- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.401
Canım ya iyi haberlerle gel geçmiş olsunKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Cnm henüz tecrübe etmedi çoğu kişi burda bunu,ancak okul öncesi öğretmeni olarak şunu diyeblrim az yaş farkı fiziksel olarak daha çk zorlayablr anneyi ama diğer türlü de kıskançlık düzeyi artıyo.2-3 yaş fark iyidirkızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Inşallah kötü birsey yoktur canım. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allah ıkinizide korusunKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Aslında şeyi sorabilirsin gerçektendi sancının Çekildiği ve doğumların tek kişilik odada yapıldığı uygulaması yapılıyor mu diye. Ben daha sonda calışmaya devam etmeyeceğim için önce yıllık izne çıkıcam 34. Haftada sonrasında doğum iznini çıkıcam
demi ama canim kiskaclik araya gordimicook zor olur benceseCnm henüz tecrübe etmedi çoğu kişi burda bunu,ancak okul öncesi öğretmeni olarak şunu diyeblrim az yaş farkı fiziksel olarak daha çk zorlayablr anneyi ama diğer türlü de kıskançlık düzeyi artıyo.2-3 yaş fark iyidir
geçmiş olsun, yoktur işallah bir sıkıntı..tabi ki dualarımız seninle..fırsat bulunca yaz sonucu, hayırlı haberlerini bekliyoruz.Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Canim hayirli haberlerle gel..sakin olmaya calis. Insallah her sey yolundadir. DuamizdasinKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
inşallah iyi haberlerle dönersin canım dualarımız seninle. İnşallah bir sorun olmayacakKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Canım çok teşekkür ederim tavsiyen için medikal parkın doğum ücreti fazla maalesef kiMerhaba cnm bnm oğlumda doktorum süleyman akarsu idi ankaradaydı izmir e gtmiş medical parktaymış çok iyi doktordur yakınmısın uzakmı bilemedim sen sorunca paylaştım
Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
canım çoook güzel haberlerle dön inşallahKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Gecmis olsun canm.ins hersey yolundadr olumlu düşün hep.güzel haberle dönersin hastaneden insKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Benim tam 3 bucuk olacak şuan çok iyi gibi ama bebeğim doğmadan bilememkızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Adete 10 gün kala belirti yaşamak için çok erken bir zaman canım bence. Benim adet günümde adet sancılarım olmuştu hatta bu ay da olmadı dedim, ertesi gün yine sancı oldu ama gelen giden olmadı :) üçüncü gün yine tekrar etti sonra da öğrendim ki gebeymişim. İnşallah senin belirtiler erken başlıyordur da sen de gebesindir.hanımlar merhaba bende ara ara giren adet ağrıları var sürekli ne yersem tuvalete çıkma isteği var ana adete yaklaşık on gün filan var test yaptı negatif çıktı aranızda boyle olan var miydi hanımlar ben 2 .olacak bebeğim ilk bebeğinde bata 4gün kala öğrenmiştim
Canım inşallah kötü bir şey yoktur her şey yolundadır. Bizi haberdar et dua ediyorum senin için.Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Teşekkür ederim kuzumMaşallah cnm hiç kilolu çıkmamışsn Merk etme:)
Evlat böyle bişey işte..Gözünden sakınıyorsun..Rabbim acılarını göstermesinAyy canım yaa o anları hatırladım eşimle bende çok korkuyoduk ilk banyosunu yengesi yaptırdı eşimde sabunu gözünü yakar mı ben kulağına su kaçar mı öldük öldük dirildik resmen ilk banyosunda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?