2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
İnşallah canım, Çok şükür birkaç gündür daha iyi, Kilosu 1.190 anne sütünü Yeni almaya başladı bundan sonda kilosuda düzene girer inşallah.
İnşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın mınık kuzunu Rabbım yardımcın olsun herzaman dünyadaki en zor sınav evlat çabuk geçer inşallah bu günler

ne güzel canım. Miniğin yine güzelce emer annesini inşallah. Göğüs küçük olunca rahatca sütyensiz idare etmişsin ne güzel

Benim zaten büyüktü hamilelikle iyice büyüdü.emzirmede daha da büyürse sütyen falan bulamam herhalde
Ben ebebekten fox marka sütyen ve emzirme atleti aldım.şimdiden en büyük beden oldu.senin beden sorunun yoksa bir beden büyük sütyen alabilirsin.emzirmede göğsün büyürse diye..

Kızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim mi
Canım doktoruna haber ver istersen.önemli bişeyde yönlendirir,önemsizse bile senin için rahat eder.ben geçen gün düştüğümü geç söyledim diye doktorum beni azarlamıştı

Günaydın kızlar İzmir'de uygun fiyatlı doğum yaptıran bir hastane arıyorum ata hastanesi Medine meltem adalioglu bu düşünüyorum bu Dr yada hastane hakkında fikri olan var mı?
Merhaba cnm bnm oğlumda doktorum süleyman akarsu idi ankaradaydı izmir e gtmiş medical parktaymış çok iyi doktordur yakınmısın uzakmı bilemedim sen sorunca paylaştım

Kızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim mi

Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Canim kanama varsa git zsten muhakkak. Ihmal etme. Haberdar at bizi de insallah onemsiz biseydir.

Ben haftaya gidebilirsem eğer bilgi veririm sana istersen canım. Izine ne zaman çıkıyorsun canım 37 de mi çıkacaksin
Aslında şeyi sorabilirsin gerçektendi sancının Çekildiği ve doğumların tek kişilik odada yapıldığı uygulaması yapılıyor mu diye. Ben daha sonda calışmaya devam etmeyeceğim için önce yıllık izne çıkıcam 34. Haftada sonrasında doğum iznini çıkıcam

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…