- 29 Haziran 2015
- 2.806
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.181
Aaa bu bebeklerden ben de istiyorum ne diye arattın aliexpress de? Ben de bakayım hemenBunlar da minik kızım için benim aliexpressten aldığım oyuncaklar aynı bebekler türkiyede 3 katı fiyatı. Ve birde yatak odası için aldığım ufak portatif beşiğimiz. Kendi odasını hazırlamıştık zaten odasında uyumaya başlayana kadar bu beşik yeterli olur diye düşündük
Canım ben hem altlarda hem de midemde hareket hissediyorum. Bebeğin başı aşağıda elleri de başına yakın duruyormuş, altta hissettiklerim el kol hareketleri, üstte hissettiklerim ayak hareketleriymişBebeğim çok aşağılarda. En altlara vuruyor hep. Bu hafta sanki karnımda aşağıya indi. Benim haftamda olup bu durumda olan var mı kızlar?
benim hep yukari tarafta göbek deligin üstnde hissediyom hiç aşagida hissetmedm karnim da hala ayni hiç inmedi ben sizdm bi hafta önde olabilirmBebeğim çok aşağılarda. En altlara vuruyor hep. Bu hafta sanki karnımda aşağıya indi. Benim haftamda olup bu durumda olan var mı kızlar?
Güzel günlerde kullan bebeğinle beraber inşaAllah.Bunlar da minik kızım için benim aliexpressten aldığım oyuncaklar aynı bebekler türkiyede 3 katı fiyatı. Ve birde yatak odası için aldığım ufak portatif beşiğimiz. Kendi odasını hazırlamıştık zaten odasında uyumaya başlayana kadar bu beşik yeterli olur diye düşündük
29+4 haftadayım.enfeksiyon yüzünden hastanede kalmak zorunda kaldım.gittiğim hastane odaları 2 kişilik ve yan yataktaki normal doğum yapmıştı.bebeği sürekli yanına verdiler. Çok şaşırdım doğrumu diye.doğru dürüst kimse bakmadı. Çocuğu evirip çevirdi annesi.en son sarılık oldu diye bir gece ışın verdiler. Ertesi gün iyileşti ve taburcu oldular.erken doğum olmasına rağmen iyi görünüyordu bebek.Ama ne kadar doğru bilemedim anne yanında sürekli olması, ziyaretçiler geldi ve herkes baktı çocuğa mikrop kapacak diye ben korktum.hemşire doktor gözetiminde ve emzirmek için almak daha doğrusu bence.Kızlar birşey soracağım. Ben iki defa sezaryen oldum ikisinde de epidural sezaryendim. Yani belden asağım uyuşuktu ve doğumda ayıktım. Bebekler doğunca bir gösteriyorlar yüzünüze sürtüyorlar sonrası cocuk gidiyor. Odaya cıktıgımda benden önce odaya gitmiş oluyor. Sanıyorum bebekte bir sorun var mı diye cocuk doktoru kontrol ediyor iyi de kontrolden sonra yanıma getir dimi, yada yanımda kontrol ettir. Özel hast. o kadar para sayıyoruz bebek dünyaya yeni gelmiş zaten korku icerisinde. Hemsireler desen cok duygusuz sert davranıyorlar cocuk plesanta gibi bir yerden dünyaya gelince boşluğa düşmüş gibi hissediyor ellerini kollarını birseye baglamak için cırpınıyor. Canım sıkılıyor bu konuya, hastanelerde cocuk değişimine de inanıyorum ben. Doğan bebek annenin yanında olmalı yanılıyor muyum? Bazı hastaneler bebegi anneden ayırmıyor ikisi beraber odaya cıkıyormus, yarın muayenem var hast. de soracağım bunu. Sizden ben gibi düşünüp, soran var mı merak ediyorum.
Kızlar birşey soracağım. Ben iki defa sezaryen oldum ikisinde de epidural sezaryendim. Yani belden asağım uyuşuktu ve doğumda ayıktım. Bebekler doğunca bir gösteriyorlar yüzünüze sürtüyorlar sonrası cocuk gidiyor. Odaya cıktıgımda benden önce odaya gitmiş oluyor. Sanıyorum bebekte bir sorun var mı diye cocuk doktoru kontrol ediyor iyi de kontrolden sonra yanıma getir dimi, yada yanımda kontrol ettir. Özel hast. o kadar para sayıyoruz bebek dünyaya yeni gelmiş zaten korku icerisinde. Hemsireler desen cok duygusuz sert davranıyorlar cocuk plesanta gibi bir yerden dünyaya gelince boşluğa düşmüş gibi hissediyor ellerini kollarını birseye baglamak için cırpınıyor. Canım sıkılıyor bu konuya, hastanelerde cocuk değişimine de inanıyorum ben. Doğan bebek annenin yanında olmalı yanılıyor muyum? Bazı hastaneler bebegi anneden ayırmıyor ikisi beraber odaya cıkıyormus, yarın muayenem var hast. de soracağım bunu. Sizden ben gibi düşünüp, soran var mı merak ediyorum.
angela metoo diye arat canımAaa bu bebeklerden ben de istiyorum ne diye arattın aliexpress de? Ben de bakayım hemen
kadrosan sepet beşik canım :)Güzel günlerde kullan bebeğinle beraber inşaAllah.
beşiğin adı sanı var mı? Yada satıcı ismi, portatif böyle bir şey bakıyordum ama garip desenli şeyler oluyodu hep, bu tatlıymış, bende alayım :)
Evet ben de merak ediyorumpinkstrap nasılsınız canım iyimisiniz?
