- 9 Eylül 2013
- 1.889
- 3.460
- 408
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.361
Ya dun cok yogundu kacırdım kampanyayıDenizatidenizyildizi %40indirim var.kulaktan ölçerler 119lira diye kalmış aklımda.ama saati doldu ne yazık ki aklında olsun canım ebebekte akşam 8de sürpriz kampanya başlıyor sabah 8e kadar oluyor.jokerde ise gece 10da sürpriz kampanya başlıyor.sabah bitiyor.
Dün doktor kontrolümüz vardı yine 42cm 1950gr olmuşuz. Doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için öncesinde izin kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden çalışabilir raporu aldım . Nstde de şükür sıkıntı yok 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. Yine yüzünü göremedik kontesin kordonu yüzünden. Kordonundaki direnç de normale dönmüş. NST de babasıyla bir şey denedik ki ilginçti. Babası seslenip onunla konuştuğunda kalp atışları yavaşladı sakinledi ben onunla konuştuğumda heyecanlandı ve kalp atışları hızlandı. Bunu 2-3 sefer denedik hepsinde aynı tepki. Bence bu çok tatlı bir tepkiAllah isteyen herkese nasip etsin, herkesin yavrusunu korusun
Yaşamazsın inşallah ya arkaraşımda ağıstos sonu orda doğumunu yapıcak inşallahYildirim bolgesindeki tek ozel.old icin evet cok.kalabalik gorumcem dogum.yapti on ay once bi sorun yasamadi cok sukur bende yasiycahimi sanmiyorum sans meselesi birazda doktormdan cok memnunun olumlu cok gler yuzlu tecrubeli
Ben haftaya gidebilirsem eğer bilgi veririm sana istersen canım. Izine ne zaman çıkıyorsun canım 37 de mi çıkacaksin0 07mawish07 izne ayrılınca gidebilicem canım ben
Yaklaşık iki ay önce gene kampanya olmuştu,Doğuma yakın belki yine olur.bu arada ben de haftasonu weewell marka aldım.kampanyadan ben de yararlanamadımYa dun cok yogundu kacırdım kampanyayı
Benim de kaşıklarımda sızı vardı.idrara sık çıkıyordum.birden sık acıkmaya başlamıştım ve halsizlik başlamıştı.inşallah müjdeli haberdir:))hanımlar merhaba bende ara ara giren adet ağrıları var sürekli ne yersem tuvalete çıkma isteği var ana adete yaklaşık on gün filan var test yaptı negatif çıktı aranızda boyle olan var miydi hanımlar ben 2 .olacak bebeğim ilk bebeğinde bata 4gün kala öğrenmiştim
ha iste ayni ben amaadete daha varBenim de kaşıklarımda sızı vardı.idrara sık çıkıyordum.birden sık acıkmaya başlamıştım ve halsizlik başlamıştı.inşallah müjdeli haberdir:))
Canım benım ahmetciğin iyidir umarım suanda kilosu saglık durumu fln iyi mi? Sen moralini yüksek tut bu günler elbet gecicek kucagında evinize döndüğünüz günler inan cok yakın.İnşallah canım inşallah
Ahmet eve sağlıkla gelişiyle, tüm sıkıntılı günleri unuttursun size inşaAllah
Canım benim yaa...
O kadar yürekten istiyorum ki yavrunu göğsüne bastırıp sımsıkı kucaklayacagin günleri görmeni.
Dilerim o günler çok yakın olsun, gözündeki her bir damla yaş da mutluluktan olsun.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizdenPinkstrap inşallah bebeğini eve götüreceğin günler gelir. Bence her şey çok güzel olacakpinkstrap
Bebeğin hareketleri nasıl? Doktorunu ara istersen inşallah önemsiz birşeydirKızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim mi
İnşallah canım, Çok şükür birkaç gündür daha iyi, Kilosu 1.190 anne sütünü Yeni almaya başladı bundan sonda kilosuda düzene girer inşallah.Canım benım ahmetciğin iyidir umarım suanda kilosu saglık durumu fln iyi mi? Sen moralini yüksek tut bu günler elbet gecicek kucagında evinize döndüğünüz günler inan cok yakın.
İlk kızımı 16 ay emzırdim bakalım bu ne kadar sürecek emzırme sütyeni falan kullanmadım aslına bakarsan sütyen kullanamadım çünkü yarım saatte bir emen bir bebegım vardı dilerim sizinkiler daha sakın olur bu arada goguslerım hıc buyumedi yapıdan demekki evlenmeden önce de 75 si emzırırken de şimdi deGünaydın hanımlar emzirme sütyeni konusunda çok kararsız kaldım. Göğüsler fazla büyüdüğünden ve emzirirken çok sarkma deforme olmasın diye toparlayıcı bişeyler arıyorum ama tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?