2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Tüylerim diken diken oldu. İnşallah yaşayacağız bu duyguları

Canım masallah guzel haberlerle geldin darısı basımıza :) ben dogum ıznı raporunu 32+4 de alacagım ama illa 32+0 da alınması gerekli midir acaba
Canim ben 31+5 te alacagim. Dr. 31 uc gun falan gecince veriyoruz dedi. Bence bir sakincasi yok o tarihte almanin. Raporuna 32+4 yazilmiyor. 32. Hafta diye gececek. Druna sor istersen tada raporu alacagin yere yinede.

Cok cok tesekkur ederim 7 aydir hic hasta olmadim diye sevinirken cok fena buldum kendimi. Sicaklarda butun camlari acinca boyle oldu sanirim. Yazdiklarin cok yardimci oldu deniycem mutlaka. Tek endisem bebeim etkilenmesin yeter

Gözün aydın canım,maşallah kuzucuğuna:)

evet bunları da ekliyim
Sabahlık da koy canım.çorap koy ayaklarımız üşümemeliymiş. aldıysan göğüs Kalkan'ı göğüs ucu falan koyabilirsin.kağıt havlu ve ıslak mendi.arabanız varsa oto koltuğunu unutma,bi kaç bez de koy çantana.bi de makyaj çantanı koydoğum sonrası fotolarda güzel gözükelim

evet makyaj çantası aklımda zaten ilki plansız olunca resimlerde felaket çıkmıştım her bakışımda eşime diyorum imsan bi saçımı başımı düzeltir resim çemeden önce diye

Kızlar aliexpresten aldığım oyuncakların bir kısmı geldi fotolarını paylaşıyorum.üstelik 3haftada falan geldi.
zürafayı çok beğendim,hem kaliteli hem markalı hem müzikli falan hışırdıyor çıngıraklı var herşey var yani.ayıcık ise biraz hayal kırıklığı ilanda yazandan 5cm daha küçük geldi ve içinde sadece zil varmış.ben müzikli sanıp almıştım. İkinci parti gelince onların da yorumlarını paylaşırım.

Cok cok tesekkur ederim 7 aydir hic hasta olmadim diye sevinirken cok fena buldum kendimi. Sicaklarda butun camlari acinca boyle oldu sanirim. Yazdiklarin cok yardimci oldu deniycem mutlaka. Tek endisem bebeim etkilenmesin yeter
Rica ederim canim. Bende sogukta kalmistim. Grip zannettim farenjitmis. Oksurukte vardi bende Yanina ilik su al. Yudum yudum hep ic. Sicaklarda zor olacak ama soguk su icme. İnsallah en kisa zamanda atlatirsin. Gargaralari mutlaka yap. Drun verdigi hamilelikte kullanilan pastil hic ise yaramamisti. Gargaralardan fayda gordum.

Gargarayi gunde kac defa yapmistin cnm

Canim Güle güle kullan aklıma takılan bi kaç soru var onu sormak istiyorum bu oyuncaklar çinden geldiği için sağlık Bakanlığının yada ole güvenilir bir kuruluşun bi izni onayı olmuyor diye düşünüyorum var mı yok mu bi de bu oyuncaklar ne kadar güvenilir sonuçta bebişlerimiz oynayacak kullanılan malzemeler sağlıklı mı o konuda bilgilendirme falan var mı sitede

Markali markasiz her oyuncakta çin yaziyor. Bende cok bakmustim. Baska ulke de yapilan yok. Hepsi çin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…