- 14 Mart 2017
- 1.285
- 2.222
- 53
- 36
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.421
Amin canım nasıl gidiyor bebişin nasılEvlat böyle bişey işte..Gözünden sakınıyorsun..Rabbim acılarını göstermesin
Gözünaydın canım, endişelenme artık bak bebeğin iyiyimiş çok şükür..Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemsiz birşeydir. İyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Çok zor ama lütfen sitres yapmamaya çalış canım.Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Çok şükür iyi haberle geldin canım,inşallah bi daha yaşanmaz.inşallah tahlillerin de temiz çıkarKızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Insallah cnim benim. Ama kanı normal karşılamak içime sinmiyoGözünaydın canım, endişelenme artık bak bebeğin iyiyimiş çok şükür..
belki enfeksiyon olmuşsundur, ondan gelmiştir. kendini de bebeğinide üzme, sıkıntı olsa çıkardı nst de , ultrasonda.
Insallah cnim benim Allah razı olsun. Rabbim o görüntüyü dahi kimseye yasatmasinÇok şükür iyi haberle geldin canım,inşallah bi daha yaşanmaz.inşallah tahlillerin de temiz çıkar
Cok şükür korkuttun bizi de ama guzel. Haberle geldınKızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
geçmiş olsun bebekle ilgili bir kanama değil demek kiKızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Canim tekrardan gecmis olsun. Ama.uzulme benim arkadasimin dokuz ay boyunca zaman zaman kanamasi oluyordu. Ve hic bir sebei yokktu. Doktorlar bulamadim.bazi gebelerde olabiliyormus. Geven haftada saglicakla bebegini kucagina aldi. Stres yapma . Bak bebisinde iyiymism masallah ona annesi:)Insallah cnim benim Allah razı olsun. Rabbim o görüntüyü dahi kimseye yasatmasin
Geçmiş olsun canım inşallah önemsiz bir şeydirKızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Çok şükür iyiyim canım..Bebişi bir aydır göremedim..Salı günü randevumuz var buluşcaz inşallah..çok da özledim kilosunu falan merak ediyorum..Senin paşa nasıl :)Amin canım nasıl gidiyor bebişin nasıl
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine..Çok fazla hareket etme dinlenKızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Bu sizin yaşam şartlarınıza bakış açınıza ilk bebeğinizin huyuna suyuna bağlı biraz..Birde bazı şeyler bizim elimizde değil maalesef..Mesela benim kızım biraz huysuzdu gecem gündüzüm karışıktı..Çok yoruldum birde çalışan bir anne olunca epey süre göze alamadım ikinci bebeği.. 5 yaşına geldiğinde hadi olsun dedim olmadı epey zaman..Şimdi kızım 8 yaşında kısmet bu zamanaymış diyorum...kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
canım eşinle birlikte olduysan belki damar çatlağı falan olmuştur. Doktorlar sıkıntılı bir durum olsa mutlaka müdahale ederlerdi için rahat olsun. İyi olmanıza sevindimKızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Kızlar kanamam arttı gidiyorum hastaneye. Dua edin nolur bebegim iyi olsun. Sabah beri hareket etmedi. Ama biseyde yiyemedim ondandir insallah
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
Canım çok geçmiş olsun. Bol bol dinlen.Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Gittim 2 doktora gittim hatta sebep yok dendi. Bebegim iyi Allaha şükür idrar tahlili ve kültürü verdim. Nst temiz cıktı. Ama içim hic rahat degil. 10 defa oldu damla damlada geldi. Ama sonuc yok hayirlisi insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?