2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Valla canım bende bazı dr.lara güvenmiyorum bu konuda.. Ciddi anlamda bir problem olduğu zaman tamam sezeryan olur tabiki ama sezeryan kolay geldiği için uğraşmak istemedikleri için sezeryana yönlendirmeye çalışanlar da oluyor.. Dr.seçimi önemli bu konuda... Ben kızımda da şimdi oğluşumda da dr.a tavrımı baştan bu konuda net koydum..Doğuma çok yakın yada doğum anında ekstra bişey çıkar ona yapacak bişey yok ama onun öncesi beni sezeryana yönlendirmeye çalışırsa kesinlikle dr.değiştiririm.

çatı darlığı sezaryene sebep değil. Çatın dar olunca sana bu söylenir, riskleri söylenir. Normal doğum yapabilirsin fakat nefes darlığı çekeceksin derler. Yoksa sezaryen için tek başına bir sebep değildir. Çatın dar bebek de 4 kg üzerinde ise sezaryen ciddi düşünülmelidir. Yoksa cocukta omuz yırtılmasına annede yine kesiğin büyük olmasına bu gibi pek cok olumsuzluğa neden olabilir. Yoksa catın dar sen sezaryen olacaksın demez kimse

HGB 8.9 canm, ilaçları alıyorum, keçiboynuzu özüne de yapıştım iyice, bakalım olmadı kan vercekler.
Dermansız dert vermesin Allah :)
benim de geçen ay 9,1 idi..demir ilacı içiyorum zaten,bu ay biraz yediklerime de dikkat ettim, protein ağırlıklı beslenmeye; 9,6 ya çıkmış anca çıka çıka:) kalsiyım değerlerine baktırdın mı? o da gittikçe düşüyor..içerideki yaramazlar sömürüyorlar depolarımızı:)
aminn..sağlıkla alalım yeter ki kucağımıza

Bende senin gibi düşünüyorum canım Adı üstünde normal doğum doğanın kanunlarına göre olması gereken doğum şekli.... Ben hep şunu merak ediyorum bu konuda Çok eski zamanlarda sezeryan yokken bu kadar insan ne yapıyordu acaba ? doğuramıyormuydu? Öyle yada böyle bu çocuk doğacak..Çok aksi hayati bir durum sözkonusu olmalı ki sezeryan yapılsın diye düşünmekteyim kişinin kendi tercihi dışında..

Korkma canım tabiki bol dua et vakit buldukça.. Bende kzıımda çok evhamlanmıştım..Eşimin evle işi arası bir saat birde Ramazan ayıydı iftar vaktine falan denk gelse naparım diye telaş edip durdum..Rabbim öyle güzel ayarlıyorki bizim yaptığıumız evhamlar yanımıza kar kalıyor :)Bende hep bakamam derdim çünkü hiç tecrübem yoktu..hayatımda bir bvebeği elimde 10 dk bile tutmuşluğum yoktu :) doğduktan sonra elime aldım ne anneme baktırdım ne başka birine...Düşün o kadar korkan ben ilk banyosunu bile kendim yaptırdım..Doğar doğmaz herşeyini kendin yap çok çabuk alışıyorsun

Canım sana katılıyorum bir de şöyle bir şey var ki bebeklerin kafatasları Doğumda üst üste binip çapı küçülebiliyor ve Doğum gerçekleşiyor. Yani çatın dar doğuramazsın diye bir şey Yok bence. Hani Bebek 4 kg dan fazla olur vs orasını bilemem ama normal şartlarda sorun etmemek lazım.

Canim ben Ayşe önerin kitabını okuyorum hamilelik doğum ve bebek bakım kitabı. Adem güneş in kitaplarını aldık bende senin gibi iyi bi anne olabilecekmiyim nasıl buyutecem kızımı diye kaygilandigim için onun kitapları çok güzel
Çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar
Mahremiyet eğitimi
Çocuklarda cinsel eğitim
06 yaş dönemi çocuk eğitimin de 100 temel kural bunlar adem güneş in kitapları
Birde 06 ay için 100 oyun diye bi kitap aldım bebislerle nasıl oyun oynanır ne tarz oyunlar oynanır diye bunları tavsiye ederim

kuzucuğun nasıl oldu canım..Hastanedemisiniz?

Ayşe Öner in kitabını alabilirsin canım.

kuzucuğun nasıl oldu canım..Hastanedemisiniz?
Çok şükür daha iyi canım, bugün tekrar makinadan ayırmayı düşünüyormuş doktoru, son kontrollerini yapıp karar verecekmiş. Bağırsaklarını dinlendirmek için Anne sütünü bırakmışlardı, dün tekrar vermeye başlamışlar, İnşallah bu sefer Tolere eder, her kötüleşmesinde başa dönüyoruz.

işallah iyileşir bir an önce canım..kolay değil yaşadığınız süreç ama maşallah seni de dirayetli görüyorum,kendini bırakmadın,umutsuzluğa kapılmadın..senin bu kuvvetli tavrın bebişine de güç veriyordur eminim..
sütün de var dimi?süt olması için tavsiyelerin var mı bize?

Anladım canım.. Yavaş yavaş tamamlıcak annesi gelişimini ..inşallah biran önce adapte olur dış dünyaya evinize dönersiniz..

Canim dpgum o filmlerdeki gibi pat diye baslayan ve bagira cagira hastaneye gitmemiz gereken bir durum degil:) bilincaltimiza öyle yerlestirilmis malesef
Dr banu ciftcinim app i var. Ya da youtube da kanali var. Dogumun süreclerini hemde animasyonlu cok güzel anlatiyor. Tavsiye ederim.

Sağol canım. Her doktor farklı görüşte bölünmüş durumdalar. Bursada nerede oturuyorsun hangi hastene

Gursuda oturuyorum.cnm ilk doktorum rentiptaydi selim akgun simdiki eve yakin die yildirim doruk kemal koroglu allah iyi doktorlarla karsilastirsin insallah gozuni para burumislerl3 deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…