2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Gözünaydın canım, endişelenme artık bak bebeğin iyiyimiş çok şükür..
belki enfeksiyon olmuşsundur, ondan gelmiştir. kendini de bebeğinide üzme, sıkıntı olsa çıkardı nst de , ultrasonda.

Çok zor ama lütfen sitres yapmamaya çalış canım.

Çok şükür iyi haberle geldin canım,inşallah bi daha yaşanmaz.inşallah tahlillerin de temiz çıkar

Insallah cnim benim Allah razı olsun. Rabbim o görüntüyü dahi kimseye yasatmasin
Canim tekrardan gecmis olsun. Ama.uzulme benim arkadasimin dokuz ay boyunca zaman zaman kanamasi oluyordu. Ve hic bir sebei yokktu. Doktorlar bulamadim.bazi gebelerde olabiliyormus. Geven haftada saglicakla bebegini kucagina aldi. Stres yapma . Bak bebisinde iyiymism masallah ona annesi:)

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..Çok fazla hareket etme dinlen

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Bu sizin yaşam şartlarınıza bakış açınıza ilk bebeğinizin huyuna suyuna bağlı biraz..Birde bazı şeyler bizim elimizde değil maalesef..Mesela benim kızım biraz huysuzdu gecem gündüzüm karışıktı..Çok yoruldum birde çalışan bir anne olunca epey süre göze alamadım ikinci bebeği.. 5 yaşına geldiğinde hadi olsun dedim olmadı epey zaman..Şimdi kızım 8 yaşında kısmet bu zamanaymış diyorum...

canım eşinle birlikte olduysan belki damar çatlağı falan olmuştur. Doktorlar sıkıntılı bir durum olsa mutlaka müdahale ederlerdi için rahat olsun. İyi olmanıza sevindim

Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah

çok geçmiş olsun ben görene kadar dr a gitmissin bile

Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen.

arkadaşlar merhaba,

lohusa sepetinden gecelik alacağım da ekru tercih etsem iç çamaşırı çok mu belli eder. burada lohusa sepetinden alan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…