- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.241
Ay evet aynen böyle oluyor, dün ne güzel sahile inmiştik yürüyüşe sırf tuvaletim geldi diye geri döndük.oysaki sahilde oturmayı planlamıştık..Yürüyüşe çıkıyoruz mesela çıkmadan gidiyorum tam kapıdan çıkıcaz geri dönüyorum gidiyorum ama damla geliyor bu sefer yürümeye başlıyoruz saatlerdir yapmıyomuşum gibi oluyor bu sefer dışarda wc arıyoruz
Gözünaydin canım. Kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim. Hangi hastane hangi doktor bu gittiğin ve doğumu bu hastanede mi yapacaksın canımherkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
İstanbul'da mısın bilmiyorum canım bende ilk doktorumu medical parkta tanıdım çık sevdim hastane değiştirdi medipole geçti uzak olmasına rağmen orayada gittim teravi süreci hep Onunla oldu son tedavide o ay hissetmiştim test yapmıcaktım ama sabh 5 de eşim kaldırıp test yaptırmıştı silik çizgi çıkınca hemen iş yeri polikliniğinde kan verdim sonuç çıkmadı bizde dayanamadık akşam kendi doktoruma gittik şansa nöbetciydi sonuç çıktı çok şükür pozitif 8 çıktı ama hıçkıra hıçkıra ağlıyorum ben doktorun kapısında sonda doktor geldi sen bunun için mi ağlıyorsun bu iğne etkisi dedı ne kadar iğne etkisi dese bile inanmadım çünkü bi kere bile iğne etkisiylede olsa 1 bile çıkmamıştı. Zaten ertesi gün sabh verdiğim sonucta çıkınca içime su serpildi sabahki 5 akşam kı 8 iğne etkisi olsa yükselmezdi. Orda zatin beni bu demorize etti neyse diyip geçtik bu sefer tahlıl istedi onları yaptırdık o arada ben rahatsızlandım kendisini aradım oda hemen acile ğitmemi Söyledi acile gittim acilde doktor sıkıntı yok zatin kendi doktoruna randevun varmış o bilgilendirme yapar dedı kendi doktorumun günü geldi başka aksilikler olda doktor geldi sonuçlara baktı zaten şu gün şuna muyane olmuşsun sıkıntı yok diyip sepetledi eee hani bilgilendirme sonrada gitmedim ona. Vericek olan doktor en başta verıyorYa ben doktorumu 2 senedir tanıyorum tedavi için gidiyordum. Ama numarasını vermedi eşim de ısrarla iste diyor bende çok çekiniyorum. Ama doğum yapan arkadaşlarım var gece saat kaç olursa olsun doktor geliyormuş hemşireler haber veriyormuş. Hastanede arabayla 5 dk mesafede çok da uzak değil. Siz bu gittiğiniz doktor da mı doğum yapacaksınız
Dahada iyi olucak annesi inşallah. Dün şafaktaydım çok aklıma geldin hastanede mısın acaba diye firsat bulup yazamadımÇok şükür canım, birkaç gün kötüydü Ahmet, şimdi yine toparladı çok şükür, bu gel fitleri olacakmış, Allah beterinden saklasın
Sen nasılsın?
Çok şükür canım sağol ama Bahçelievler'e de bi gidicem. Gelininiz biliyordur belki Tuğrul abacıoğluCanim.kontrolün güzel gecmis . Doktorunun olumlu konusmasida gpzel. Insallah sonuma kadar böyle kalir. Bebegine masalalh:)
Sanki degıl direk öyle oluyor . Sen bile fark etmişsin canım deha önce hep bişi eksik kalıyordu yalan yok medipol vatanda kı doktoru çık seviyorum ama doğum sıkıntılı oradaAy canım o bende de başladı bazen hapşırıp öksürürken ya da ayağa kalkarken sanki altıma kaçırıyorum.
Sağol tecrübeli annemiz 10 gün kuralını biliyorumda bu son ayda hiç almıyormuş bizim tanıdıkta hayır ödemeyin demiş hep alsa bile zaten çık degıl 50 TL muayenesiMemnun olmana sevindim. Dr zaten kontrol arasi 15 gunden fazla oara alabilir. Her hafta alamaz
Gözünaydın canım..Bebişin epey büyümüş maşallah kuzuya :) Sen kaç kiloyla hamile kalmıştınherkese günaydın dün randevumuz süper geçti çok şükür. doktorun bakış açısı süperdi. 1800 küsür olmuş haftasıyla gayet uyumlu olduğunu söyledi. bildiğiniz ayrıntılı ultrason gibi yaptı böbreklerine baktı bebeğe giden damarların akışınıa baktı sıkıntı olmadığını bebğin baş pozisyon geldiğini söylediğini benhde bundan önceki doktorun ters olduğunu söylemişti dedim. artık çoğu doktorun sezeryan için bahaneler aradığını ülkemizde sezeryanın %80 lere yaklaştığını söyledi ne yazıkki artık ticarete döndürüklerini söyledi. nişan ve su gelirse evde hiç beklemeden beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi. sancılar başladığında 10 dk da 1e indiği zamanda hastaneye geliyorsun dedi. ufak bir kanama olsa dahi bu hem senin hem bebek için tehlike demek dedi en yakın hastaneye git öyle duurmda dedi çok güzel bilgilendirme yaptı. bende 70 kilo olmuşumvitaminleri bırakıp sadece demir kan hapını içmemi söyledi ama kararsız kaldım kontroller artık 15 günde 1 olucak. 32 hafgta raporunu veriyordu 31+1 dik dün ama ben o an kafamı toparlayamadım 10 güanlek kontrol süresinde gidip raporumu alıcam. bizden bu kadar ha birde yakışıklı sıpam çok güzel pozlar verdi saçlarıda gözüküyor
doktorda o şekilde diyor daha şimdiden Sezeryan konuşmak doğru değil ters olup normal yapan çok ben akışına bırakıcam nasipti ne varsa onu yaşıcazCanim. Benim arastirdigim kadariyla bebegin iri olmasi hatta o konuda ehil bir doktor olmasi halinde ters olmasiü bile sezeryan sebebi degil. Bebek iri hemen sezeryan yapalim diyen doktorlara gicik oluyorum. Ultrasondan bakipta bebegin kilosunu yüzde yüz bilen doktor sayisi cok az. genelde arti eksiler oluyor. Hem annede bebegine göre vücudunda yer aciyor. Allah ona göre bedenimize program yüklemis. Bebek iri diye hemen sezeryana karar veren bi doktor görmedim almanyada. Türkiyede malesef sezeryan meselesi biraz netameli... anne ve bebek icin hayat kurtarici olmasi gereken büyük bir nimet olan sezeryan bazen hastanenin bazen doktorlarin bazende anne babalarin keyfi ugruna bazi yerlerde rutin haline getirilmis...bu cok üzücü.
