2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım masallah cok güzel gecmiş anlasılan cok sevındım. Insallah dogum ve sonrası da cok guzel gecer sorunsuz atlatırız umarım canım hastaneyı begendın mk dogumhaneyı fln gezebıldın mı

Canım az kalmıs neguzel cok buyumus goruyosun bız gıttıgımızde yuzunu yıne goremedık ama ayak ayak ustune atmıs keyıf yapıodu ayak basparmagını oynattıgını bıle gorduk gıttıde tam bır bebege benzıyor dıyoruz her gıttıgımızde kı benım karnım da her aksamdan her sabaha , her sabahtan her aksama buyuyor :) demekkı cıdden hızlı buyuyormus bebek

Enez'deyiz cnm biz. Edirne'nin yunanistan sınırında bir tatil beldesi. sabah erken ve aksamustu gunes cekilirken giriyorum denize bol bol gunes kremi surup cok korkuyorum leke kalacak diye
Ayy ne cok severim orayı kumlar kadife deniz desen misss balıklarla yüzersin ne güzeldir simdi bolbol dinlen canım ama semsiyenin altında kal sen yüzerken 50 faktor koruyucununsürüp yüzebilirsin kafanı ıslattıgın sürece bir sorun olmaz bence

Kizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fena kulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Canım cok gecmıs olsun yaa ben ılk hamıle kaldıgımda hastanolmustum doktorum sadece ıhlamur ve zencefil icebilirsin demişti. Gunde en fazla ıkı fincan demişti boyle de atlatmıstım kendine cok dikkat et

Ohh maşallah çok güzel haber :) Kaan kime benziyor annesi ? :)

Canım zürafanın ce belgesi var.sozzy marka etiketi de var.ayıcıkta ise göremedim.
Hem yetişkin hem de çocuklar için olan çoğu eşya artık Çin'de üretiliyor.türkiyedeki oyuncakların üretim yerlerine de bakarsan çoğu Çin'dir.
Ben burda mağazaların birinde sozzy markayı görmüştüm. O yüzden aliexpreste oyuncakları alırken özellikle sozzy marka diye aratmıştım ama ayıcıkta sozzy etiketi Yok o yüzden o hayal kırıklığı oldu.

Güle güle kullan canım.ebebek el alışkanlığı oldu artık.telefonu açar açmaz mutlaka göz atıyorum:)

Canım cok gecmıs olsun yaa ben ılk hamıle kaldıgımda hastanolmustum doktorum sadece ıhlamur ve zencefil icebilirsin demişti. Gunde en fazla ıkı fincan demişti boyle de atlatmıstım kendine cok dikkat et
Cok tesekkur ederim cnm gunde 2 bardaga kadar bu caylari deniycem. İnsallah bir an once kurtulurum

Hanımlar bebek telsizinden bahsetmişsiniz ben görüntülü olandan aldım markadı bebevo fiyatı uygun ve yorumları gayet iyi belki göz gezdirmek istersiniz n11 den almıştım ben

Bunlar da minik kızım için benim aliexpressten aldığım oyuncaklar aynı bebekler türkiyede 3 katı fiyatı. Ve birde yatak odası için aldığım ufak portatif beşiğimiz. Kendi odasını hazırlamıştık zaten odasında uyumaya başlayana kadar bu beşik yeterli olur diye düşündük

Eklentiler

• P_20170711_222120_1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
  • P_20170711_221917.webp
    13 KB · Görüntüleme: 75
inşallah güzel güzel kilolar alır canım

Canim masallah kuzuya. Insallah saglicakla kucaginada alirsin. Her sey güzel olacak:)

Sezerayanin insallah iyi gecer. Bebeginde hayirlisiyla en iyi sekilde atlatir ameliyati. Allah guc kuvvet versin .

Gözün aydın canım,maşallah kuzucuğuna:)

Canım masallah cok güzel gecmiş anlasılan cok sevındım. Insallah dogum ve sonrası da cok guzel gecer sorunsuz atlatırız umarım canım hastaneyı begendın mk dogumhaneyı fln gezebıldın mı

Ohh maşallah çok güzel haber :) Kaan kime benziyor annesi ? :)

Rabbim seni de bebişini de korusun, mis gibi atlatsın operasyonunu ve sağlıkla kavuşsun size

Sagolun guzel dilekleriniz icin insallah rabnim herkese saglikli hamilelik ve bebisler nasip etsin. Sizin kuzulariniz da sağlıkla gelsin insallah.

Hastaneye bakmadim canim dogumhane odalar falan gezmedim. Sadece doktora muayene olup konustum. 32. Haftada bebegin kalbi icin zaten gidicem o zmaan fiyat ve dogumu konusup gezmek istiyorum odalari falan.

Canim kaan bana gore ayni babasi. Esim hep kiz olsun sana benzesin derdi kendini pek begenmez. Ama hem oglusumuz oldu hem ona benzedi bence. Cocukluk fotoğrafını koyunca bana aynisi gibi geldi. Aman sağlıklı olsun da diyorum baska bisey diyemiyorum canim suan.

Hepsi çok güzel canım,güle güle kullanın.beşik de mi Ali expresten?ne kadar sürede geldi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…