2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Cnm henüz tecrübe etmedi çoğu kişi burda bunu,ancak okul öncesi öğretmeni olarak şunu diyeblrim az yaş farkı fiziksel olarak daha çk zorlayablr anneyi ama diğer türlü de kıskançlık düzeyi artıyo.2-3 yaş fark iyidir

Gidersem mutlaka soracağım canım. Sanada haber veririm.

demi ama canim kiskaclik araya gordimicook zor olur bencese

Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
geçmiş olsun, yoktur işallah bir sıkıntı..tabi ki dualarımız seninle..fırsat bulunca yaz sonucu, hayırlı haberlerini bekliyoruz.

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Benim tam 3 bucuk olacak şuan çok iyi gibi ama bebeğim doğmadan bilemem

Adete 10 gün kala belirti yaşamak için çok erken bir zaman canım bence. Benim adet günümde adet sancılarım olmuştu hatta bu ay da olmadı dedim, ertesi gün yine sancı oldu ama gelen giden olmadı :) üçüncü gün yine tekrar etti sonra da öğrendim ki gebeymişim. İnşallah senin belirtiler erken başlıyordur da sen de gebesindir.

Evlat böyle bişey işte..Gözünden sakınıyorsun..Rabbim acılarını göstermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…