- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.141
Tüylerim diken diken oldu. İnşallah yaşayacağız bu duygularıİnşallah canım...Sağıkla sıhhatle doğsun kuzucuklar emsin annelerini.. Bu arada kızımdan tecrübeli olduğum için söylüyorum kızlar..İlk hamileliği olanlar yeni tadacak bu duyguyu..Emzirmek dünyanın en olaganüstü duygusu..Yavrunuz göğsünüzdeyken hissetiğiniz şeyler dünyada paha biçilmeyecek kadar değerli bence.. kendinizi muhteşem önemli hissediyorsunuz..Sizden dünyaya gelmiş bir canlıyı beslemek anlatılmaz hepiniz yaşadığınızda hakvereceksiniz
Canim ben 31+5 te alacagim. Dr. 31 uc gun falan gecince veriyoruz dedi. Bence bir sakincasi yok o tarihte almanin. Raporuna 32+4 yazilmiyor. 32. Hafta diye gececek. Druna sor istersen tada raporu alacagin yere yinede.Canım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba
Sezerayanin insallah iyi gecer. Bebeginde hayirlisiyla en iyi sekilde atlatir ameliyati. Allah guc kuvvet versin .Kizlar zaten ne kadar iyi dogarsa kilosu bizim icin o kadar iyi olacak insallah. Ilk 10 gun icinde acik kalp ameliyati olcak kuzum cunku
Cok cok tesekkur ederim 7 aydir hic hasta olmadim diye sevinirken cok fena buldum kendimi. Sicaklarda butun camlari acinca boyle oldu sanirim. Yazdiklarin cok yardimci oldu deniycem mutlaka. Tek endisem bebeim etkilenmesin yeterGecmis olsun canim. Grip e dinlenmek iyi geliyor. Bol su icip dinlen. Meyve ye. Ates olursa ve grip uzun surerse dra git . Bogaz agrisina adacayi gargarasi iyi geliyir. Demledikten sonra 24 saat kullanabilirsin . Ustunu kapat. Banyoya koy agri oldukca gargara yap. Adacayi hamilelikte icilmiyor. İlik su icmen kazim . Bogazini kuru tutmayacaksin. Sirkeli suyla gargara. Tuzlu suda iyi geliyor benim midemi bulandirmisti. Ben grip degil farenjit olmustum.Her sene tekrarliyor malesef. Anlattigin sikayetlerin aynisi vardi bende.
Benim kızım iyi,anne babası gibi iri bebek olacakmış.inşallah Bu hafta görüşeceğiz:)Yok canım kimsenin yüklendiği yok da ben biraz ağır yapıyorum artık işleri sanırım :) Daha sık girmeye çalışcağım inşallah canım benimSenin kuzun nasıl
Geçmiş olsun canım,yaz sıcağında normalde bile çok zorlan hamileyken daha da zordur.allah acil şifalar versin.Kizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Gözün aydın canım,maşallah kuzucuğuna:)Kizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.
Hemde nasil arkadasim cok sagol.. rabbim saglik versin hepimize.. gercekten cok zormus bu sekilde grip olmak.. aman dikkat edin kendinizeGeçmiş olsun canım,yaz sıcağında normalde bile çok zorlan hamileyken daha da zordur.allah acil şifalar versin.
Sabahlık da koy canım.çorap koy ayaklarımız üşümemeliymiş. aldıysan göğüs Kalkan'ı göğüs ucu falan koyabilirsin.kağıt havlu ve ıslak mendi.arabanız varsa oto koltuğunu unutma,bi kaç bez de koy çantana.bi de makyaj çantanı koydoğum sonrası fotolarda güzel gözükelimevet bunları da ekliyim
evet makyaj çantası aklımda zaten ilki plansız olunca resimlerde felaket çıkmıştım her bakışımda eşime diyorum imsan bi saçımı başımı düzeltir resim çemeden önce diyeSabahlık da koy canım.çorap koy ayaklarımız üşümemeliymiş. aldıysan göğüs Kalkan'ı göğüs ucu falan koyabilirsin.kağıt havlu ve ıslak mendi.arabanız varsa oto koltuğunu unutma,bi kaç bez de koy çantana.bi de makyaj çantanı koydoğum sonrası fotolarda güzel gözükelim
Rica ederim canim. Bende sogukta kalmistim. Grip zannettim farenjitmis. Oksurukte vardi bende Yanina ilik su al. Yudum yudum hep ic. Sicaklarda zor olacak ama soguk su icme. İnsallah en kisa zamanda atlatirsin. Gargaralari mutlaka yap. Drun verdigi hamilelikte kullanilan pastil hic ise yaramamisti. Gargaralardan fayda gordum.Cok cok tesekkur ederim 7 aydir hic hasta olmadim diye sevinirken cok fena buldum kendimi. Sicaklarda butun camlari acinca boyle oldu sanirim. Yazdiklarin cok yardimci oldu deniycem mutlaka. Tek endisem bebeim etkilenmesin yeter
zürafanın fiyatı neydi canımAyıcığın resmî
Gargarayi gunde kac defa yapmistin cnmRica ederim canim. Bende sogukta kalmistim. Grip zannettim farenjitmis. Oksurukte vardi bende Yanina ilik su al. Yudum yudum hep ic. Sicaklarda zor olacak ama soguk su icme. İnsallah en kisa zamanda atlatirsin. Gargaralari mutlaka yap. Drun verdigi hamilelikte kullanilan pastil hic ise yaramamisti. Gargaralardan fayda gordum.
Canim Güle güle kullan aklıma takılan bi kaç soru var onu sormak istiyorum bu oyuncaklar çinden geldiği için sağlık Bakanlığının yada ole güvenilir bir kuruluşun bi izni onayı olmuyor diye düşünüyorum var mı yok mu bi de bu oyuncaklar ne kadar güvenilir sonuçta bebişlerimiz oynayacak kullanılan malzemeler sağlıklı mı o konuda bilgilendirme falan var mı sitedeKızlar aliexpresten aldığım oyuncakların bir kısmı geldi fotolarını paylaşıyorum.üstelik 3haftada falan geldi.
zürafayı çok beğendim,hem kaliteli hem markalı hem müzikli falan hışırdıyor çıngıraklı var herşey var yani.ayıcık ise biraz hayal kırıklığı ilanda yazandan 5cm daha küçük geldi ve içinde sadece zil varmış.ben müzikli sanıp almıştım. İkinci parti gelince onların da yorumlarını paylaşırım.
Sirkeli suyu sabah sc karnina yap. Mikroplari olduruyor.adacayi Gargara bogazim agridikca yaptim . Yutmadigin surece sorun yok. İstedigin kadar yap.Gargarayi gunde kac defa yapmistin cnm
Markali markasiz her oyuncakta çin yaziyor. Bende cok bakmustim. Baska ulke de yapilan yok. Hepsi çinCanim Güle güle kullan aklıma takılan bi kaç soru var onu sormak istiyorum bu oyuncaklar çinden geldiği için sağlık Bakanlığının yada ole güvenilir bir kuruluşun bi izni onayı olmuyor diye düşünüyorum var mı yok mu bi de bu oyuncaklar ne kadar güvenilir sonuçta bebişlerimiz oynayacak kullanılan malzemeler sağlıklı mı o konuda bilgilendirme falan var mı sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?