- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.321
Canım peki siz minyon musunuz?Dün doktora gittim kızlar kizim 28 hafta 3 gunluk 1054 gr boyuda 35 cm çıktı doktor gelişimi biraz geri dedi o kadar da dikkat ediyorum hergün 1 bardak süt muz ceviz 2 yumurta yiyorum ana ogunleri kacirmiyorum bol su içiyorum ama bir türlü haftasını yakalamiyor.demir vitamin ve efermag diye bir magnezyum kullanıyorum sizin bebegin gelişimiyle ilgili tavsiyelriniz var mi acaba başka nasil takviyeler alsam bu arada haftada en az 1 balık yiyorum 9 kilo aldım sırf bana yariyor sanki
Canim bunyeyle alakali bebek slmadi gerektigi kadarini aliyor . Zaten besleniyordun. Benden iyi besleniyorsun.Meyve pekmez yiyormusun. Son uc ayda bir bardak sut yeterli degil. Birazdaha sut miktarini arttirman lazim. Yogurt kasar peyniri nd kadar yiyorsun bilmiyorum sma Sut icemiyirsan kasar yada yogurdu arttir. Yagli sut bebege kilo aldiriyor. Tahin pekmez kaciboynuzu ozu. Ana ogun cok kilo aldirmaz bebege fakat duzgun saglikli beslenmesini saglar. Muzun yzerine tahin pekmez dok ye. Sekerin yoksa meyveyi arttir. Tibbi birsey yoksa hala kkilo alimi azsa minyon bir bebektir. Sola yat mutlakaDün doktora gittim kızlar kizim 28 hafta 3 gunluk 1054 gr boyuda 35 cm çıktı doktor gelişimi biraz geri dedi o kadar da dikkat ediyorum hergün 1 bardak süt muz ceviz 2 yumurta yiyorum ana ogunleri kacirmiyorum bol su içiyorum ama bir türlü haftasını yakalamiyor.demir vitamin ve efermag diye bir magnezyum kullanıyorum sizin bebegin gelişimiyle ilgili tavsiyelriniz var mi acaba başka nasil takviyeler alsam bu arada haftada en az 1 balık yiyorum 9 kilo aldım sırf bana yariyor sanki
Bende minyon bir yapıya sahibim babası daha iri doktor soya çeker diyor ama böyle 1.400 1.500 kilo olan bebekler duyunca uzuluyorum kizimaCanım peki siz minyon musunuz?
Yani dört saat kesıntısız uyuyan bir bebek varsa masallah diyorum keske bir saat kesıntısiz uyusada duşa girsem dedıgım günleri hatırlıyorum ama olsun bir gülücüğü herseyı unutturuyor ınsana Rabbım herkese nasıp etsin ınsallahevet canım aynen. benim doktorum sağolsun sakın 2 saatte bir uyandırma ne zaman uyanırsa o zaman emzir dedi sadece 4 saati geçmesin dedi
Meyve yiyorum canim pekmez icmiyorum kasar peyniri hergün kalın bir dilim kahvaltıda yiyorum birde mutlaka ogunlerde yoğurt yiyorum.tahin pekmez yemiyordum onu da yemeye başlayayım bu arada ekmek yemiyorum sabahları yumurtanın yanında ince bir dilim yiyorum o kadarCanim bunyeyle alakali bebek slmadi gerektigi kadarini aliyor . Zaten besleniyordun. Benden iyi besleniyorsun.Meyve pekmez yiyormusun. Son uc ayda bir bardak sut yeterli degil. Birazdaha sut miktarini arttirman lazim. Yogurt kasar peyniri nd kadar yiyorsun bilmiyorum sma Sut icemiyirsan kasar yada yogurdu arttir. Yagli sut bebege kilo aldiriyor. Tahin pekmez kaciboynuzu ozu. Ana ogun cok kilo aldirmaz bebege fakat duzgun saglikli beslenmesini saglar. Muzun yzerine tahin pekmez dok ye. Sekerin yoksa meyveyi arttir. Tibbi birsey yoksa hala kkilo alimi azsa minyon bir bebektir. Sola yat mutlaka
