artırmaya çalış canım.. İlaç da kullanamıyoruz çok da fazla bir seçenek kalmıyor..Dinlenmeyi de ihmal etmeKizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
evet bunları da ekliyimBen yedek bir hastane çıkışı ve kendim için yedek pijama takımı da koydum..Bebek için yedek battaniye, kendim için göğüs ucu kremi,lohusa külodu,çocuk bezi ve bebek için ağız mendillerinden 3-4 tane koydum..Aklıma gelen olursa gene yazarım
benim en çok merak ettigm bu zaten kendimi öyle hayal edemiyorm çok gülerim heralde ayy az kaldikca heycan tavan yapiyo vallaİnşallah canım...Sağıkla sıhhatle doğsun kuzucuklar emsin annelerini.. Bu arada kızımdan tecrübeli olduğum için söylüyorum kızlar..İlk hamileliği olanlar yeni tadacak bu duyguyu..Emzirmek dünyanın en olaganüstü duygusu..Yavrunuz göğsünüzdeyken hissetiğiniz şeyler dünyada paha biçilmeyecek kadar değerli bence.. kendinizi muhteşem önemli hissediyorsunuz..Sizden dünyaya gelmiş bir canlıyı beslemek anlatılmaz hepiniz yaşadığınızda hakvereceksiniz
Cok saol cnm insallah bir an once gecer, sicaklarda cok fenaC vitaminini artırmaya çalış canım.. İlaç da kullanamıyoruz çok da fazla bir seçenek kalmıyor..Dinlenmeyi de ihmal etme
Gecmis olsun canim. Grip e dinlenmek iyi geliyor. Bol su icip dinlen. Meyve ye. Ates olursa ve grip uzun surerse dra git . Bogaz agrisina adacayi gargarasi iyi geliyir. Demledikten sonra 24 saat kullanabilirsin . Ustunu kapat. Banyoya koy agri oldukca gargara yap. Adacayi hamilelikte icilmiyor. İlik su icmen kazim . Bogazini kuru tutmayacaksin. Sirkeli suyla gargara. Tuzlu suda iyi geliyor benim midemi bulandirmisti. Ben grip degil farenjit olmustum.Her sene tekrarliyor malesef. Anlattigin sikayetlerin aynisi vardi bende.Kizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Kizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
30+5 te gittim. 1600 gr. Haftasina gore uyumlu. İki hafta sonra seninki 1600-1700 gr olur . Normal bence endise etme. Zaten sezeryan olacagi icin 4 kilo olsada sorun olmuyor
Kizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.
Maşallah haftasına göre epey iyi çıkmış kilonuz..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucukkk
inşallah güzel güzel kilolar alır canımKizlar zaten ne kadar iyi dogarsa kilosu bizim icin o kadar iyi olacak insallah. Ilk 10 gun icinde acik kalp ameliyati olcak kuzum cunku
Olmuyor canım tam 32+0 da bildirmeniz gerekiyor. Hatta benim cumartesi ye geliyor. Cuma gidicem rapor almayaCanım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba
Canim masallah kuzuya. Insallah saglicakla kucaginada alirsin. Her sey güzel olacak:)Kizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?