Sağol canım Avrupa Şafak hastanesi doğum Hakkı'nda net değilim Bahçelievler'de olabilirGözünaydin canım. Kontrolünün güzel geçmesine çok sevindim. Hangi hastane hangi doktor bu gittiğin ve doğumu bu hastanede mi yapacaksın canım
aminn..bir önceki mesajınızı alıntıda gördüm..ben de hibor 3500 kullanıyorum..kansızlık da var biraz..sizin kan değeriniz kaç çıkıyor?Amin canım, amin amin! Anne için ve bebek için hangi doğum şekli sağlıklıysa, Rabbim onu nasip etsin.
Sağlıkla gelsinler inşaAllah :)
Hamile kalır kalmaz bende de vardı o korkular, sancın yok, Bebek iyi, düşünecek vaktin çok bunların bayağı etkisi var, sancı gelir gelmez Doğum yapmayacaksın, normal doğumda sancılar 3 dkya düşene kadar hastaneye bile gelme diyorlar o yüzden rahat ol, evde yalnız olman önemli değil, her türlü yetişirler sana.Kızlar ya vakit yaklaştıkça beni bir korku sardı.hem Doğum anından korkmaya başladım,hem evde yalnızken Doğum sancılarım olacak diye evham yapmaya başladım.hem de sonrasında bebeğe bakabilcem mi diye evhamlanmaya başladım. Bana tavsiye edebileceğiniz şeyler var mı?dua olur, kitap Web sitesi olur??
Ay ne güzel sahil püfür püfürdürAy evet aynen böyle oluyor, dün ne güzel sahile inmiştik yürüyüşe sırf tuvaletim geldi diye geri döndük.oysaki sahilde oturmayı planlamıştık..
İnşallah canım inşallah, 3:30 da orada oluyorum. Yazsaydın keşke bir kahve içerdik, gerçi foruma bakmadım o ara :) Hastaneye bakmaya mı gittin?Dahada iyi olucak annesi inşallah. Dün şafaktaydım çok aklıma geldin hastanede mısın acaba diye firsat bulup yazamadım
Sağol canım artık büyüyorlar baya baya ya. 59 60 la kaldımGözünaydın canım..Bebişin epey büyümüş maşallah kuzuya :) Sen kaç kiloyla hamile kalmıştın
İstanbul şafağa bakmıştım. Avrupa Şafak'ta Tuğrul beye geldim açıkcası ben bilgisine ve cihazını beğendiğim için muayene olmak istemiştim ama o kadar memnun kaldım kı maddi yönden bizi zorlamazsa orada da düşünüyorum doğumu. Cumartesi büyük ihtimal tekrar gelicem nasip Denk geliriz belkiİnşallah canım inşallah, 3:30 da orada oluyorum. Yazsaydın keşke bir kahve içerdik, gerçi foruma bakmadım o ara :) Hastaneye bakmaya mı gittin?
Doğumuma kim girdi bilmiyorum, yaşı büyük bir doktordu, ameliyat ekibi süper, Bebek yoğun bakım ekibi yine öyle ( inşallah bu kısma ihtiyacınız olmaz) Bebeğin sağlığı için hiç düşünmeden tercih edilebilecek bir hastane. İnşallah hayırlısı olur sizin içinİstanbul şafağa bakmıştım. Avrupa Şafak'ta Tuğrul beye geldim açıkcası ben bilgisine ve cihazını beğendiğim için muayene olmak istemiştim ama o kadar memnun kaldım kı maddi yönden bizi zorlamazsa orada da düşünüyorum doğumu. Cumartesi büyük ihtimal tekrar gelicem nasip Denk geliriz belki
Bende dün Bahçelievler'den sıra aldım ayin 27sine sana da dikkatimi çeken bir konuyu söyleyim soner beyden randevu almıştın sanırım o normal jinekolojik muayene ve kısırlık bölümü oluyor sanırım ben bakarken öyleydi en azından canım. Sıra alırken bunu dikkat ettin mi diye söyleyim dedimSağol canım Avrupa Şafak hastanesi doğum Hakkı'nda net değilim Bahçelievler'de olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?