2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
kızlar 3 gündür yattığım uzandığım zaman kalktığımda acayip başım dönüyor, bunu yaşayan oldu mu acaba ??

Ah cnm nasil sevindim.iyi oldugunuza yanlis hatrlamiyorsam tup bebekti dimi korkma dicem ise yaramiycak belki ama genede korma ben 6 ay yasadim.o sebepsiz kanamalari bu is boyle ne yazikki etragimda kac tup.olduysa hepsi kanamali old sikma cnini bebeginde sikilmasin

Denizatidenizyildizi canim cok gecmis olsun neyseki sen ve bebegin iyiymis, rabbim tekrar ayni korkuyu yasatmasin insallah.. bol kanamali gebelik gecirdigim icin ilk 4 ay, o korkunu anlayabiliyorum
Bende öyleydim bi ohh diyemedim yok plesenta yok o derken hala bitmedi. Rabbim beterinden korusun diyerek dayandık hepsine. Az kaldi arrik nasipse

Evet canim ama bende başından beri çok kanama ve zorlu süreç geçirdim bi oh diyemedim. Cok şükür oğluşum tosun gibi gördümde rahatladım biraz

arkadaşlar merhaba,

lohusa sepetinden gecelik alacağım da ekru tercih etsem iç çamaşırı çok mu belli eder. burada lohusa sepetinden alan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum
Canım ben lohusa sepetinden almadım ama ekru bir takım aldım, geceliği giydiğimde ten rengi çamaşırım bile belli oluyor ama üzerine sabahlığı giydiğimde belli olmuyor. Yatakta gecelik giyeceksin kalkınca sabahlığını üzerine geçirivereceksin zaten.

kızlar 3 gündür yattığım uzandığım zaman kalktığımda acayip başım dönüyor, bunu yaşayan oldu mu acaba ??
Cnm bas donmesi yasamadim ama internette bu haftalarda normal oldugu yaziyor. Biraz uzanip ayaklarini yattigin yerden yuksege kaldirman gerekiyor gecmezse eger mutlaka doktoruna soyle derim, gecmis olsun cnm

Ben son 2 gün yaşamıştım, o an tansiyonumu ölçtüm normaldi ama benim durumum malum, doktoruna danış o yüzden. İnşallah normal hamilelik gidişatıdır da riske atma hiç.

Canım en son kan değerlerine ne zaman baktırdın. Son haftalarda olduğumuz için demir ihtiyacın artmış olabilir. Baktırmadıysan mutlaka baktır. Bazen kan ilacını arttırmak gerebiliyor. Çok geçmiş olsun

Günaydın,

Okuduğum her hamilelik programında sabah kalkarken baş dönmesi yaşanabileceği yazıyor. Farkında olmadan hızlı kalkıyor olabilir misin? Yan yatatken önce kolunun üzerinde yavaşça doğrulup sonra yataktan çıkman lazım.

Günaydın tatlı hamiş Arkadaşlar. Geçi bi ıslaklık fark ettim bir baktım yattığım yer göğsümün bulunduğu taraf tshirtim çarşaf yatak su içinde süt çok artmaya başladı ni yapıcam yapılcak bişi var mı kesinlikle oynamıyırum erken doğuma sebep olduğunu bildiğim icin

Günaydın kızlar. Geçen hafta doktora gitmiştim kilosu az demişti bu hafta tekrar çağırmıştı. Dün yine gittim ultrasonda baktı geçen 1 haftada 150 gr almış oğlum. Ancak yinede 29. Haftada istenilen değerde değil dedi. Doppler ultrason istedi idrar tahlili istedi. Ikisinide yaptırdım. Sonuçlar iyiydi ancak doktorum yinede kilosunu beğenmediğini ve haftaya tekrar gelmem gerektiğini söyledi. Kısacası benim kontrolum pekte iyi geçmedi yani

canım kızlar meyve pekmez tahin gibi besinlerin bebeğe kilo aldırdığını söylüyorlar onlardan tüketmeyi dene bu hafta bir de protein bebekler için önemli yumurta, et, yeşil mercimek gibi. Şu anda kaç haftalıksın kaç kg bebeğin

Kızlar günaydın. arkadaşım tam tüp bebek denicekken mayıs ayında hamile kaldı. 2. Denemesi olcaktı. Ama malesef kalp sesi duyulmadi ve 27 mayısta kurtaj yaptırdı. 1 ay adet olmayınca test yapmış negatif çıkmış. Bugün 57 gün olmuş hala adet olmamış ve yine test yapmış bu kez kopkoyu çift çizgi çıkmış. Sizce hamile olma ihtimali nedir?

Eklentiler

• IMG-20170714-WA0003.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 49
olabilir canım kürtajdan sonra rahim kendini anca toparlamış ondan dolayı da geç yumurtlama olmuş olabilir. İnşallah hamiledir arkadaşın bi kan versin hemen sonucu da bize bildir lütfen

canim hormana dayali bi ilac killanmadihsa hamile olabilir. bence bi hastaneye gidip kan testi yaptirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…