- 4 Temmuz 2017
- 322
- 758
- 18
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.201
kadrosan sepet beşik canım :)
Ya çok sevindim güzel geçmesine randevunun. Kilo olarak bebeğin haftasıyla uyumlu muydu bizim son adet tarhleri aynı ben 2 hafta önce gittiğimde 1400 gr Di 1800 gr çok iyi acaba benim oğlum daa o kadar olmuş mudur cumartesi günü gideceğim bende çok merak ediyorum :) bu arada doktorunuz çok güzel ilgilenmişherkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
Çok güzel haberler almışsın canım maşallah:))herkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
canım hareketlerini bilemem yazdıklarından bana doktor önyargılı davranmış gelmişti. Sonucta hamile muayenesinin bir günü diğerine uymaz. Sezaryenci doktor cok evet, ama zaten normal doğumcu doktorun da son haftadan önce yorum yapması benim için aynı kategoriye sokar. Son hafta gelip catı muayenesi yapılır doktor ondan sonra normal mi sezaryen mi karar verir. Öncesinde hangisini derse desin boş. Normale teşvikci doktor elbette daha iyi.Burdan bir önce gittiğim bariz sezeryancı bi doktordu direk ilk sorusu Sezeryan mi normal mı istiyorsun olmuştu. He Sezeryanla karşı olduğumdan degıl bi sıkıntı olursa günü dolar gelmez doktor ne derse o olur. Dün doktorda dedı sen kendin istersen tabi ki isteyebilirsin ama doktor seni teşvik edemez dedi anlamadığılızbu çoçuk döndüyse ben niye hareketini aynı hissediyorum
herkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
rica ederim canım inşallah beğenirsin güle güle kullanırsınız :)En uygun veybebekte buldum canım 140tl, ama aynı beşik farklı yerlerde 210tl ye kadar var, hemen alacağım çok işimi görecek, tekrar teşekkürler :)
Kızımdan kalma mobilya yatak var, birde gene kızımdan kalma park yatak var. Sepetimizde vardı ama birine hediye etmiştim, bebeği salona falan aldığımd bunu kullanacağım, çok iyi oldu tekrar teşekkürler canım.
ben kullanıyorum kan sulandırıcı iğne..28 haftalığım..daha kesin doğum konusunu konuşmadık ama daha önceki konuşmalarda belli olmaz ama senin gibi durumlarda genelde sezeryan tercih ediyoruz demişti.Kızlar aranızda clexane gibi kan sulandırıcı iğne vurulan var mı bu tarz iğne vurulanlara genelde sezaryen oneriyorlar diye duydum zaten benim dr um sadece sezaryen yapıyor normal doğum isteyenlere başka dr oneriyormus ki ben fakülte de doğum yapmayı planlıyorum riskli gebe olduğum için ama direk sezaryen mi dusunsem yoksa son çare olarak mı dusunsem pek bilemiyorum
Ben hiç hareket farklılığı hissetmedim ya ama yürüdükçe afedersin kaçırıcak oluyorumEvet bebek dönünce hareketleri çok değişiyor. Benim sıpam bi on gündür kaburgalarıma ve mideme vuruyor. Bazende sanki çıkcak gibi aşağıma vuruyor. Sanırım oda minnak elleri
Sağol canım hepimizin bebişlere maşallahgözünaydın.çok sevindim..maşşallah bebişine
Maşallah canım iyi geçmesine çok sevindim. Ne güzel doktorun bir sürü açıklama yapmış. Sezaryen yapmak için bebeğin ters geldiğini söyleyen doktorlar mı varmış ya çok üzüldüm :/herkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
Sağol canım benim sat 5 aralıktı. Bizde bayram öncesi gittiğimizde 1400 dü sanırım. Bu sefer 1850 mi öyle birşey dedı. Haftasıyla uyumlu dedı ama hep 10 gün önde çıkıyordu bu doktor onunla ilgili bişi demedi önemli olan doktorun haftasıyla uyumlu gidiyor demesiymiş belki 1800 geçmiştir bile . Çok şükür memnun kaldık normalde biz oradün çıkıyoruz zahmettik tem aksine doktor 5 dk konuştu telefonunu da verdi çık rahatlattı bide biz ğünün son hastasıydıkYa çok sevindim güzel geçmesine randevunun. Kilo olarak bebeğin haftasıyla uyumlu muydu bizim son adet tarhleri aynı ben 2 hafta önce gittiğimde 1400 gr Di 1800 gr çok iyi acaba benim oğlum daa o kadar olmuş mudur cumartesi günü gideceğim bende çok merak ediyorum :) bu arada doktorunuz çok güzel ilgilenmiş
