2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Çalışıyormusun pazartesi saat 15:00 daymış bendi izne çıkınca katılmak istiyorum ben memorialın eğitiminede gitmiştim çık faydalı oldu
evet çalışıyorum genelde ama doğum iznine çıkınca giderim devam ediyorsa belki. bencede çok faydası olur ya bende hamile yogasına gitmiştim bi kaç kez süper iyi geliyor

Ben bu ara işlere yetişemiyorum canım işyernde Ağırlaşınca işleride ağırdan yapmaya başladım ..Herşeyin yolunda olmasına sevindimm..Az kaldı 32.de gelir inşallah :) Geçmiyor gibi geliyor ama zaman akıp gidiyor..Bizde iyiyiz şükür..Haftaya salı randevumuz var bizimde... Bnede özledim kuzumu 1 ay oldu :)

kızlar doğum çantasını hazırlayanlar nler var içinde benim ilki de erken olunca bu defa eksik bişey olmasın istiyorum. şimdilik şunları hazırladım
hastane çıkışı
kendim için gecelik
biberon
mama
emzk
göğüs pedi
lohusa pedi
süt sağma makimesi
yatak koruyucu
terlik
başka ne lazım olabilir?

Bende bu yıl tatil planını erteledim..Ne yolculuğu ne de sıcakları çekesim var.. kızımı Aquaya götüreceğim sadece..Bende senin gibi düşünüyorum seneye 4lü tatil yaparız hep beraber diyoruım inşallah :)

Kizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.

Canım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.

Ben yedek bir hastane çıkışı ve kendim için yedek pijama takımı da koydum..Bebek için yedek battaniye, kendim için göğüs ucu kremi,lohusa külodu,çocuk bezi ve bebek için ağız mendillerinden 3-4 tane koydum..Aklıma gelen olursa gene yazarım

Maşallah haftasına göre epey iyi çıkmış kilonuz..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucukkk

evet bunları da ekliyim

benim en çok merak ettigm bu zaten kendimi öyle hayal edemiyorm çok gülerim heralde ayy az kaldikca heycan tavan yapiyo valla

Kizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fena kulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Gecmis olsun canim. Grip e dinlenmek iyi geliyor. Bol su icip dinlen. Meyve ye. Ates olursa ve grip uzun surerse dra git . Bogaz agrisina adacayi gargarasi iyi geliyir. Demledikten sonra 24 saat kullanabilirsin . Ustunu kapat. Banyoya koy agri oldukca gargara yap. Adacayi hamilelikte icilmiyor. İlik su icmen kazim . Bogazini kuru tutmayacaksin. Sirkeli suyla gargara. Tuzlu suda iyi geliyor benim midemi bulandirmisti. Ben grip degil farenjit olmustum.Her sene tekrarliyor malesef. Anlattigin sikayetlerin aynisi vardi bende.

Maşallah haftasına göre epey iyi çıkmış kilonuz..Sağlıkla sıhhatle gelsin kuzucukkk

Kizlar zaten ne kadar iyi dogarsa kilosu bizim icin o kadar iyi olacak insallah. Ilk 10 gun icinde acik kalp ameliyati olcak kuzum cunku

Canim masallah kuzuya. Insallah saglicakla kucaginada alirsin. Her sey güzel olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…