- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.341
Canım ınsallah seneye bebişinle kumdan kale yaparsın bu günleri boyle bir saatlik yüzmeyle atlatalım ne olucak ben tatil sezonunu kapattım valla esim haftasonları calısıyor gidebilirsek seneye kadar deniz yüzü göremicem
İnşallah canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsunÇok sevindim iyi olmanıza. Tabii ki gelgitler olacaktır. Ara ara bizi de haberdar et uygun oldukça. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Allah razı olsun canım, şuan en çok duaya ihtiyacımız var, Rabbim kaldıramayacaklarımızla sınamasın. İnşallah sizinkiler zamanında sağlıkla doğarda aynı endişeleri tekrar yaşamayızpinkstrap inşallah su gibi akıp geçsin bu günler senin de dirayetin bizlere örnek oluyor şahsen hep aklıma geliyorsun. eşime de anlatıyorum gelişmeleri dua ediyoruz..
İnşallah canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben bakıyorum sürekli size, bebeklerinizin kilosunu boyunu yazdığınız zaman aramızda fark var mı diye gelişimlerini takip ediyorum, bol bol bebeklerle ilgili bilgileri yazarsanız çok sevinirim
Maşallah canım çok iyiymişben 30+2 de gittim boyunu söylemedi kilosu 1.499 idi
canım tabıkı tecrube kazanmak önemli ama ilk bebege hazırlananlar icin olabildiğince kitap okuyoruz video izliyoruz zaten tecrube eksıgımız war bilgi eksiği ile de devam edersek hiç olmaz elimizden geldiğince öğrenmeye calısıyoruz ısteMahallenin dn mutlu bebeginin uykusunu okumustum. Okumakla olmuyor. Bebekler robot degil. Hic bursey yazildigi gibi degil , bebege kitaba gore yaklasim kesinlikle olmuyor onu anladim. Bakim kitabi vd acil durumda yapilmasi gerekenler evde bakim kitaplari okudum.
Yildirim bolgesindeki tek ozel.old icin evet cok.kalabalik gorumcem dogum.yapti on ay once bi sorun yasamadi cok sukur bende yasiycahimi sanmiyorum sans meselesi birazda doktormdan cok memnunun olumlu cok gler yuzlu tecrubeli
Allah razı olsun canım, şuan en çok duaya ihtiyacımız var, Rabbim kaldıramayacaklarımızla sınamasın. İnşallah sizinkiler zamanında sağlıkla doğarda aynı endişeleri tekrar yaşamayız
Nekadara düşmus canim?Kozlar ebebekte braun ateş ölçer indirime girmiş
İnşallah canım inşallahBiz bizimkileri kucagimiza aldigimizda sende ahmetinle hastden cikmis olucaksin cnm insallah ben buna inaniyorum.dularimiz seninle allah guc sabir versin sana
Hangi modeli tavsiye edersiniz
NTF-3000 modelini almıştım ben.Hangi modeli tavsiye edersiniz
benim de geçen ay 9,1 idi..demir ilacı içiyorum zaten,bu ay biraz yediklerime de dikkat ettim, protein ağırlıklı beslenmeye; 9,6 ya çıkmış anca çıka çıka:) kalsiyım değerlerine baktırdın mı? o da gittikçe düşüyor..içerideki yaramazlar sömürüyorlar depolarımızı:)
aminn..sağlıkla alalım yeter ki kucağımıza
İnşallah canım Allah sizlerin bebeğini hayırlı zamanda sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin
Canım benim yaa...Çok şükür canım, birkaç gün kötüydü Ahmet, şimdi yine toparladı çok şükür, bu gel fitleri olacakmış, Allah beterinden saklasın
Sen nasılsın?
Canım hiç üzülme,sen zaten dengeli besleniyorsun.önemli olan sağlıklı olması iri olması değil.benim abim iridir yengem minyondur tıpkı sizin gibi.iki kız yeğenim var ikisi de 3kilonum altında doğdular.büyük olan şu an yaşıtlarına göre 2sene önden gidiyor.küçük olansa aksine annesi gibi minyon.sen bu konuyu kendine stres yapma canım.önemli olan sağlıklı olmaları.bu Arada karpuz ye canım.yalnız karpuz şekerini dengelemek için yanında peynir yoğurt gibi süt ürünü veya fındık ceviz grubundan ye..Bende minyon bir yapıya sahibim babası daha iri doktor soya çeker diyor ama böyle 1.400 1.500 kilo olan bebekler duyunca uzuluyorum kizima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?