Mormal degerde olsun yeter. Bazilarinin yedigi bebege geciyor yapisal. Ama coguda annede gebelikte sekeri olanin iri bebek oluyor. Oda sekerden dolayi iri haftasina gore onden gitmesi ona gord nofmsl. Burda birde herkesin haftasi farkli. Haftalik degisebilir boy kilo. Zatdn artik haftalik kilo alimkari artti bellj olmaz onede gecebilir.Bende minyon bir yapıya sahibim babası daha iri doktor soya çeker diyor ama böyle 1.400 1.500 kilo olan bebekler duyunca uzuluyorum kizima
Bide emzirme olayı varya o da uyku duzenını mahvediyor heleki bebegınız emzıgı reddedıyorsa bilin ki emzık sız sınız ben kızımda oyleydım yarım saatte bir uyanırdı aç falan olmasa da emerdi sürekli agZında sakız gıbı helekı bir yaşından sonra artık kendı gelır açıp olur olmaz zaman ve yerde sırf keyfi emmek isterdi evet cok guzel ve cok farklı ama bir o kadar da hassas ve yorucu benım psıkolojık bozulmuştu uykusuzluk yorgunluk sürekli memenızde bir yere çıksanız bir dert çıkmasanız ayrı dert demem o ki inşallah ıkıncı böle olmaz en azından emzık alır ole saatle Emsin uyusun falan keske ole olsa ama o emmek istediğinde ne yaparsanız yapın vazgecıremıyoesunuz esımınde işine geliyordu uyutma derdi yok her yarım saatte bir yanımda sanırım hamıle olmasam 2 yasına kadar sürer di doktor emzirme deyince 16 aylıkken kızım 4 aylık hamıleyken bıraktık ınsallah sizin eslerınşz daha anlayışlıdır ana baba olmak anne olmak gıbı degıl sureklı o sesler annesı ağlıyor annesı uykusu annesı emzır annesı yatır bu sözler siZide uyuz etmez ınsallah bir süre sonra insanlara aç olmadığını gazı olduğu ıcın ağladığını daha yeni emzırdıgınızi söylemekten yoruluyorsunuz ben bebegıme hıc mama vermedim maşallahı vardı ama hala her ağladığında o bilmiş ozellıkle kayınvalıde görumler ayda yılda bir gorduklerı ağlayan bebegınız aç bu aç biz her ağladığında meme verirdik sizler bir acayıpsınız dedıgınde cıldırır ama susarsınız
Tahin pekmez yada keciboynuzu ozu. İkisinden birini mutlaka ye . Yiyebiliyorsan ikisini ye. Ginde ikiser yemek kasihi. Yada tek birini yersen 3-4 ydmek kasigi kadar . Gun icinde bitir. Sade yiyemiyorsan muza dok. Yada badem cevizle karistir ye. İnsallah faydasink gorursun.Meyve yiyorum canim pekmez icmiyorum kasar peyniri hergün kalın bir dilim kahvaltıda yiyorum birde mutlaka ogunlerde yoğurt yiyorum.tahin pekmez yemiyordum onu da yemeye başlayayım bu arada ekmek yemiyorum sabahları yumurtanın yanında ince bir dilim yiyorum o kadar
Teşekkür ederim inşallah canimTahin pekmez yada keciboynuzu ozu. İkisinden birini mutlaka ye . Yiyebiliyorsan ikisini ye. Ginde ikiser yemek kasihi. Yada tek birini yersen 3-4 ydmek kasigi kadar . Gun icinde bitir. Sade yiyemiyorsan muza dok. Yada badem cevizle karistir ye. İnsallah faydasink gorursun.
