2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
@tgbogzmn cnm benim amniyon sıvısı sınırda o yüzden vuruluyorum. dr um 35. haftaya kadar bebis durursa normal dogurturum dedi. sanırım iğnenin bir alakası yok dogum sekli ile. farklı risk faktörleri etkilidir die düşünüyorum..

inanki bu yıl denizden hiç keyif alamadım hatta bugün tiksinti yaptı midemi bulandırdı çok.. bide işe dönünce stresli bir ortam var su an bugün arkadasla tlfda konustum o da takıldı aklıma.. son bir iki haftam dişimi sıkıyorum..

Çok sevindim iyi olmanıza. Tabii ki gelgitler olacaktır. Ara ara bizi de haberdar et uygun oldukça. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
İnşallah canım, çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Ben bakıyorum sürekli size, bebeklerinizin kilosunu boyunu yazdığınız zaman aramızda fark var mı diye gelişimlerini takip ediyorum, bol bol bebeklerle ilgili bilgileri yazarsanız çok sevinirim

pinkstrap inşallah su gibi akıp geçsin bu günler senin de dirayetin bizlere örnek oluyor şahsen hep aklıma geliyorsun. eşime de anlatıyorum gelişmeleri dua ediyoruz..
Allah razı olsun canım, şuan en çok duaya ihtiyacımız var, Rabbim kaldıramayacaklarımızla sınamasın. İnşallah sizinkiler zamanında sağlıkla doğarda aynı endişeleri tekrar yaşamayız

ben 30+2 de gittim boyunu söylemedi kilosu 1.499 idi

canım tabıkı tecrube kazanmak önemli ama ilk bebege hazırlananlar icin olabildiğince kitap okuyoruz video izliyoruz zaten tecrube eksıgımız war bilgi eksiği ile de devam edersek hiç olmaz elimizden geldiğince öğrenmeye calısıyoruz ıste

N NGY şimdu doruktan memnun musun çık kalabalık diyorlar
Yildirim bolgesindeki tek ozel.old icin evet cok.kalabalik gorumcem dogum.yapti on ay once bi sorun yasamadi cok sukur bende yasiycahimi sanmiyorum sans meselesi birazda doktormdan cok memnunun olumlu cok gler yuzlu tecrubeli

Allah razı olsun canım, şuan en çok duaya ihtiyacımız var, Rabbim kaldıramayacaklarımızla sınamasın. İnşallah sizinkiler zamanında sağlıkla doğarda aynı endişeleri tekrar yaşamayız

Biz bizimkileri kucagimiza aldigimizda sende ahmetinle hastden cikmis olucaksin cnm insallah ben buna inaniyorum.dularimiz seninle allah guc sabir versin sana

Ayy canım darısı başıma ya, sıradaki tahlilden çok umutluyum ama abartı asılıyorum bende değerler yükselsin diye..

Şaka maka 1gün daha yaklaştık kuzularımıza :)

Günaydın kızlar İzmir'de uygun fiyatlı doğum yaptıran bir hastane arıyorum ata hastanesi Medine meltem adalioglu bu düşünüyorum bu Dr yada hastane hakkında fikri olan var mı?

Çok şükür canım, birkaç gün kötüydü Ahmet, şimdi yine toparladı çok şükür, bu gel fitleri olacakmış, Allah beterinden saklasın
Sen nasılsın?
Canım benim yaa...
O kadar yürekten istiyorum ki yavrunu göğsüne bastırıp sımsıkı kucaklayacagin günleri görmeni.
Dilerim o günler çok yakın olsun, gözündeki her bir damla yaş da mutluluktan olsun.

Bende minyon bir yapıya sahibim babası daha iri doktor soya çeker diyor ama böyle 1.400 1.500 kilo olan bebekler duyunca uzuluyorum kizima
Canım hiç üzülme,sen zaten dengeli besleniyorsun.önemli olan sağlıklı olması iri olması değil.benim abim iridir yengem minyondur tıpkı sizin gibi.iki kız yeğenim var ikisi de 3kilonum altında doğdular.büyük olan şu an yaşıtlarına göre 2sene önden gidiyor.küçük olansa aksine annesi gibi minyon.sen bu konuyu kendine stres yapma canım.önemli olan sağlıklı olmaları.bu Arada karpuz ye canım.yalnız karpuz şekerini dengelemek için yanında peynir yoğurt gibi süt ürünü veya fındık ceviz grubundan ye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…