2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
arkadaşlar merhaba,

lohusa sepetinden gecelik alacağım da ekru tercih etsem iç çamaşırı çok mu belli eder. burada lohusa sepetinden alan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum
Ben aldım canım ekru da aldım ama iç camasirlarimi hep ten ve beyaz aldım o yüzden pek belli etmez diye düşünüyorum hemde ole incecik değil kumasi baya hoşuma gitti

Kızlar bende acayip bir geniz akıntısı var konuşurken falan bogulacakmisim gibi oluyor ne yapsam geçer acaba

ay canım nasıl rahatladım anlatamam. gözün aydın bak bebiş iyiymiş bazen öyle sebepsiz kanamalar olabiliyor. benim de kasılmalarım fazla olduğunda kanamam olmuştu belki kasılman falanoldu ondan da olmuş olabilir. çokgeçmiş olsun

Allah razi olsun cnım. Burda gerçekten birimizin derdi hepimizin derdi oluyor. Hepiniz hakkınızı helal edin ve gercekten iyiki varsınız. Riyakarsız tertemiz dostluk burası. Rabbim hiçbirimize yavrularimizin acısını yaşatmasin.

Canım ya cok gecmıs olsun cok sukur ikinizde iyisiniz kendinize dikkat edin

İnsallah gun gectikce iyi seyler olucak canım bebekler eni dogdugunda once zayıflıyor sonra topluyor diyorlar
Aynen canım önce doğum ödemini atıyor o çok değil neyse ki 30 gr falan vermişti. Bir ara kötüleşti o zaman bayağı düştü kilosu, şimdi alıyor çok şükür.

Ben aldım canım ekru da aldım ama iç camasirlarimi hep ten ve beyaz aldım o yüzden pek belli etmez diye düşünüyorum hemde ole incecik değil kumasi baya hoşuma gitti
Hangi modelleri aldin paylasabilir misin :) karar veremedim ben kisa mi uzun mu gecelik nasil olsa daha rahat olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…