2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Sağol canım. Her doktor farklı görüşte bölünmüş durumdalar. Bursada nerede oturuyorsun hangi hastene

ben kullanıyorum kan sulandırıcı iğne..28 haftalığım..daha kesin doğum konusunu konuşmadık ama daha önceki konuşmalarda belli olmaz ama senin gibi durumlarda genelde sezeryan tercih ediyoruz demişti.
Evet canım galiba riske atmak istemiyorlar bakalım biz nasıl doğuracaz hakkımızda hayırlısı olsun

canım ben işk gebeliğimde kullandım ve normal doğum yaptım bi sıkıntı olmadı çok şükür. ama riske atmama konusu sana ve doktoruna kalmış bişey tabi

Canım dün denk geldim bir yerde, kan sulandırıcı kullananlarda epidural ve spinal anestezi sakıncalı olabiliyormuş, anesteziste söylemek gerekiyormuş kan sulandırıcı kullandığını.
Sağol canım aklımda bulunsun. epidural ve spinal neden sakıncalı acaba bu konuda bilgin var mı

Sağol canım ben 6000 le başladım 8000 e geçtim clexane da bakalım nasıl olacak inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza alırız

canım ben işk gebeliğimde kullandım ve normal doğum yaptım bi sıkıntı olmadı çok şükür. ama riske atmama konusu sana ve doktoruna kalmış bişey tabi
Normal doğum yapanları duyunca çok seviniyorum inşallah bende bi sıkıntı yaşamadan normal doğum yapabilirim aslında bende geçen gebeligimde erken doğum yaptım normal doğum şeklinde ama bebeğim küçük olduğu için yapabildim o zaman hiç sezaryen olman gerekiyor falan dememislerdi

Ya ben doktorumu 2 senedir tanıyorum tedavi için gidiyordum. Ama numarasını vermedi eşim de ısrarla iste diyor bende çok çekiniyorum. Ama doğum yapan arkadaşlarım var gece saat kaç olursa olsun doktor geliyormuş hemşireler haber veriyormuş. Hastanede arabayla 5 dk mesafede çok da uzak değil. Siz bu gittiğiniz doktor da mı doğum yapacaksınız

Canim cati muayenesinin sezeryan icin bir sebep olmamasi lazim. Öyle olsa türkiyede ki bir cok kadinin catisinin dar olmasi biraz garip degil mi? . Dogumla ilgili bir sürü görsel ve animasyon izledim. Yabanci kaynaklar hakeza. Ve cati darligi meselesi türkiyede abartiliyor. Almanyada nöyle bir kontrol yok bile. Cünkü bebek dogum kanalina girince yol alirken annenin yapisina uygun sekil aliyor. Ona göre yol aliyor.. sanki sezeryan icin ekstra sebep yaratmak gibi bir sey. Tabi ki istisnalar olabilir. Ve tabiki gercekten catisi cok dar oldugu icin normal dogum yapamayanlar olabilir ama bu dpgum baslamadan sürec belirli bir asamaya gelmeden bilinemezm bunu öne sürüp sezeryyan yapmak tabiatin akisini bozmak demek . Yani ben bu kanaati tasiyorum acizane

Doktorun son hafta gelmeden böyle net konusmasi banada ilginc geldi. Normalde bir önceki doktorun kararlari hakkinda etik olarak konusmamalari lazim.

Sağol canım ben 6000 le başladım 8000 e geçtim clexane da bakalım nasıl olacak inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucagimiza alırız

Amin canım, amin amin! Anne için ve bebek için hangi doğum şekli sağlıklıysa, Rabbim onu nasip etsin.

Sağlıkla gelsinler inşaAllah :)

Canim bu sprunun cevabini sezeryani gercekten bir kurtarma ameliyati olarak gören bir dogal dpgumcu doktorla görüserek alabilirsin. Tavsiye ile böyle bir doktor bulmani öneririmm ya da fakültede arastir muhakkak öyle bir doktor vardir. Ama sana doktoröarin cogu direk sezeryan diyeceklerdir.

Memnun olmana sevindim. Dr zaten kontrol arasi 15 gunden fazla oara alabilir. Her hafta alamaz

Canim. Benim arastirdigim kadariyla bebegin iri olmasi hatta o konuda ehil bir doktor olmasi halinde ters olmasiü bile sezeryan sebebi degil. Bebek iri hemen sezeryan yapalim diyen doktorlara gicik oluyorum. Ultrasondan bakipta bebegin kilosunu yüzde yüz bilen doktor sayisi cok az. genelde arti eksiler oluyor. Hem annede bebegine göre vücudunda yer aciyor. Allah ona göre bedenimize program yüklemis. Bebek iri diye hemen sezeryana karar veren bi doktor görmedim almanyada. Türkiyede malesef sezeryan meselesi biraz netameli... anne ve bebek icin hayat kurtarici olmasi gereken büyük bir nimet olan sezeryan bazen hastanenin bazen doktorlarin bazende anne babalarin keyfi ugruna bazi yerlerde rutin haline getirilmis...bu cok üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…