- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 133
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #13.461
Teşekkür ederim cnim evet yokmus. Bi ohh çektim valla. Ciddi enfeksiyonum varmis yine. Ve protein pozitif(++) çıktı. Pzt kültürün sonucuyla tedavi vericekmişDenizatidenizyildizi çok geçmiş olsun çok şükür korkulacak birşey yokmuş
Çok iyi yapmışsın gitmekle, ben anca gördüm sonucunu görmek için hızlı hızlı geçtim sayfaları çok şükür iyi haberle gelmişsin. Doktoruna güven hallolur onlar sen hiç stres yapmaTeşekkür ederim cnim evet yokmus. Bi ohh çektim valla. Ciddi enfeksiyonum varmis yine. Ve protein pozitif(++) çıktı. Pzt kültürün sonucuyla tedavi vericekmiş
Pinkstrap inşallah bebeğini eve götüreceğin günler gelir. Bence her şey çok güzel olacak
Amin canım, çok geçmiş olsun.. Birbirimizi en iyi biz anlarız..Allah razi olsun cnım. Burda gerçekten birimizin derdi hepimizin derdi oluyor. Hepiniz hakkınızı helal edin ve gercekten iyiki varsınız. Riyakarsız tertemiz dostluk burası. Rabbim hiçbirimize yavrularimizin acısını yaşatmasin.
Insallah cnım benimÇok iyi yapmışsın gitmekle, ben anca gördüm sonucunu görmek için hızlı hızlı geçtim sayfaları çok şükür iyi haberle gelmişsin. Doktoruna güven hallolur onlar sen hiç stres yapma
Gecmis olsun cnm . İnsallah kisa zamanda atlatirsin.Teşekkür ederim cnim evet yokmus. Bi ohh çektim valla. Ciddi enfeksiyonum varmis yine. Ve protein pozitif(++) çıktı. Pzt kültürün sonucuyla tedavi vericekmiş
Maşallah kuzucuğuna annesi30.hafta kontrole gittim ve bebeğim. 1500. Kg
Boyları çok uzun değil canım diz kapağının altında pijamanin kumasi pek hoşuma gitmedi ama gecelik ler çok güzelHangi modelleri aldin paylasabilir misin :) karar veremedim ben kisa mi uzun mu gecelik nasil olsa daha rahat olur diye
Saol canim bende yarin vereyim siparisi, daha kendime hicbisey almadim.Tum alisveris bebise oldu :)Boyları çok uzun değil canım diz kapağının altında pijamanin kumasi pek hoşuma gitmedi ama gecelik ler çok güzel Eki Görüntüle 2020451
Saglıklı gunlerde kullanın canım cok tatlıMerhaba arkadaslar bizde bugun besigimizi aldik. Kiyafetler disinda aldigim ilk seydi bu. Cok heyecan vericiydi:) cok gonlume gore oldu. Aradigim her ozellik vardi. henuz kurmadik boya badanadan sonra kuracagiz ins. Ama modeli su:
https://www.real.de/product/3198580...c5L4OXOD6OPfVFdj4QQGGGEWngFjdvVrwHhoC4ITw_wcB
Çok güzel canım güle güle kullanın:))Merhaba arkadaslar bizde bugun besigimizi aldik. Kiyafetler disinda aldigim ilk seydi bu. Cok heyecan vericiydi:) cok gonlume gore oldu. Aradigim her ozellik vardi. henuz kurmadik boya badanadan sonra kuracagiz ins. Ama modeli su:
https://www.real.de/product/3198580...c5L4OXOD6OPfVFdj4QQGGGEWngFjdvVrwHhoC4ITw_wcB
Canım güle güle kıllan.aynı pijama Takımından ben de almayı düşünüyordum,kumaşı çok mu kötü?Boyları çok uzun değil canım diz kapağının altında pijamanin kumasi pek hoşuma gitmedi ama gecelik ler çok güzel Eki Görüntüle 2020451
Saglıklı gunlerde kullanın canım cok tatlı
Sagolasiniz kizlar insallah nasip olsunm cok guzel bir duygu sanki yatak gelince her sey halloldu gibi:)Çok güzel canım güle güle kullanın:))
Sağol canım ben pijama takımını pek beğenmedim penyesi oldukça ince sanki hemen bozukacakmis gibi bide alt pijamanin lastiği çok sıkı karnimi çok sıkıyor xl almıştım ona rağmen rahat edemedim gerçi ucuz olduğu için çok da beklentiye girmemek gerekiyor bu arada saç bandı da gönderdiler pembe puanlıCanım güle güle kıllan.aynı pijama Takımından ben de almayı düşünüyordum,kumaşı çok mu kötü?
Insallah cnim tesekkur ederimGecmis olsun cnm . İnsallah kisa zamanda atlatirsin.
Cok güzel canim saglikla kullanın insallahMerhaba arkadaslar bizde bugun besigimizi aldik. Kiyafetler disinda aldigim ilk seydi bu. Cok heyecan vericiydi:) cok gonlume gore oldu. Aradigim her ozellik vardi. henuz kurmadik boya badanadan sonra kuracagiz ins. Ama modeli su:
Bebişinle beraber güzel günlerde kullanın inşaAllah :)Merhaba arkadaslar bizde bugun besigimizi aldik. Kiyafetler disinda aldigim ilk seydi bu. Cok heyecan vericiydi:) cok gonlume gore oldu. Aradigim her ozellik vardi. henuz kurmadik boya badanadan sonra kuracagiz ins. Ama modeli su:
Biz yine aynı durumdayız canım :) bizimde 1 ay oldu bizde inşallah cumrtesi görmeye gidicez paşayı bende çok merak ediyorum kilosu nasıl gelişimi falan inşallah iyi haberlerle geliriz canım çok heycanlıÇok şükür iyiyim canım..Bebişi bir aydır göremedim..Salı günü randevumuz var buluşcaz inşallah..çok da özledim kilosunu falan merak ediyorum..Senin paşa nasıl :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?