- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.381
İnşallah bir an önce sağlıkla kucağına alırsın mınık kuzunu Rabbım yardımcın olsun herzaman dünyadaki en zor sınav evlat çabuk geçer inşallah bu günlerİnşallah canım, Çok şükür birkaç gündür daha iyi, Kilosu 1.190 anne sütünü Yeni almaya başladı bundan sonda kilosuda düzene girer inşallah.
ne güzel canım. Miniğin yine güzelce emer annesini inşallah. Göğüs küçük olunca rahatca sütyensiz idare etmişsin ne güzelİlk kızımı 16 ay emzırdim bakalım bu ne kadar sürecek emzırme sütyeni falan kullanmadım aslına bakarsan sütyen kullanamadım çünkü yarım saatte bir emen bir bebegım vardı dilerim sizinkiler daha sakın olur bu arada goguslerım hıc buyumedi yapıdan demekki evlenmeden önce de 75 si emzırırken de şimdi de
Benim de zaten adete daha varken başlamıştı.adetim gecikince test yapmıştım pozitif çıkmıştı.inşallah senin de güzel haberini alırız:)))ha iste ayni ben amaadete daha var
Benim zaten büyüktü hamilelikle iyice büyüdü.emzirmede daha da büyürse sütyen falan bulamam herhaldeGünaydın hanımlar emzirme sütyeni konusunda çok kararsız kaldım. Göğüsler fazla büyüdüğünden ve emzirirken çok sarkma deforme olmasın diye toparlayıcı bişeyler arıyorum ama tecrübesi olanların yardımına ihtiyacım var.
Canım doktoruna haber ver istersen.önemli bişeyde yönlendirir,önemsizse bile senin için rahat eder.ben geçen gün düştüğümü geç söyledim diye doktorum beni azarlamıştıKızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim mi
canım benim insaallah ya kanda cikarmiBenim de zaten adete daha varken başlamıştı.adetim gecikince test yapmıştım pozitif çıkmıştı.inşallah senin de güzel haberini alırız:)))
Merhaba cnm bnm oğlumda doktorum süleyman akarsu idi ankaradaydı izmir e gtmiş medical parktaymış çok iyi doktordur yakınmısın uzakmı bilemedim sen sorunca paylaştımGünaydın kızlar İzmir'de uygun fiyatlı doğum yaptıran bir hastane arıyorum ata hastanesi Medine meltem adalioglu bu düşünüyorum bu Dr yada hastane hakkında fikri olan var mı?
Ben gülerken kaçırdım bi kaç kereBen hiç hareket farklılığı hissetmedim ya ama yürüdükçe afedersin kaçırıcak oluyorum
Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Canım inşallah tehlikeli bir durum yoktur.allah yar ve yardımcınız olsun.Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Şu etrafın yorumlarıaramızda bir hafta var ama bende aynı durumdayım, hatta benimki dün dönmüş karnım aşağıdaydı daha da indi sankiher gören "aaa annesi bu gelmek istiyor" "sen yakında doğurursun" lar bunaldım yani
Kızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim mi
Canim kanama varsa git zsten muhakkak. Ihmal etme. Haberdar at bizi de insallah onemsiz biseydir.Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
İnşallah önemli bişi yoktur canım bizi haberdar et Allah yardımcın olsunKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Kızlar günaydın. Sabah lavaboya kalktığımda peçete su şeklinde pembeleşti çok aşırı değil ama belliydi. Sizce ciddi bi durummudur bekliyim Rabbım senın ve bebegının yardımcısı olsun inşallah sağlıklı haberle don inşallah
Aslında şeyi sorabilirsin gerçektendi sancının Çekildiği ve doğumların tek kişilik odada yapıldığı uygulaması yapılıyor mu diye. Ben daha sonda calışmaya devam etmeyeceğim için önce yıllık izne çıkıcam 34. Haftada sonrasında doğum iznini çıkıcamBen haftaya gidebilirsem eğer bilgi veririm sana istersen canım. Izine ne zaman çıkıyorsun canım 37 de mi çıkacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?