Yok canım yenidoğan cocugun anneyle birebir temas etmesinin önemi herkesçe bilinir. O anne ve cevresi bilinçsizmiş. Miadında doğumda cocuk öyle hemen mikrop kapmaz kapsada bağışıklığı gelişmiştir anne sütü cocugu korur. Anne sütü alan bir cocuk ilk altı ay neredeyse hiç hasta olmaz, olursa da hafif atlatır. Sütün rahat ve cok gelmesi için bebeğe temas edecek anne. Çocukta doğuştan bir rahatsızlık yok ise katiyen anneden ayrı tutulomasına katılmıyorum29+4 haftadayım.enfeksiyon yüzünden hastanede kalmak zorunda kaldım.gittiğim hastane odaları 2 kişilik ve yan yataktaki normal doğum yapmıştı.bebeği sürekli yanına verdiler. Çok şaşırdım doğrumu diye.doğru dürüst kimse bakmadı. Çocuğu evirip çevirdi annesi.en son sarılık oldu diye bir gece ışın verdiler. Ertesi gün iyileşti ve taburcu oldular.erken doğum olmasına rağmen iyi görünüyordu bebek.Ama ne kadar doğru bilemedim anne yanında sürekli olması, ziyaretçiler geldi ve herkes baktı çocuğa mikrop kapacak diye ben korktum.hemşire doktor gözetiminde ve emzirmek için almak daha doğrusu bence.
limonlu su iç bol bol mikobu kırar, zencefil-bal kullanabilirsin geçmiş olsunKizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Bundan önceki doktorun ters demişse bence o zaman terstir. Cocuk zaten 31-32 gibi dönüyor. Bu doktora gitmeden önce dönmüştür. Doktor da hemen önyargı yapmış bence.herkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
Burdan bir önce gittiğim bariz sezeryancı bi doktordu direk ilk sorusu Sezeryan mi normal mı istiyorsun olmuştu. He Sezeryanla karşı olduğumdan degıl bi sıkıntı olursa günü dolar gelmez doktor ne derse o olur. Dün doktorda dedı sen kendin istersen tabi ki isteyebilirsin ama doktor seni teşvik edemez dedi anlamadığılızbu çoçuk döndüyse ben niye hareketini aynı hissediyorumBundan önceki doktorun ters demişse bence o zaman terstir. Cocuk zaten 31-32 gibi dönüyor. Bu doktora gitmeden önce dönmüştür. Doktor da hemen önyargı yapmış bence.
Gözün aydın, iyi haberler alırsın inş. hep
Evet bebek dönünce hareketleri çok değişiyor. Benim sıpam bi on gündür kaburgalarıma ve mideme vuruyor. Bazende sanki çıkcak gibi aşağıma vuruyor. Sanırım oda minnak elleriBurdan bir önce gittiğim bariz sezeryancı bi doktordu direk ilk sorusu Sezeryan mi normal mı istiyorsun olmuştu. He Sezeryanla karşı olduğumdan degıl bi sıkıntı olursa günü dolar gelmez doktor ne derse o olur. Dün doktorda dedı sen kendin istersen tabi ki isteyebilirsin ama doktor seni teşvik edemez dedi anlamadığılızbu çoçuk döndüyse ben niye hareketini aynı hissediyorum
gözünaydın.çok sevindim..maşşallah bebişineherkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
Ben o taraflara hiç gitmedim ama çevremden de çok tavsiye eden var merak ediyorum.ben izinlerimi bebişe sakladığımdan bu sene tatil yapamayacağım,seneye üç kişi tatil yaparız inşallah:))
Sabah saatleri yüzmeyi çok severim deniz çarşaf gibi olur,güneşe de dikkat etmekle çok iyi yapıyorsun canım hem lekeler için hem de sıcak çarpması için:)) güzel güzel tatilinizi yapın canım,arada benim için de kulaç at
Kizlar ben grip oldum.. yaz gribi cok fenakulaklarim tikali burnum falan.. bogazimdada aci var. Aranizda hamileyken grip atlatan var mi neler yaptiniz?
Ayy ne cok severim orayı kumlar kadife deniz desen misss balıklarla yüzersin ne güzeldir simdi bolbol dinlen canım ama semsiyenin altında kal sen yüzerken 50 faktor koruyucununsürüp yüzebilirsin kafanı ıslattıgın sürece bir sorun olmaz bence
Bebeğim çok aşağılarda. En altlara vuruyor hep. Bu hafta sanki karnımda aşağıya indi. Benim haftamda olup bu durumda olan var mı kızlar?
Teşekkürler canımmangela metoo diye arat canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?