2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Teşekkür ederim cnim evet yokmus. Bi ohh çektim valla. Ciddi enfeksiyonum varmis yine. Ve protein pozitif(++) çıktı. Pzt kültürün sonucuyla tedavi vericekmiş
Çok iyi yapmışsın gitmekle, ben anca gördüm sonucunu görmek için hızlı hızlı geçtim sayfaları çok şükür iyi haberle gelmişsin. Doktoruna güven hallolur onlar sen hiç stres yapma

Pinkstrap inşallah bebeğini eve götüreceğin günler gelir. Bence her şey çok güzel olacak
Amin canım, çok geçmiş olsun.. Birbirimizi en iyi biz anlarız..

Canım güle güle kıllan.aynı pijama Takımından ben de almayı düşünüyordum,kumaşı çok mu kötü?
Sağol canım ben pijama takımını pek beğenmedim penyesi oldukça ince sanki hemen bozukacakmis gibi bide alt pijamanin lastiği çok sıkı karnimi çok sıkıyor xl almıştım ona rağmen rahat edemedim gerçi ucuz olduğu için çok da beklentiye girmemek gerekiyor bu arada saç bandı da gönderdiler pembe puanlı

Çok şükür iyiyim canım..Bebişi bir aydır göremedim..Salı günü randevumuz var buluşcaz inşallah..çok da özledim kilosunu falan merak ediyorum..Senin paşa nasıl :)
Biz yine aynı durumdayız canım :) bizimde 1 ay oldu bizde inşallah cumrtesi görmeye gidicez paşayı bende çok merak ediyorum kilosu nasıl gelişimi falan inşallah iyi haberlerle geliriz canım çok heycanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…