2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dün doktor kontrolümüz vardı yine 42cm 1950gr olmuşuz. Doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirebilmek için öncesinde izin kullanmayı düşünmüyorum bu yüzden çalışabilir raporu aldım . Nstde de şükür sıkıntı yok 2 hafta sonra tekrar kontrole gideceğiz. Yine yüzünü göremedik kontesin kordonu yüzünden. Kordonundaki direnç de normale dönmüş. NST de babasıyla bir şey denedik ki ilginçti. Babası seslenip onunla konuştuğunda kalp atışları yavaşladı sakinledi ben onunla konuştuğumda heyecanlandı ve kalp atışları hızlandı. Bunu 2-3 sefer denedik hepsinde aynı tepki. Bence bu çok tatlı bir tepki Allah isteyen herkese nasip etsin, herkesin yavrusunu korusun

Çok tatlı canım. Ben de nst ye girince deneyeyim süper fikir.kızına da maşallah canım

Yildirim bolgesindeki tek ozel.old icin evet cok.kalabalik gorumcem dogum.yapti on ay once bi sorun yasamadi cok sukur bende yasiycahimi sanmiyorum sans meselesi birazda doktormdan cok memnunun olumlu cok gler yuzlu tecrubeli
Yaşamazsın inşallah ya arkaraşımda ağıstos sonu orda doğumunu yapıcak inşallah

Reactions: NGY
hanımlar merhaba bende ara ara giren adet ağrıları var sürekli ne yersem tuvalete çıkma isteği var ana adete yaklaşık on gün filan var test yaptı negatif çıktı aranızda boyle olan var miydi hanımlar ben 2 .olacak bebeğim ilk bebeğinde bata 4gün kala öğrenmiştim

Benim de kaşıklarımda sızı vardı.idrara sık çıkıyordum.birden sık acıkmaya başlamıştım ve halsizlik başlamıştı.inşallah müjdeli haberdir:))

Günaydın hanımlar emzirme sütyeni konusunda çok kararsız kaldım. Göğüsler fazla büyüdüğünden ve emzirirken çok sarkma deforme olmasın diye toparlayıcı bişeyler arıyorum ama tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var.

Kızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim mi

Ahmet eve sağlıkla gelişiyle, tüm sıkıntılı günleri unuttursun size inşaAllah
Pinkstrap inşallah bebeğini eve götüreceğin günler gelir. Bence her şey çok güzel olacak pinkstrap
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden

Canım benım ahmetciğin iyidir umarım suanda kilosu saglık durumu fln iyi mi? Sen moralini yüksek tut bu günler elbet gecicek kucagında evinize döndüğünüz günler inan cok yakın.
İnşallah canım, Çok şükür birkaç gündür daha iyi, Kilosu 1.190 anne sütünü Yeni almaya başladı bundan sonda kilosuda düzene girer inşallah.

İlk kızımı 16 ay emzırdim bakalım bu ne kadar sürecek emzırme sütyeni falan kullanmadım aslına bakarsan sütyen kullanamadım çünkü yarım saatte bir emen bir bebegım vardı dilerim sizinkiler daha sakın olur bu arada goguslerım hıc buyumedi yapıdan demekki evlenmeden önce de 75 si emzırırken de şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…