- 31 Mart 2016
- 2.301
- 3.182
- 63
- 37
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.161
Canım masallah cok güzel gecmiş anlasılan cok sevındım. Insallah dogum ve sonrası da cok guzel gecer sorunsuz atlatırız umarım canım hastaneyı begendın mk dogumhaneyı fln gezebıldın mıKizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.
Canım az kalmıs neguzel cok buyumus goruyosun bız gıttıgımızde yuzunu yıne goremedık ama ayak ayak ustune atmıs keyıf yapıodu ayak basparmagını oynattıgını bıle gorduk gıttıde tam bır bebege benzıyor dıyoruz her gıttıgımızde kı benım karnım da her aksamdan her sabaha , her sabahtan her aksama buyuyor :) demekkı cıdden hızlı buyuyormus bebekBen bu ara işlere yetişemiyorum canım işyerndeAğırlaşınca işleride ağırdan yapmaya başladım ..Herşeyin yolunda olmasına sevindimm..Az kaldı 32.de gelir inşallah :) Geçmiyor gibi geliyor ama zaman akıp gidiyor..Bizde iyiyiz şükür..Haftaya salı randevumuz var bizimde... Bnede özledim kuzumu 1 ay oldu :)
Ayy ne cok severim orayı kumlar kadife deniz desen misss balıklarla yüzersin ne güzeldir simdi bolbol dinlen canım ama semsiyenin altında kal sen yüzerken 50 faktor koruyucununsürüp yüzebilirsin kafanı ıslattıgın sürece bir sorun olmaz benceEnez'deyiz cnm biz. Edirne'nin yunanistan sınırında bir tatil beldesi. sabah erken ve aksamustu gunes cekilirken giriyorum denize bol bol gunes kremi surup cok korkuyorum leke kalacak diye
Canım cok gecmıs olsun yaa ben ılk hamıle kaldıgımda hastanolmustum doktorum sadece ıhlamur ve zencefil icebilirsin demişti. Gunde en fazla ıkı fincan demişti boyle de atlatmıstım kendine cok dikkat etKizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Kizlar ben de bugun doktora gittim ve bebegim 1303 gram olmus 36 cm. Suan 28+5 olmamiza ragmen 30 hafta ile uyumlu cikti. Onun disinda hersey yolunda. 39. Haftada sezeryan plani yaptik simdilik 22 eylul dedik bakalim degisiklik olmazsa. Aslinda bebek bas asagi pozisyonda ama bebegimizin kalbinde problem oldugu icin mecbur sezeryan olcaz. Ilk renkli goruntumuzu de aldik cok heyecan yaptim.
Canim bugub mesut beye gittim sevdim doktoru cok sicak kanlı geldi. Guzelce konustu anllati herseyi. Rapor icin sormuatum tam 32 olmasina gerek yok dedi bana. Sonrasinda da verilir dedi.
Kizlar zaten ne kadar iyi dogarsa kilosu bizim icin o kadar iyi olacak insallah. Ilk 10 gun icinde acik kalp ameliyati olcak kuzum cunku
Yaklaşık 9dolarzürafanın fiyatı neydi canım
Canım zürafanın ce belgesi var.sozzy marka etiketi de var.ayıcıkta ise göremedim.Canim Güle güle kullan aklıma takılan bi kaç soru var onu sormak istiyorum bu oyuncaklar çinden geldiği için sağlık Bakanlığının yada ole güvenilir bir kuruluşun bi izni onayı olmuyor diye düşünüyorum var mı yok mu bi de bu oyuncaklar ne kadar güvenilir sonuçta bebişlerimiz oynayacak kullanılan malzemeler sağlıklı mı o konuda bilgilendirme falan var mı sitede
Güle güle kullan canım.ebebek el alışkanlığı oldu artık.telefonu açar açmaz mutlaka göz atıyorum:)Eki Görüntüle 2019505 Kızlaaaar yine bir indirim haberi benden :)
Ebebekte akşam 8 den sabah 8 e motorla Bebek telsizi 249tl den 159tl ye inmiş. Benim istediğim model buydu ama pahalı gelmişti, şimdi aldım bir tane :)
Teşekkür ederim, aynen benim de öyle oldu ebebek e illa bi bakıyorum telefonu elime aldığımda :)Güle güle kullan canım.ebebek el alışkanlığı oldu artık.telefonu açar açmaz mutlaka göz atıyorum:)
Sağol canım bilgilendirdiğin için ben henüz hiç oyuncak almadım o yüzden bu konuda çok bilgisizdimTkb3 Zürafanın etiket resmini koydum
Cok tesekkur ederim cnm gunde 2 bardaga kadar bu caylari deniycem. İnsallah bir an once kurtulurumCanım cok gecmıs olsun yaa ben ılk hamıle kaldıgımda hastanolmustum doktorum sadece ıhlamur ve zencefil icebilirsin demişti. Gunde en fazla ıkı fincan demişti boyle de atlatmıstım kendine cok dikkat et
inşallah güzel güzel kilolar alır canım
Canim masallah kuzuya. Insallah saglicakla kucaginada alirsin. Her sey güzel olacak:)
Sezerayanin insallah iyi gecer. Bebeginde hayirlisiyla en iyi sekilde atlatir ameliyati. Allah guc kuvvet versin .
Gözün aydın canım,maşallah kuzucuğuna:)
Canım masallah cok güzel gecmiş anlasılan cok sevındım. Insallah dogum ve sonrası da cok guzel gecer sorunsuz atlatırız umarım canım hastaneyı begendın mk dogumhaneyı fln gezebıldın mı
Ohh maşallah çok güzel haber :) Kaan kime benziyor annesi ? :)
Rabbim seni de bebişini de korusun, mis gibi atlatsın operasyonunu ve sağlıkla kavuşsun size
Ne demek canım benim burda birbirimizden çok şey öğreniyoruz:)))Sağol canım bilgilendirdiğin için ben henüz hiç oyuncak almadım o yüzden bu konuda çok bilgisizdim
Hepsi çok güzel canım,güle güle kullanın.beşik de mi Ali expresten?ne kadar sürede geldi?Bunlar da minik kızım için benim aliexpressten aldığım oyuncaklar aynı bebekler türkiyede 3 katı fiyatı. Ve birde yatak odası için aldığım ufak portatif beşiğimiz. Kendi odasını hazırlamıştık zaten odasında uyumaya başlayana kadar bu beşik yeterli olur diye düşündük
teşekkürler canım beşiği gittigidiyordan almıştım 130 tl ye. oyuncaklar aliexpress den 4 haftada geldi hepsiHepsi çok güzel canım,güle güle kullanın.beşik de mi Ali expresten?ne kadar sürede geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?