Öyle tabi canim minyon olsun bende yok iri yapılı biri değilim de tek korkum bunyesinin zayıf kalmasi ister istemez korkuyorum
Kesınlıkle haklısın bende istemıyorum esıme de dedım gerek yok azıcık aşım kaygısız basım bir kaşık suyunu istemem bende konuşmasalar iyi olacaklar ama konusuyorlar işteBak simdi bana o zmnlari hatrlattin ah senin gene sutun varmis cnm emzirdiginde doydugunu biliyormussun en azindan benim sutumde azdi ve herkes biliyordu da her agladiginda ac bucocuk die diee kalbimi delikdesik ettiler cocuguma yetemiyorum elimden birsey gelmiyor doktor sadece 8 saatte bir mama verdiriyor ah ah neler cektim bir bn bi allah biliyor allahtan esim sabirliymista ona patlardim hicbisey demezdi bide kaynanmi bn cagrdim 40 gn gel kal diee simdi bikere bile gel demedim gelmesin istemiyorum herisimi yapip yardim ediyordu elimi biseye surmuyordum ama o laflardan deprosyondan deprosyona giriyordm simdi evimi b.k gotrsun ihtiyacim yok dicek geliom dese gerek yok dicem
O zaman şimdiden sipariş verdiğim iyi olmuş :) inşallah erken gelir1 ayı buluyor canım. İnşallah seninki daha erken gelir memnun kalırsın
Ben yazacaktım yazmışsın :)Kozlar ebebekte braun ateş ölçer indirime girmiş
Hangi modeli tavsiye edersinizBen yazacaktım yazmışsın :)
Braun un alından temassız ateş ölçerini almıştım yine bu kampanyadan çok memnunum. Piyasada daha düşük fiyat hiç görmedim.
Hayır canım kan sulandırıcı kullanan normal doğum yapamaz diye bir kural yok. Ben de kullanıyorum. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi. Gerçi benim ilk doğumun sezaryen olduğu için farklı riskler de var. Üniversite hastanelerinde hocalar sezaryen doğuma giriyor normal doğumu doğumhanedeki diğer doktorlar yaptırıyor genelde. Arkadaşımda öyle olmuştuKızlar aranızda clexane gibi kan sulandırıcı iğne vurulan var mı bu tarz iğne vurulanlara genelde sezaryen oneriyorlar diye duydum zaten benim dr um sadece sezaryen yapıyor normal doğum isteyenlere başka dr oneriyormus ki ben fakülte de doğum yapmayı planlıyorum riskli gebe olduğum için ama direk sezaryen mi dusunsem yoksa son çare olarak mı dusunsem pek bilemiyorum
Hayır canım kan sulandırıcı kullanan normal doğum yapamaz diye bir kural yok. Ben de kullanıyorum. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi. Gerçi benim ilk doğumun sezaryen olduğu için farklı riskler de var. Üniversite hastanelerinde hocalar sezaryen doğuma giriyor normal doğumu doğumhanedeki diğer doktorlar yaptırıyor genelde. Arkadaşımda öyle olmuştuKızlar aranızda clexane gibi kan sulandırıcı iğne vurulan var mı bu tarz iğne vurulanlara genelde sezaryen oneriyorlar diye duydum zaten benim dr um sadece sezaryen yapıyor normal doğum isteyenlere başka dr oneriyormus ki ben fakülte de doğum yapmayı planlıyorum riskli gebe olduğum için ama direk sezaryen mi dusunsem yoksa son çare olarak mı dusunsem pek bilemiyorum
Anladım canım beni dr da fakültenin hocası ole olunca sadece sezaryen yapıyor bakalım nasıl olacakHayır canım kan sulandırıcı kullanan normal doğum yapamaz diye bir kural yok. Ben de kullanıyorum. Doktorum normal doğum yapabilirsin dedi. Gerçi benim ilk doğumun sezaryen olduğu için farklı riskler de var. Üniversite hastanelerinde hocalar sezaryen doğuma giriyor normal doğumu doğumhanedeki diğer doktorlar yaptırıyor genelde. Arkadaşımda öyle olmuştu
Bende kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum ve normal doğum düşünüyorumAnladım canım beni dr da fakültenin hocası ole olunca sadece sezaryen yapıyor bakalım nasıl olacak
Çok sevindim iyi olmanıza. Tabii ki gelgitler olacaktır. Ara ara bizi de haberdar et uygun oldukça. Güzel haberlerinizi bekliyoruzÇok şükür canım, birkaç gün kötüydü Ahmet, şimdi yine toparladı çok şükür, bu gel fitleri olacakmış, Allah beterinden saklasın
Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?