2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım peki siz minyon musunuz?

Canim bunyeyle alakali bebek slmadi gerektigi kadarini aliyor . Zaten besleniyordun. Benden iyi besleniyorsun.Meyve pekmez yiyormusun. Son uc ayda bir bardak sut yeterli degil. Birazdaha sut miktarini arttirman lazim. Yogurt kasar peyniri nd kadar yiyorsun bilmiyorum sma Sut icemiyirsan kasar yada yogurdu arttir. Yagli sut bebege kilo aldiriyor. Tahin pekmez kaciboynuzu ozu. Ana ogun cok kilo aldirmaz bebege fakat duzgun saglikli beslenmesini saglar. Muzun yzerine tahin pekmez dok ye. Sekerin yoksa meyveyi arttir. Tibbi birsey yoksa hala kkilo alimi azsa minyon bir bebektir. Sola yat mutlaka

evet canım aynen. benim doktorum sağolsun sakın 2 saatte bir uyandırma ne zaman uyanırsa o zaman emzir dedi sadece 4 saati geçmesin dedi
Yani dört saat kesıntısız uyuyan bir bebek varsa masallah diyorum keske bir saat kesıntısiz uyusada duşa girsem dedıgım günleri hatırlıyorum ama olsun bir gülücüğü herseyı unutturuyor ınsana Rabbım herkese nasıp etsin ınsallah

Meyve yiyorum canim pekmez icmiyorum kasar peyniri hergün kalın bir dilim kahvaltıda yiyorum birde mutlaka ogunlerde yoğurt yiyorum.tahin pekmez yemiyordum onu da yemeye başlayayım bu arada ekmek yemiyorum sabahları yumurtanın yanında ince bir dilim yiyorum o kadar

Bende minyon bir yapıya sahibim babası daha iri doktor soya çeker diyor ama böyle 1.400 1.500 kilo olan bebekler duyunca uzuluyorum kizima
Mormal degerde olsun yeter. Bazilarinin yedigi bebege geciyor yapisal. Ama coguda annede gebelikte sekeri olanin iri bebek oluyor. Oda sekerden dolayi iri haftasina gore onden gitmesi ona gord nofmsl. Burda birde herkesin haftasi farkli. Haftalik degisebilir boy kilo. Zatdn artik haftalik kilo alimkari artti bellj olmaz onede gecebilir.

Bak simdi bana o zmnlari hatrlattin ah senin gene sutun varmis cnm emzirdiginde doydugunu biliyormussun en azindan benim sutumde azdi ve herkes biliyordu da her agladiginda ac bucocuk die diee kalbimi delikdesik ettiler cocuguma yetemiyorum elimden birsey gelmiyor doktor sadece 8 saatte bir mama verdiriyor ah ah neler cektim bir bn bi allah biliyor allahtan esim sabirliymista ona patlardim hicbisey demezdi bide kaynanmi bn cagrdim 40 gn gel kal diee simdi bikere bile gel demedim gelmesin istemiyorum herisimi yapip yardim ediyordu elimi biseye surmuyordum ama o laflardan deprosyondan deprosyona giriyordm simdi evimi b.k gotrsun ihtiyacim yok dicek geliom dese gerek yok dicem

Tahin pekmez yada keciboynuzu ozu. İkisinden birini mutlaka ye . Yiyebiliyorsan ikisini ye. Ginde ikiser yemek kasihi. Yada tek birini yersen 3-4 ydmek kasigi kadar . Gun icinde bitir. Sade yiyemiyorsan muza dok. Yada badem cevizle karistir ye. İnsallah faydasink gorursun.

Öyle tabi canim minyon olsun bende yok iri yapılı biri değilim de tek korkum bunyesinin zayıf kalmasi ister istemez korkuyorum

Cnm bebegin kilosuyla bunyesinin zayif olmasi ayni sey deil gorumcemin cocuklari hep cok kilolu gitti halada oyle ama her 15 gnde bir doktorda gecirdiler ikizler ikiside hep hastalandi kis boyunca nie cunki hep mama yediler sutu olmasina ragmen buyun gun sadece bi iki kere emziriyordu sikiyagelemiyordu ek gidaya gectiler sadece kasik mamalari yedirdi corba yapmak vitaminli birseyler vetmek hep zor geldi cocuklarin bunyeleri zayif dustu birgunleri ilacsiz gecmedi sen vitaminlo seyler yemeye devam et bebgin dogdugundada bol bol emzir varsin zayif ama bunyesi kuvvetli olsun

Kesınlıkle haklısın bende istemıyorum esıme de dedım gerek yok azıcık aşım kaygısız basım bir kaşık suyunu istemem bende konuşmasalar iyi olacaklar ama konusuyorlar işte

Reactions: NGY
Hayır canım kan sulandırıcı kullanan normal doğum yapamaz diye bir kural yok. Ben de kullanıyorum. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi. Gerçi benim ilk doğumun sezaryen olduğu için farklı riskler de var. Üniversite hastanelerinde hocalar sezaryen doğuma giriyor normal doğumu doğumhanedeki diğer doktorlar yaptırıyor genelde. Arkadaşımda öyle olmuştu

Hayır canım kan sulandırıcı kullanan normal doğum yapamaz diye bir kural yok. Ben de kullanıyorum. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi. Gerçi benim ilk doğumun sezaryen olduğu için farklı riskler de var. Üniversite hastanelerinde hocalar sezaryen doğuma giriyor normal doğumu doğumhanedeki diğer doktorlar yaptırıyor genelde. Arkadaşımda öyle olmuştu

Anladım canım beni dr da fakültenin hocası ole olunca sadece sezaryen yapıyor bakalım nasıl olacak

Çok şükür canım, birkaç gün kötüydü Ahmet, şimdi yine toparladı çok şükür, bu gel fitleri olacakmış, Allah beterinden saklasın
Sen nasılsın?
Çok sevindim iyi olmanıza. Tabii ki gelgitler olacaktır. Ara ara bizi de haberdar et uygun oldukça. Güzel haberlerinizi bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…