Canım dün denk geldim bir yerde, kan sulandırıcı kullananlarda epidural ve spinal anestezi sakıncalı olabiliyormuş, anesteziste söylemek gerekiyormuş kan sulandırıcı kullandığını.Kızlar aranızda clexane gibi kan sulandırıcı iğne vurulan var mı bu tarz iğne vurulanlara genelde sezaryen oneriyorlar diye duydum zaten benim dr um sadece sezaryen yapıyor normal doğum isteyenlere başka dr oneriyormus ki ben fakülte de doğum yapmayı planlıyorum riskli gebe olduğum için ama direk sezaryen mi dusunsem yoksa son çare olarak mı dusunsem pek bilemiyorum
Saat saati uymadığı bile oluyordur. Şu şu durumlar olursada Sezeryan gerekir diye anlattı onun dediği sanırım şey erken dönemde bebeğin ters Sezeryan gerekebilir düşüncesinu anlattı biraz hatta şeye bile kızdı normal doğum saatleri alır annenin çevresinde olan insanların ne kadar uzun sürdü olmuyorsa Sezeryanla Alın diyip müdahale ederler oluyormuş. Bakalım bi daha muayenede izlenim ne olucak doktorun yurt içi yurt dışı çalışmaları fazla Ada'm para kısmini geçmiş adını yaşattırmaya çalışıyor anladığım kadarıyla çünkü doktor son ay hafta bir gidiyorsun ya doğru düzgün ücret almıyormuşcanım hareketlerini bilemem yazdıklarından bana doktor önyargılı davranmış gelmişti. Sonucta hamile muayenesinin bir günü diğerine uymaz. Sezaryenci doktor cok evet, ama zaten normal doğumcu doktorun da son haftadan önce yorum yapması benim için aynı kategoriye sokar. Son hafta gelip catı muayenesi yapılır doktor ondan sonra normal mi sezaryen mi karar verir. Öncesinde hangisini derse desin boş. Normale teşvikci doktor elbette daha iyi.
Kızlar aranızda clexane gibi kan sulandırıcı iğne vurulan var mı bu tarz iğne vurulanlara genelde sezaryen oneriyorlar diye duydum zaten benim dr um sadece sezaryen yapıyor normal doğum isteyenlere başka dr oneriyormus ki ben fakülte de doğum yapmayı planlıyorum riskli gebe olduğum için ama direk sezaryen mi dusunsem yoksa son çare olarak mı dusunsem pek bilemiyorum
Nisanda bi abla doğum yaptı anca son Zaman muayene etmiş nst de sancı çıkınca yapmış eğer Bebek ve senin kilon normalse çatıya takılmıyormuş doktor. Bakalım Mevla'm neylerse güzel eyler yaşayıp görücezson hafta dediğim son haftalar sanırım 35-36 da catı muayenesi yapılıyor. Ondan sonra catı uygun mu değil mi duruma göre birsey söyleniyor. Hatta bundan sonra bile son zamanlar cocuğun kilosuna bakılıyor 4 kg mı gecmiş mi gecmemiş mi? Kadında doğum korkusu cok mu? cocugun kalp atısları normal mi kordon sıkısma durumları var mı yok mu cocuk tersmi kanala yerleşmiş mi yerleşmemiş mi
Sağol canım erken haftalar ters diyip daha o zamandan sezeryana teşvik eden varmış kı bimden önceki muayenede doktor iki üç kere Sezeryan istersen ters olması önemli değil diyip durmuştu daha 28. Haftada bebişin ters oluşunu problem gibi yansıtmıştıMaşallah canım iyi geçmesine çok sevindim. Ne güzel doktorun bir sürü açıklama yapmış. Sezaryen yapmak için bebeğin ters geldiğini söyleyen doktorlar mı varmış ya çok üzüldüm :/
Çok şükür Can'ım uzun Zaman sonra doktordan uçuk rahat çıktım hep bişeyler eksik kalıyor gibiydiÇok güzel haberler almışsın canım maşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?